Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
77kraska | 132593 |
11.6.2024 9:33:00
Burt, prece si nemuzu rict "trener holt neni profik nybrz srdcar, tak si spolecne poplaceme a priste to snad dopadne lip"
nakonec i ten trener srdcar by se mel z teto situace poucit, at mu je treba 60 let |
77kraska | 132593 |
11.6.2024 9:31:05
Dooly, to mne taky napadlo, ze Combur se nebije ani za sebe.....ale kurnik za dite by se mohla bit
|
77kraska | 132593 |
11.6.2024 9:29:58
BUrt, nerikam, ze na trenera budu rvat nebo ho mlatit destnikem, ale ucite bych mu jeste vecer volala
no, kazdy sveho stesti strujcem....Pole vytahla sve deti na maximalni uroven tim, ze se "bila", jiny se za neco bije kazdy den a nekdo holt sedi na gauci a spolecne s ditetem place |
Dooly. | 12201 |
11.6.2024 9:28:23
Aleno,ale tak pokud tu Cimubr nekolik let ctes, o jeji praci , vubec zivote, tak asi nemuzes ocekavat, ze se najednou stane bojovnikem. Vzdyt uz roky popisuje prikori,ktera se ji deji a reseni nikde..
nakonec, i ten kontakt ji nasla Monika,ptz Cimbur "proste nevi komu by psala" to je asi charakter,osobni nastaveni a byt ho ty, Sedmi a Pole nechapete, moc se na nem v tomhle veku asi uz nezmeni |
77kraska | 132593 |
11.6.2024 9:27:40
BUřt, tak at se na to trener uplne "vy....", kdyz neumi deti poradne prihlasit...oni tam chodi, aby zavodily
chybu muze udelat kazdy, ale ma se pak snazit ji napravit nemam cas dneska debatovat napadl mne k tomu citat od Vaclava Havla: „Naděje není to přesvědčení, že něco dobře dopadne, ale jistota, že má něco smysl - bez ohledu na to, jak to dopadne.“ teda neni to uplne k veci, ale trochu jo |
Buřt | 147593 |
11.6.2024 9:22:10
Sedmi, debilita a neprofesionalita ... jenže on ten trenér není profesionál, profesi má jinou a za trénování toho nejspíš moc nemá.
Bohužel chybu může udělat každej, je to fakt nepříjemný, ale kdyby na mě naběhla matka jako ty, tak jí asi řeknu, ať si dítě trénuje sama, když je tak chytrá. Taky bych se snažila chybu zvrátit přes lidi na svazu, ideálně v součinnosti s trenérem, ale naběhnout někam a bejt ostrá na borce, kterej je nejspíš srdcař a dělá to ve svým volným čase, to mě teda přijde taky hnusný. |
77kraska | 132593 |
11.6.2024 9:10:06
Pole, taky bych volala na vsechny strany uz v noci....a rano bych si vzala dovolenou, abych jela na svaz
teda u nas byly a jsou obe deti nadane (moje holka vlastni i kluk nevlastni), u nich se bojuje spis s jejich lenosti a sklonem k prusvihum vseho druhu, ale to byl a je taky neustaly boj, ktery statecne vedu kazdy den |
77kraska | 132593 |
11.6.2024 9:04:58
Lido, presne tak, to poznas i na lidech 80-letych, ze sportovali, ja to vidim porad, jak uz moji znami starnou
a minuly tyden jsem se bavila s ucitelkou, co zkousela u maturit v dcerine skole, jak dopadly studenti, co sli tyden po nasi tride - a ten druhy tyden maturovala sportovni trida, takovi ti, co zavodne sportuji a pritom studuji...ucitelka rikala, ze sice umeli cca stejne nebo mene nez nase nesportovni dve tridy, ale strasne se tam snazili ze sebe vydolovat jakoukoliv myslenku, ze proste "bojovali" ....teda ale to je jine tema nez Cimbuřino, to jen na doplneni |
Pole levandulové | 23006 |
11.6.2024 9:04:36
sedmi, to si přesně říkám. Takováhle "pokora" na nepravém místě mi až děsí. Kdybych se za své děti nebila, tak by z nich dneska byli dva frustráti někde na učňáku na periferii, protože jedno je impulzvní ADHD a druhé má zas plno SPU, takže by ani nedostali šanci ukázat, co v nich je. Takhle jí dostali a proměnili a o tom to je. Dneska jsou šťastní, schopní a úspěšní a když někdy syn vypráví své historky ze školky nebo z první školy, nikdo mu je ani nechce věřit, to samé dcera.
Z jedné skupiny, kde se setkávají dospělí s ADHD, kteří tu diagnózu třeba získali až teď, je přesně vidět ta jejich letitá frustrace z toho, jak se za ně rodiče nepostavili a nechali okolí, aby k nim bylo nespravedlivé. Myslím si, že to platí úplně stejně i na děti bez diagnózy, když vidí, že k jejich velké nespravedlnosti se rodič staví jako že "se to stává, musíš to přetrpět" a ohledy má vlastně na všechny okolo, jen ne na to dítě, které by mu mělo být nejbližší. Ono je totiž úplně jedno, jestli se to stalo omylem nebo naschvál, výsledek je úplně stejný - roční práce vyletí komínem. Osobně bych teda už v noci volala s trenérem jak to míní vyřešit a podle jeho reakce bych buď vyčkala do rána nebo sama jela osobně na ten svaz a ono už by se řešení našlo. |
Alena | 129302 |
11.6.2024 8:56:52
"ale řvát? Po kom?" ja jsem ale nepsala, ze ma nekdo na nekoho rvat? Tvrdim opak.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.