| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Žlučníkové problémy

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 560] Názory 561570 z 810  [Dalších 240 >>]
+Jana+ 57778
15.11.2009 21:36:06
Já jsme po nedávné operaci žlučníku laparoskopicky - měla jsem jeden záchvat a úplně mně stačil - než riskovat další tak jsem si žlučník radši nechala vyndat.... Jestli už jsi měla tolik záchvatů tak nechápu na co čekáš - nech si ho vyndat a budeš mít pokoj. Bolest po operaci je nulová proti bolesti při záchvatu! Už druhej den jsem byla OK.
Maraska 62018
15.11.2009 21:16:36
Jano, bolest vlevo to mě napadá bud žaludek nebo slinivka.
Katka+Jáchymek 9/08 92127
15.11.2009 21:06:32
Ahoj, být Tebou, tak se doktorem nenechám odbýt, dělat s tím něco, až se to rozjede, to mi nepřijde zrovna profesionální přístup. Když jsem měla ty žlučníkový záchvaty, tak mám pocit, že mě to bolelo všude, hned pod žebrama, vlevo vpravo, to bylo jedno. A jestli tam cítím tupej tlak, i když Tě to zrovna přímo nebolí, tak to bych trvala na ultrazvuku. Ono je to zrádný, když něco jen tak lehce pobolívá, nejsou jasný příznaky, z toho může být pěkná paseka. Držím palce. ~R^
Vítr z hor 100046
15.11.2009 21:00:17
Napadá mě žaludek, ale když už teda, tak mě bolí uprostřed. A co já vím, mívám gastritidu.
Jana
  • 
15.11.2009 20:42:02
Ahoj holky, tak jak čtu tuto diskuzi, ráda bych se také něco zeptala. žlučník Vás bolí na pravé straně, ale já mám problémy, že pokud sním něco, co mi vadí (kapie, kořeněné atd.),tak mě to bolí na levé straně. Myslíte si, že by to mohl být také žlučník, žlučové cesty nebo to bude něco jiného. Byla jsem s tím u dr., ten mi však řekl, že až se to rozjede více, bude s tím něco dělat. Jinak když ležím a zrovna to nebolí, tak cítím tupý tlak na levé straně. Nemáte s tím někdo zkušenost. Díky. Jana
kdyzsluncenesviti 89186
15.11.2009 20:37:11
Měla menší kameny. Budou ti to tedy dělat laparoskopicky - předpokládám. Ta operace není nic těžkého. Jen já jsem po ní měla dýchací potíže po probuzení. Někam se zatoulala sestřička. Pak mi dali konečně léky na bolest a hadici s kyslíkem. Na JIPce jsem byla dokud mi nedošly kapačky cca 3 dny - nesměli tam návštěvy. Trochu jsem je popoháněla. Sestry je dávají na delší dobu než být můžou (myslím kapačky). Jediné co mě potom bolelo byla ruka s kanylou. Ten klistýr taky nic moc.
Pak jsem měla 3 dny čaj. Potom vývar, mixovanou stravu a podobně.

Po odstranění žlučníku se může přibrat, tak i na to je dobré být připravena. Většinou to není hned, ale potom, jak přestaneš dodržovat dietu.

Kdyby jsi něco potřebovala. Třeba občas donést něco do nemocnice a nebo pomoc s Jáchymkem, tak mi dej jen vědět. ~x~
Luciga 23859
15.11.2009 20:25:07
Katko dobrý téma ~R^ v září jsem po prodělaném žlučníkovém záchvatu skončila v nemocnici, já tedy do té doby nevěděla, že to co mě sem tam zlobilo byl žlučník ~d~ zjistili mi kamínky a doporučili dietu, od té doby vcelku klid, co mi vyloženě nesedlo byla dietní vajíčková pomazánka (holt vajíčka jako taková), jakékoliv jídlo do něhož se přidává smetana a nemůžu syrovou papriku (a já mám kapie přitom tak ráda ~;((), klasické smažené jídlo jsem od té doby neměla, většinu jídel připravuji v lehké, netučné verzi a hodně v troubě, ale v podstatě jím všechno... na operaci se tedy rozhodně zatím nechystám, uvidím jak moc bude žlučník zlobit, ale ráda bych ještě nějakou dobu vydržela pohromadě ~g~
Katka+Jáchymek 9/08 92127
15.11.2009 19:37:25
Čau Lucko, jo, na ultrazvuku jsem byla a šutry tam jsou, je tam i hodně malých, tak hned můj obvoďák i v pátek na chirurgii říkali, že by to chtělo operaci. No, asi to bude lepší, než se děsit, kdy to přijde, a nevím nevím, s tím rozpouštěním kamenů, to je asi spíš když má někdo pár velkých kamenů, ne?
kdyzsluncenesviti 89186
15.11.2009 19:30:29
Ještě mě tak napadla otázka: Byla jsi už na ultrazvuku a objevily kameny? Já jsem s tím ležela v Trutnově a tam mi dělali víc testů, protože nevěděli, co mi je. Potom na ultrazvuku objevily kameny a poslali mě s tím do Hradce. ~;) Tam mi dělali operaci (v nemocnici jsem byla týden), protože jsem je měla na špatném místě.
Dneska se už,dají i rozdrtit myslím ultrazvukem nebo něčím podobným. Mamka na tom byla minulý rok. Nabízeli jí i další možnosti, ale bylo to ve velkém městě a mamka trpí onemocněním trávícího traktu.

Sluní* 30068
15.11.2009 19:16:33
Rumněnky fakt můžeš~R^ Já v tu dobu měla 3 měsíční dítko, takže byl problém si brát léky. Trpěla jsem fakt neskutečně, takže u mě nehrozilo něčím hřešit. Bála jsem se jíst cokoliv, natož hřešit:)
Taky čokoláda se nesmí, ale to asi víš. Až při žlučníku jsem zjistila, jak jsou sušenky atd tááák tučné...ale dneska si bebe, piškoty ani rumněnky fakt nedám:))
[<<Předchozích 560] Názory 561570 z 810  [Dalších 240 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.