Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Emitom (Michi 8/04+Veru 7/07) | 17660 |
18.12.2009 15:57:26
pokud se budeš cítit dobře, nebála bych se cesty třeba autem, ale vlakem bych nejela, můžeš chytit nějakou chřipku a to by asi nebylo moc dobře. Já přišla z nemocnice v pondělí a v pátek jsem jela cestu ČB-JI sama autem. Ale mám to laparoskopicky, bylo mi dobře.
|
Katka+Jáchymek 9/08 | 92127 |
18.12.2009 15:40:46
Ahoj všichni, prosím o rady a nějaký vychytávky, jak se po vyndání žlučníku co nejrychleji vrátit do kondice, něco, co vám pomohlo. Dnes jsem se vrátila z nemocnice a jako rybička teda moc nejsem. A myslíte, že je riziko, podniknout v pondělí, tedy za tři dny, asi čtyřhodinovou cestu vlakem? Šli byste do toho? Dík.
|
Květulina+E.T. | 61023 |
18.11.2009 8:56:20
Čau holky žlučníkářky!
Častokrát jsem tu zabrouzdala, když jsem měla problém s tím "prevítem žlučníkem". Dneska jsme 5. den po operaci a můžu číct, že si pískám blahem. Nebojte se a nechte si ho odstranit opravdu co nejdříve. Mé problémy nastartovaly po prvním porodu a od té doby uběhly 3 dlouhé roky s X záchvaty(menší nebo silnějí intenzity). Jelikož chceme druhé miminko a já si opravdu neuměla představit v těhotenství takový solidní záchvatek, tak jsem se rozhodla sama a dobrovolně v létě,že podstoupím tuto operaci. Upřímně- jsem posera a měla jsem obrovský strach. Ono taky po císaři (který nebyl zrovna 2x ideální a museli mě otvírat po týdnu znova)se ani není moc čemu divit. Objednala jsem se a s tím, že do operace musí být minimálně 6 týdnů žlučník v klidu jsme dohodli termín. Držela jsem klasickou žlučníkářskou dietku-víceméně přizpůsobenou pro mě. Nevadí mi česnek ani ostré jídlo, za to třeba máslo, tavený sýr, 30% sýry, samozřejmě smažené, tatarka...no prostě jsem to dodržela a dočkala se. Termín operace PÁTEK 13.!!! Nastoupila jem ve čtvrtek, prošla řadou nezbytných vyšetření a v den "D" nastoupila jako první na řadu v 8 hodin...Probudila jsme ve v půl 3 na JIP, žádné bolesti, žádné škrábání v krku..PARÁDA!!! V půl 6 už jsme šmárovala sama na toaletu. A druhý den ránu jsme byla na normálním pokoji. den jsme více méně prospala,ale bolesti žádné. Třetí den mi vytáhli dren z břicha a už jsme nepotřebovala ani léky od bolesti. Odpoledne jsme byla propuštěna do domácího ošetření.. Dnes je to 5tý den.. a já běhám jako srnka! Tak nemějte strach a běžte do toho!!!! |
Teraza Horáková | 54297 |
17.11.2009 23:31:41
Katko a máš kameny? Já totiž ne. žlučník bez nálezu, úplně čistý, není co operovat.
sa Jen jsem vypozorovala jídla, která nesmím (a tak moc ráááda) a vůbec mi nevadí česnek, to je dost divné. Luštěniny jakékoliv, nepřej si podrobnosti po pouhém ochutnání fazolí po mexicku - chutnaly mi poprvý. Nesnesu kombinace smetana nebo mléko x zelí. Samotné zelí prostě sním a nic. Fazole ani náhodou, čokoládu vůbec. Česnek můžu v jakémkoliv množství a úpravě. Máma nemá nález a plazila se.... po okurkovém salátu, bramboráku, - krom mého pátečního, kde byly 4 palice, ne stroužky česneku na 2 kg brambor. Vhodná je asi totální dieta, aby byl pokoj, a hlavně, nezadržovat vztek. |
Luciga | 23859 |
15.11.2009 22:57:17
Veveru tak mě taky zásadně prostředek, napravo zatím nikdy ale je mi při tom stejně tak blbě, že na místě kde to bolí zrovna nesejde...
|
kdyzsluncenesviti | 89186 |
15.11.2009 22:16:53
Já jsem měla štěstí, že jsem měla záchvaty s částečným bezvědomím, tak mě to tolik nebolelo. Pokud bych, ale měla srovnat operaci žlučníku a třeba císařská řez, tak žlučník je brnkačka.
|
kdyzsluncenesviti | 89186 |
15.11.2009 22:14:59
Já ti potom písnu na e-mail. Jestli na to zase nezapomenu. Jak jsem se ti měla ozvat ohledně toho mateřského centra, tak mi pán dovezl rehabilitační stůl a ještě do toho přijela paní z ráné péče. Na všechno jsem jako klasicky zapoměla.
Páťa je teď v nemocnici. Uvidím, jak mu zítra dopadnou vyšetření, ale potom bysme mohli nějak vyrazit s klukama. |
Maraska | 62018 |
15.11.2009 21:53:30
Já měla několik záchvatů a doma trpěla, jenže mě ani nenapadlo, že mě může zlobit žlučník
|
Katka+Jáchymek 9/08 | 92127 |
15.11.2009 21:51:50
Díky moc za nabídku pomoci, Šimon je připravenej být doma i pak pár dní po operaci, tak to snad zvládnem. Ale když tak se ozvu. Jestli se sem ještě koukneš, napíšeš mi číslo na mobil? Klidně do mailu, jestli nechceš tady. A taky bysme mohli zase jít drandit s kočárama. Co Ty na to?
|
+Jana+ | 57778 |
15.11.2009 21:37:41
Jo a co jíst? Koukni do vyhledávače na netu - já toho našla spoustu - asi každému vyhovuje něco jiného - každého žlučník snese něco jiného...
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.