Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
šatranka | 70691 |
15.11.2009 18:00:10
Katko, mela jsem kdysi zlucnikovy zachvat, byla jsem i na kapackach - hruza. tak s tebou soucitim. Po operaci vse ok
Jinak pred operaci mi byly doporuceny domaci ovocne kompoty. I po operaci. Hlavne se vyhnout orechum, ty me hrozne rozhodily. |
Katka+Jáchymek 9/08 | 92127 |
15.11.2009 17:57:02
Jo jo, zhubla jsem 16 kilo a až do konce září jsem se držela, pak se to trochu zvrtlo. Možná to byl pro organismus šok. Mám pocit, že hubnoucí a žlučníková dieta se od sebe trochu liší. Teda já i když nehubnu, tak téměř nejím nic smaženýho, spíš teď trochu ulítávám na sladkým. Teda ulítávala jsem, teď mám strach vzít cokoliv do pusy. Tak doufám, že kila zase půjdou dolů.
|
zerat | 18305 |
15.11.2009 17:28:19
Katko, nepsala jsi tu že držíš hubnoucí dietu a že jsi shodila 16 kilo?
Moje maminka celé své mládí držívala hubnoucí diety a ve 28. letech měla první žlučníkový záchvat když mě čekala(prý jí diety doživotně zlikvidovaly zažívání-měla prý hubnout hlavně pohybem) Potom hromadu let měla čas od času záchvat - hrůza -do teď mi z toho stojí vlasy na hlavě vybaví-li se mi to. Pak jí vyndali kameny a bylo líp, ale přidala se slinivka a ta ji trápí dodnes-takže min. 1x ročně ji odveze rychlá na kapačky... Já měla stejný předpoklady, takže hned jak to šlo jsem najela na když už smažení a vaření s olejem tak jedině s olivovým extra virgin; když echt česneková pomazánka, tak kontrola, jestli doma máme bílé víno, abych příp. dala hlt(pomáhá mi) a když to někdy fakt přeženu (snažím se fakt znát míru) se mi udělá šoufl z jídla a cítím, že tlačí v žaludku, tak ho jdu vyzvracet-okamžitá úleva a je mi hej. Vyhýbám se mastným jídlům, nepřeháním to s klasickými luštěninami-výborná je červená čočka, která by neměla nadýmat (nenadýmá mě). Ještě je výborný žlučníkový čaj. Zatím ťuky ťuk se u mě žlučním neozývá a i na UTZ při vyšetření na interně říkal dr. že žlučník je úplně klidný. Snad aspoň tohle po mamince nepodědím... Tobě přeju bezzáchvatový trvalý stav |
15.11.2009 17:21:05
Tý jo ( chtěla jsem teď dát tohodle smajlíka , ale asi by to nebylo vhodný ), čoveče, to bych si nedala snad ani bez žlučníku, dovedu si představit ten masakr. Dík za upozornění, tuhle kombinaci vypustím.
|
ALianan | 72626 |
15.11.2009 17:17:10
Co jíst neporadím, ale co nejíst vím naprosto přesně. Květákový mozeček a zapíjet ho litrama krabicovýho vína. To co bylo potom bych nikomu nepřála,navíc jsem musela vysvětlovat že to není kocovina, ale žlučník.
|
15.11.2009 17:13:03
Tak to seš dobrá, já se zase pomalu se žlučníkem loučím, a říkám mu, ať se nezlobí, ale že mi chybět nebude. Tohle to byl můj čtvrtej záchvat, o těch před tím jsem nevěděla, že to je od žlučníku, tak jsem myslela, že mám zaražený prdy nebo co. Už nechci zažít ani jeden, je to fakt humus.
|
kdyzsluncenesviti | 89186 |
15.11.2009 17:04:46
Mrkni sem: http://zlucnikova-dieta.info/
|
severanka | 71535 |
15.11.2009 17:02:37
pokud mám období kdy mě bolí žlučník tak vynechávám sýry, mlíko, jogurty, smažené jídla a příliš sladké věci, čokoládu, zákusky. žlučník se pak (zatím) uklidní sám. Tak držím palce ať se záchvat neopakuje a operace dopadne dobře. Pro těhotné žlučníkářky je pak nepříjemný zátěžový test na cukrovku. Ten dokáže taky rozhodit.
|
kdyzsluncenesviti | 89186 |
15.11.2009 17:02:37
Katko, já jsem po operaci žlučníku - v 16 letech. Záchvaty jsem měla, ale s jídlem ti stejně moc neporadím. Já jsem jedla pořád stejně. Měla jsem to z nepravidelné stravy a pití minerálních vod (perlivých).
To bylo chyb. |
kopidlno | 83847 |
15.11.2009 17:01:40
Katko nevím jestli ti pomohu, ale žiju se žlučníkem už dlouho (vlastně od narození;-)) a vysvětlila jsem mu, že prostě s ním nebudu hrát žádný hry na schovávanou a bude fungovat. a tak mám za sebou několik žluč. záchvatů (asi 3) a mám mít dietu, sama víš co se má a nemá. Ale já tak ráda cibuli, a zelí a spol, a tak to jím a žlučníku vždycky říkám, že ho mám ráda, a ať to prosím stráví funguje to
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.