| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Žlučníkové problémy

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 540] Názory 541550 z 810  [Dalších 260 >>]
NL 68692
22.3.2010 8:39:15
Ahoj, prosím o radu kdo s tím má zkušenosti. Už 2 měsíce mám zdravotní problémy, které začali jako bolesti břicha, žaludku. Prodělala jsem utz jater, žlučníku, slinivky, gastroskopii. Vylítil mi bilirubin až na 50, crp 17, ale nikde se nic nenašlo. Po gastroskopii se mi ulevilo, mohla jsem se i předklonit což předtím nešlo. Začala jsem se léčit alternativní medicínou. Hodně se to zlepšilo, doktor mi diagnostikoval zánět žlučníku. Bolesti žaludku ustali a poslední 2-3 týdny se objevila bolest pod pravým žebrem a také v zádech pod pravým žebrem jakoby zrcadlově a někdy trochu i v boku. Ty bolesti se střídají. Nejsou takové, že by se nedali vydržet, ale jsou nepříjemné. Občas je to i takové pálení. Poslední týden to občas píchne i pod levým žebrem, ale minimálně. Co se týče stravy, tak nějaké výrazné problémy nemám, a i snažím se dodržovat netučnou stravu. Před 14 dny jsem si nechala udělat opět CRP, moč, sedimentaci - vše už bylo v normě a i bilirubin klesl na 28. Ale ty bolesti pod tím pravým žebrem tam stále jsou, někdy bych řekla, že je to výraznější v noci. Obvodní doktorka mi tvrdí, že to žlučník být nemůže, tedy zánět, že by to bylo vidět na utz. Připadám si už jak simulant :-( .
Neměl někdo s tím podobném problémy? Dá se zjistit zánět opravdu na utz? Anebo může být i nezjistitelný? A pokud by tam byl, dá se to vůbec vyléčit?
Díky za případné reakce, podívám se sem odpoledne.

Maraska 62018
28.1.2010 16:45:07
Může to být i tak žlučník. Měla jsem podobné obtíže, které po nasazení diety zmizely, po čase a opět normální stravě se objevily. Nakonec jsem byla na operaci, kde se zjistilo, že mám v žlučníku chronické záněty. Zkus držet žlučníkovou dietu a pokud se poté zlepší obtíže, tipuju, že to skutečně bude žlučník. A pak bych zase šla k lékaři, že máš obtíže. To určitě není normální mít takové stavy. Já je ze začátku ignorovala a snažila se vydržet tu bolest, až jsem z toho skončila nakonec v nemocnici.
gerda 27858
26.1.2010 20:39:10
Asi 2 měsíce mně opakovaně bolí v pravém podžebří,spíše tupá bolest, která se někdy promítá do pravého boku či do zad. V posledním týdnu mně to bolí prakticky denně několikrát, vždy tak 20-30 minut a přejde to. Také jsem hodně nadmutá. Dnes jsem byla na sono břicha, čekala jsem, že budu mít kameny ve žlučníku. Ale sono břicha je s normálním nálezem, vyšetřoval mě zkušený lékař. Tak nevím,co dál. Neměl někdo podobné obtíže, sono bylo normální a přesto to byl žlučník? Děkuji.
Ikaika 103090
2.1.2010 12:18:45
ahojky,já mám vyzkoušený Emulips při těchto problémech a nedám na něj dopustit.Vánoce bych bez něj strávila asi v nemocnici.Jestli chcete bližší info tak mi napište na e-mai:ircakl@seznam.cz ~x~ Irena
malostranska 101622
18.12.2009 19:49:58
Ahoj Katulino!!

Ja bych do toho sla, ovsem, setri se!! A pozdravuj ode me nase krasny BRNICKO!! Pisu ti mailika!!
malostranska 101622
18.12.2009 19:49:44
Ahoj Katulino!!

Ja bych do toho sla, ovsem, setri se!! A pozdravuj ode me nase krasny BRNICKO!! Pisu ti mailika!!
+Jana+ 57778
18.12.2009 16:53:03
Hlavně nic těžkého netahej - já bych se tak brzy na dlouhou cestu nevydala - já se tak 14 dnů cítila hrozně unavená a sotva jsem zvládala domácí práce...
Květulina+E.T. 61023
18.12.2009 16:40:18
Tak to se teda nahlas dívím, že jste měly takové problémy tak "dlouho" po laparoskopii. Já jsem už 6.den uklízela v naší novostavbě (pravda,netahala jsem těžké věci, jen utírala a zametala) a po vyndání stehů(ten 10.den) jsem byla úplně jako před operací...Vůbec jsme necítila,že bych něco absolvovala.
Možná mi asi 3.týden po operaci bylo tak nějak dost těžko(jakoby od žaludku) ,ale myslím,že to byly ty žlučové cesty...tak mi to připomnělo moje bolestivé stavy před operací... ,ale je fakt,že jsem tu 4 dietku moc přísně nedodržovala :-( Moje chyba!
My-š a 3 kocouři- 04,06,10 75938
18.12.2009 16:25:51
Ahoj,
tak určitě je to podle pocitů, ale já ještě 14 dní po laparce stála za prd, je fakt, že jsem měla 2 malé děti a stále do toho mladšího kojila~y~.
Taky je to třeba i tím, že jsem měla drén, tělo bylo dietama a kaskádou těhu, kojení, těhu, kojení a diety zhuntované.

Rady po operaci - přímo od Dr - plzeňské pivo po jídle, nejméně půl roku dietka a řepíkový čaj jsem pila...
Emitom (Michi 8/04+Veru 7/07) 17660
18.12.2009 15:58:45
a jediné, co mi pomohlo, bylo odpočívat, nepřetěžovat se, nechodila jsem se psem ven na vodítku, pže by mě usmýkal..jinak vše normálně-ale neměla jsem v té době ještě děti, tak se to dalo

přeji rychlé zotavení a pohodové svátky
[<<Předchozích 540] Názory 541550 z 810  [Dalších 260 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.