| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Žlučníkové problémy

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 570] Názory 571580 z 810  [Dalších 230 >>]
Vítr z hor 100046
15.11.2009 19:08:20
K tomu rozpouštění (zeptala jsem se odborníka): je to prý možné jen tehdy, pokud jsou čistě cholesterolové, ale většinou jsou tam i nějaké minerály, takže to pak nefunguje. No ale proč to pivko nedat...
Vítr z hor 100046
15.11.2009 19:03:55
Zkušenost bohužel jo....

Kroutila jsem se jak had, akutně jsem řešila bolest algifenem (proti spasmu, který mi tam masíroval možná nějaký kámen), pak jsem asi 2 dny nejedla vůbec, pak jsem přešla na suchárky, asi týden jsem byla živa jen o nich. Od první chvíle jsem asi měsíc všude tahala termosku s čajem na žlučník.

Ještě asi po roce jsem si vzala pancreolan pokaždý, když jsem se neudržela a zblajzla něco naprosto nevhodnýho. Taky jsem na radu naší tety asi 14 dní lupala plzeň, i když teda jen "léčebnou dávku", mě jinak nechutná. Prý to rozpoští určité druhy žlučníkových kamenů... Nevím, ale co by člověk ze zoufalství neudělal.

Už je to asi 4 roky a zatím dobrý.... žádná kudla.
Katka+Jáchymek 9/08 92127
15.11.2009 18:58:32
Jé, perníčky, myslíš, že je fakt můžu? To by bylo fajn, kouknu zítra na složení.
Sluní* 30068
15.11.2009 18:56:50
Mám dva roky po opeaci. Záchvaty jsem měla tři a při posledním už si mě tam rovnou nechali. Hrůza hrůza hrůza.
Tak třeba se nesmí káva, zelené čaje. Ze sladkostí jen piškoty, bebe sušenky (ideálně světlé, bez kakaa) a taky jsem ještě tenkrát našla Rumněnky, takové ty perníčky, ty jsou taky beztuku~R^
Jinak vše suché, převážně jsem jedla kuřecí maso restované na sucho a třeba jsem si na to dala rajčata. Jedla jsem to pořád dokola.
Maraska 62018
15.11.2009 18:51:27
Tak tatranku si teda nedávej. Dělej si třeba suchý brambor, k tomu na vodě udělej maso, uvařenou mrkev. Omastit si můžeš trochu čerstvého másla. Bramborovou kaši dělat s vodou a taky trochou čerstvého másla. Mlíko bych zatím nezkoušela. Pečivo se sice říká den staré, ale já jedla čerstvý. Žádný sladký, smažený, kořeněný, limonády, džusy, minerálky - pij neperlivou vodu, čaj na játra a žlučník je výborný. Já si po pár dnech dělala třeba zeleninový vývar - mrkev, celer, petržel jen osolit, pak i kuřecí s nudličkama.~;) Drž se toho, co máš vypsáno na papíru a bude to určo o.k.~;)
pipka pipka 44046
15.11.2009 18:34:47
já myslela spíš třeba müsli tyčinku nebo udělanou klas. svačinku z domova, něco netučnýho. Když si dáš s nemocnym žlučníkem na lačno deli, tak ti bude ouvej.
15.11.2009 18:30:12
A tyčinku to myslíš jako Deli nebo tak? Myslíš, že třeba tatranka nevadí? Jedna se tady na mě směje, ale fakt mám strach. Přítel teď není doma a jestli mě to chytne, tak se bojím, co bude s malým. Mám teda kapky z lékárny, ale nevím, jak moc fungujou.
15.11.2009 18:26:12
No, my jinej než olivovej doma nemáme, takže tam asi chyba není. Já ani nejím máslo, margaríny, ty nemůžu ani vidět, tak asi bude problém ty sladký věci, trochu jsem třeba hřešila na čerstvým pečivu z listovýho těsta. To bylo to poslední co jsem jedla než jsem v pátek měla ten záchvat.
zerat 18305
15.11.2009 18:08:23
No Katy, asi tam byl spíš problém s tím záhulem na organismus a asi prudká změna stravy nebo malá romanitost stravy- fakt nevím ~d~ Maminka hodně právě lítala s váhou 10 kilo dolů, pak to zase ujelo nahoru, celý život s váhou bojovala a říkala, že právě v mládí držívala nerozumně drastické diety... Mně na interně dr. říkala, že olivový olej extra virgin je fakt vynikající na zažívání celkově, takže doma opravdu používám na slané jen olivový extra virgin a rýžový a za studena lisovaný řepkový. On prý olivový právě nějak prospívá žlučníku a někde jsem četla, že dokonce rozpouští kameny, ale to by chtělo vyhledat na netu.
pipka pipka 44046
15.11.2009 18:07:00
Na žlučník mi midra doporučila jako nevhodné-káva, ovocné džusy, tropické ovoce,česnek, smažená a kořeněná jídla. Důležité je , aby nebyl prázdný žaludek-jíst pravidelně v menších dávkách.Když budeš mít pocit hladu, tak si dej třeba tyčinku. Mlíko a mléčné výrobky naopak jsou bezva.
[<<Předchozích 570] Názory 571580 z 810  [Dalších 230 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.