Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
sovice | 18997 |
11.6.2024 8:52:55
Tak ony jen trpně nebrečí, že. Cimbur psala, že trenér, který tu chybu udělal, se ji pokusí napravit.
A odhaduji, že má větší šanci (jako ten, kdo chyboval a sype si popel na hlavu) než matka. Ačkoliv já bych asi psala/volala/snažila se dosáhnout změny taky. Ale řvát? Po kom? Pokud chápu, tak trenér je z toho nešťastný taky i bez řvaní. Ideální by bylo předělat ten přihlašovací systém tak, aby ohlásil kolizi, místo vyřazení závodníka. Je mi mladé Cimbur moc líto. |
sovice | 18997 |
11.6.2024 8:52:46
Tak ony jen trpně nebrečí, že. Cimbur psala, že trenér, který tu chybu udělal, se ji pokusí napravit.
A odhaduji, že má větší šanci (jako ten, kdo chyboval a sype si popel na hlavu) než matka. Ačkoliv já bych asi psala/volala/snažila se dosáhnout změny taky. Ale řvát? Po kom? Pokud chápu, tak trenér je z toho nešťastný taky i bez řvaní. Ideální by bylo předělat ten přihlašovací systém tak, aby ohlásil kolizi, místo vyřazení závodníka. Je mi mladé Cimbur moc líto. |
Alena | 129302 |
11.6.2024 8:51:59
Konicku, promin, to jsou strasne kecy. Schazovat normalni pokus o vyreseni situace pojmenovanim "psani na vsechny strany" je samozrejme jednoduche. Konstruktivne se pokusit nesnaze resit k zivotu patri a take se casto vyresi a napravi. Apaticke prihlizeni neni "prijimani neuspechu" .
|
Koníček mořský | 156666 |
11.6.2024 8:32:30
Tak jasně, že to může Cimbur nějak zkusit zvrátit, volat, vynadat trenérovi...
Zrovna tak jako může běžkař nebo biatlonista řvát na "neprofesionální" mazače, trenér vítěze Velké pardubické na ty, co do krmení dali něco co vypadalo jako doping... Nebo teď ten fotbalista, který přijde o ME, protože se špatně projel na tříkolce...Ten teda může řvát leda tak na sebe. Lidi prostě dělaji chyby, to není neprofesionalita ani šlendrián, to je prostě normální lidská vlastnost. Vy v práci neděláte chyby, nic jste nepokazili, neprošvihli, nic vás nemrzí ? Blbý by bylo, kdyby ten trenér svojí chybu neuznal, nebyl pokorný, neomluvil se, nemrzelo by ho to. Možná on může nejvíc dceři pomoci to zklamání překonat. A ona jemu. Já dceři držím palce, aby to překonala, aby se naučila přijímat neúspěch i ten zaviněný někým jiným. Pokud bude mít Cimbur pocit, že ji nejvíc podpoří řvaním na trenéra a psaním na všechny strany, tak do toho. |
Lída+2 | 28136 |
11.6.2024 8:24:10
Alena, jo zpětně Ti dají za pravdu. To jsem psala.
štafety jsme udělali fakt všichni rodiče , přece jen nás bylo víc a to taky pomůže, než když řešíš jednotlivce |
Alena | 129302 |
11.6.2024 8:07:40
"když ono t né vždycky jde." to by me nenapadlo :) Ale nic nezkusit a jen trpne brecet v koute, tomu nerozumim.
|
Lída+2 | 28136 |
11.6.2024 8:02:11
Aleno, když ono t né vždycky jde.
Odjede se závod, v pondělí je rozpis na Mistrovství Evropy. Oni zpětně uznají, že to nebylo úplně dobře, ale než se to pořeší, nejde to změnit a někdy i ty závody už proběhnou. Ale zatím jsem měla nejlepší pocit z těch našich štafet. Kompletně se přepracovalo to jak k nim přistoupit a jak to hodnotit. A z toho máme i do budoucna radost. |
Alena | 129302 |
11.6.2024 7:59:04
"dneska bych na Tvem miste žhavila telefony a volala na vsechny strany" Presne tak, tu pasivitu nechapu.
|
Lída+2 | 28136 |
11.6.2024 7:58:21
77kraska, my jsme se domohli tenkrát akorát uznání toho prvního místě zpět v těch štafetách.
Ale on ten rozhovor je v určité chvíli důležitý. A pak vidíš i v práci, kdo sportoval, závodil, nějak to poznáš i v těch 50-70letech na těch lidech, jsou na tom mnohem lépe psychicky, nějak je ten sport otluče a nehroutí se z každé blbiny. |
77kraska | 132593 |
11.6.2024 7:58:03
Ženy, jak muzete s timhle pristupem fungovat v zivote? to se fakt o nic nebijete?
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.