| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Žlučníkové problémy

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 580] Názory 581590 z 810  [Dalších 220 >>]
šatranka 70691
15.11.2009 18:00:10
Katko, mela jsem kdysi zlucnikovy zachvat, byla jsem i na kapackach - hruza. tak s tebou soucitim. Po operaci vse ok ~R^

Jinak pred operaci mi byly doporuceny domaci ovocne kompoty. I po operaci. Hlavne se vyhnout orechum, ty me hrozne rozhodily.
Katka+Jáchymek 9/08 92127
15.11.2009 17:57:02
Jo jo, zhubla jsem 16 kilo a až do konce září jsem se držela, pak se to trochu zvrtlo. Možná to byl pro organismus šok. Mám pocit, že hubnoucí a žlučníková dieta se od sebe trochu liší. Teda já i když nehubnu, tak téměř nejím nic smaženýho, spíš teď trochu ulítávám na sladkým. Teda ulítávala jsem, teď mám strach vzít cokoliv do pusy. Tak doufám, že kila zase půjdou dolů.
zerat 18305
15.11.2009 17:28:19
Katko, nepsala jsi tu že držíš hubnoucí dietu a že jsi shodila 16 kilo?
Moje maminka celé své mládí držívala hubnoucí diety a ve 28. letech měla první žlučníkový záchvat když mě čekala(prý jí diety doživotně zlikvidovaly zažívání-měla prý hubnout hlavně pohybem~d~) ~;(( Potom hromadu let měla čas od času záchvat - hrůza -do teď mi z toho stojí vlasy na hlavě vybaví-li se mi to. Pak jí vyndali kameny a bylo líp, ale přidala se slinivka a ta ji trápí dodnes-takže min. 1x ročně ji odveze rychlá na kapačky... ~;((
Já měla stejný předpoklady, takže hned jak to šlo jsem najela na když už smažení a vaření s olejem tak jedině s olivovým extra virgin; když echt česneková pomazánka, tak kontrola, jestli doma máme bílé víno, abych příp. dala hlt(pomáhá mi) a když to někdy fakt přeženu (snažím se fakt znát míru) se mi udělá šoufl z jídla a cítím, že tlačí v žaludku, tak ho jdu vyzvracet-okamžitá úleva a je mi hej. Vyhýbám se mastným jídlům, nepřeháním to s klasickými luštěninami-výborná je červená čočka, která by neměla nadýmat (nenadýmá mě).
Ještě je výborný žlučníkový čaj. Zatím ťuky ťuk se u mě žlučním neozývá a i na UTZ při vyšetření na interně říkal dr. že žlučník je úplně klidný. Snad aspoň tohle po mamince nepodědím...
Tobě přeju bezzáchvatový trvalý stav ~;)
15.11.2009 17:21:05
Tý jo ( chtěla jsem teď dát tohodle smajlíka ~t~, ale asi by to nebylo vhodný ), čoveče, to bych si nedala snad ani bez žlučníku, dovedu si představit ten masakr. Dík za upozornění, tuhle kombinaci vypustím.
ALianan 72626
15.11.2009 17:17:10
Co jíst neporadím, ale co nejíst vím naprosto přesně. Květákový mozeček a zapíjet ho litrama krabicovýho vína:-©. To co bylo potom bych nikomu nepřála,navíc jsem musela vysvětlovat že to není kocovina, ale žlučník.
15.11.2009 17:13:03
Tak to seš dobrá, já se zase pomalu se žlučníkem loučím, a říkám mu, ať se nezlobí, ale že mi chybět nebude. Tohle to byl můj čtvrtej záchvat, o těch před tím jsem nevěděla, že to je od žlučníku, tak jsem myslela, že mám zaražený prdy nebo co. Už nechci zažít ani jeden, je to fakt humus.
kdyzsluncenesviti 89186
15.11.2009 17:04:46
Mrkni sem: http://zlucnikova-dieta.info/
severanka 71535
15.11.2009 17:02:37
pokud mám období kdy mě bolí žlučník tak vynechávám sýry, mlíko, jogurty, smažené jídla a příliš sladké věci, čokoládu, zákusky. žlučník se pak (zatím) uklidní sám. Tak držím palce ať se záchvat neopakuje a operace dopadne dobře. Pro těhotné žlučníkářky je pak nepříjemný zátěžový test na cukrovku. Ten dokáže taky rozhodit.
kdyzsluncenesviti 89186
15.11.2009 17:02:37
Katko, já jsem po operaci žlučníku - v 16 letech. Záchvaty jsem měla, ale s jídlem ti stejně moc neporadím. Já jsem jedla pořád stejně. ~t~ Měla jsem to z nepravidelné stravy a pití minerálních vod (perlivých).

To bylo chyb. ~t~~t~~t~
kopidlno 83847
15.11.2009 17:01:40
Katko nevím jestli ti pomohu, ale žiju se žlučníkem už dlouho (vlastně od narození;-)) a vysvětlila jsem mu, že prostě s ním nebudu hrát žádný hry na schovávanou a bude fungovat. a tak mám za sebou několik žluč. záchvatů (asi 3) a mám mít dietu, sama víš co se má a nemá. Ale já tak ráda cibuli, a zelí a spol, a tak to jím a žlučníku vždycky říkám, že ho mám ráda, a ať to prosím stráví~t~~t~~t~ funguje to
[<<Předchozích 580] Názory 581590 z 810  [Dalších 220 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.