| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Děti a sport

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 5956  [Dalších 5826 >>]
77kraska 132593
11.6.2024 9:59:56
tak bych dite prihlasila do poradnyho profi oddilu....jak jsem to udelala v Praze, kde oddil mel budovu a placeny zamestnance a nikdy se tam nic takoveho nestalo, pokud vim, aspon nam ne

ale uznavam, ze to tak nejde udelat v cele republice
Buřt 147593
11.6.2024 9:53:23
Nevím, sedmi, mě přijde kravina brát si dovolenou a jet na svaz. Trenérovi bys asi neřekla, že je debil, ale obávám se, že by to z tvého jednání bylo dost poznat.

A tvoje řeči o žalobě za nemajetkovou újmu ... ty vogo, uvědomuješ si vůbec, že těch lidí, co jsou ochotni za nic nebo hodně málo ve svým volným čase trénovat děti, je dost málo ? že to je docela řehole ? A ty bys na něj šla s tímhle, to mi přijde šílený.

Drypetis 154924
11.6.2024 9:51:43
Koníčku,
souhlas ~R^
77kraska 132593
11.6.2024 9:50:02
BUrt, vazne myslis, ze nekomu naprimo reknu, ze je debil?

debil jsem rekla jen chlapovi, ktery denne pousti v parku svou dogu na volno, kdyz my ostatni si svoje čivavy a jorkšíry vedeme na voditku, jak se to spravne ma delat
Jerry G. 159407
11.6.2024 9:46:36
Burte, souhlas. Rano bych volala trenerovi, na svaz, na klub a snazila se zapojit svuj netwerk. Deti bych rekla, ze udelam maximum jak to zvratit, ale rozhodne bych pred ditem nevetilovala, ze trener je "debil a nema tam co delat"". Chyby se proste obcas stanou.
Kopřiva Dvoudomá 34182
11.6.2024 9:43:51
Já se biju o věci, který mi dávají smysl.
Tady nejednoznačně nastavili kritéria a bylo jasné, že jednomu dítěti ze tří zůstane v ruce černej petr a nedostane nominaci.

No a byl to kluk z malýho klubu, navíc syn trenéra, a předpokládali, že tenhle trenér nebude loktařit, zatímco ti dva další by to určitě dělali.

Takže ano, příště budou kritéria jednoznačná, to už si vyříkali, nicméně letos olympiádu o to jedno místo nenafouknou a náš tam prostě nebude. A co, bude tam jindy, teprv začíná pořádně růst a běhat, času na podávání špičkových výkonů má dost. Je to jenom sport. Nejde o život ani o zdraví.
Buřt 147593
11.6.2024 9:40:27
Souhlas, koníčku!
Koníček mořský 156666
11.6.2024 9:38:24
Myslím, že na nějaké soudy tady nemáme dostatek informací. Nevíme, co trenér "provedl" a jak se snaží či nesnaží to napravit. A zda to vůbec napravit jde, pokud jsou nějaká pravidla. Však i pro toho trenéra je to debakl a ztracená práce. Pokud někdo trénuje, záleží mu na jeho svěřencích a jejich úspěších.
A Cimbur je inteligentní žena, která si umí poradit a která podle mě umí bojovat. Však denně bojuje se záchranou životů, se zdravím a nemocí, se stářím, s příbuznými, kolegy, nadřízenými, se systémem, s vlastním životem, denně se musí rozhodovat a řešit spoustu situací... Takže není fér ji tady osočovat, že jen trpně kouká.

Určitě všichni zkusí situaci nějak napravit, zvrátit. A když se to nepovede, dcera se oklepe a na příštím mistrovství bude stát na stupních vítězů po všech stránkách !
Buřt 147593
11.6.2024 9:35:41
Sedmi, já taky trénuju děti ve volným čase. A řeknu ti, párkrát na mě přijít takoví rodiče s tím, že jsem debil, tak jim asi rychle řeknu, ať si dítě trénujou sami.
To nic nemění na tom, že by mi to bylo sakra líto a snažila bych se situaci všemožně napravit. Ale může se stát, že vinou nějakých rigidních svazových pravidel to prostě nepůjde.
Buřt 147593
11.6.2024 9:34:01
Já bych mu možná volala až ráno, ale to je asi detail.
Vadí mi, že ho hned označíš za debila. Tak on asi roky funguje, dává dětem kus ze sebe na úkor svýho času, jednou se uklikne v přihlášce a hned je debil a nemá to dělat.

Jet na svaz jako rodič mi přijde jako hovadina, myslím, že s rodičem se ani nikdo moc bavit nebude, podle mě se situace dá vyřešit jedině v součinnosti s klubem a trenérem.

A jestli to nebude možný, že jedna chyba v přihlašování znemožní start závodnice na M ČR, tak pitomý pravidla má svaz, a tam by měli být profíci.

[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 5956  [Dalších 5826 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.