| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : říjen 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 500] Názory 501510 z 6600  [Dalších 6090 >>]
hrošík+Em 8.9.08+Hani 4.10.201 46590
23.5.2012 15:14:29
My u 6 měli CRP nízké právě...
Lete 87771
23.5.2012 15:02:44
CRP dneska i v pondeli, pokazde nizke, odpovidajici viroze. Ale rikala mi dr., ze by se na CRP nespolihala na sto procent, ze uz zazila dite s CRP 17 s oboustrannym zanetem stredniho ucho s nutnou hospitalizaci. Nespis je to viroveho puvodu, ale minimalne ty usi v patek zkontrolovat, pokud horecky neklesnou.
23.5.2012 14:49:35
Lete, Ema má za sebou 5 a 6 v jednom...týden 40, nelši ničím olů..ona už skoro furt spala, slabá jak mucha atd. Dlělai mu CRP?
Po týdnu zrudla skoro celá, horečky pryč... snad vám to taky přestane, to je strašný, užíváš si, drž se!!!!!!!! Z toho je unavenej i bez štítky človkě!!!!!!!~6~~6~~6~~;((
23.5.2012 14:46:40
Lete, no ona mi zmáčkla jakoby dole ohryzek, zda to tlačí a bolelo to celkem dost a že to je ta štítka... nebo že se dělá jakoby knedlík v krku, to jsem myslela, že mám ze stresu, ale prý právě ve stresu to jen člověk ví vnímá... mě se pak u toho i vždy velmi zle dýchá, popadám dech... unavená jsem strašně, ne jen občas, ale furt...vlastně mám pcoit, jako bych snad nespala vůbec, rán ovstává ma jsem unavená, furt jsem říkala, že asi mám divný spánek, protože jakoby mi nic nedával, to je taky k tomu...

Bystrouško díky!!! No odufám, že nenaberu..Já za "mlada! byla hubená, pak jsem nabrala, prostě jsem byla hladová a furt jedla něco kolem puberty...pa kjsem byla ve stresu a zhubla během chvilky hodně kg, lae nejedla jsem... nejedla jsem nic a pak se učial jíst. a pomalu to šlo nahoru...a od Emčinýho porodu mi zhubnout nejde, dostala jsem se na váhu předtěhu s Hani, ale už tam zase nejsem, zase mám nahoře 2kg, od Emči mám nahoře 3kg... tak uvidíme...a zkoušela jsem cvičit a jíst jen udravě a nepomohlo to...i otíkám hodně, taky by to mohlo být tím... asi to mám delší dobu...

Hani vstala, musím jít...
Lete 87771
23.5.2012 14:27:43
Hrosiku, nevim o tom nic. Na pohmat vypada SZ jinak?

Ja prave uz delsi dobu planuju skocit ke sve dr., abych se ji zeptala, zda ji mam ok. Vzdy se ji nelibila, jak vypada. Ale podle krve to bylo dobre. Ted se mi vubec nedari zhubnout, vice mene mam porad to, co tesne pred porodem. A to chodim 2x tydne cvicit, snazim se jist rozume, ale nehrotim to. A obcas jsem pekelne utahana. Jenze na druhou stranu si rikam, mam kluky dost brzo po sobe, tak to bych rekla, ze je normalni popis matky. ~t~

Simon je zas nemocny, od nedele ma horecky. Jeste mel jednou horecku v noci ze ctvrtka na patek, diky tomu jsem odpiskala to Svycarsko. V nedeli opet mel horecku a dychal rychle, takze pohotovost. To dychani bylo zrejme jen k horecce, ktera mezitim klesla nez jsme se dostali k dr. (cekali jsme hodinu a ctvrt a dr. prohlidl za tu dobu dve deti ...). V noci z nedele na pondeli mel 40 a dve hodiny mi to neslo srazit, at jsem delala, co jsem delala. Takze rano kdyz jsem volala detske, jak srazet, tak nas chtela videt. Jeste na pohotovosti v tu nedeli mi dr. rekl blbe davkovani leku na srazeni horecky, predavkoval by Simona, ale ja to tusila, takze jsem radsi jela po svem. Dr. na nem opet nic nevidela. Odpoledne mel zas 40 a cukal se mi, nemel krece. Ale kdyz jsem nesehnala detskou a na pohotovosti jeste nebyli, tak jsem volala zachranku, jestli je to na doktora nebo ne. Rekli,ze na mem uvazeni. ~t~ Fakt vtipalkove (stejne jako ten dr. na pohotovosti, ze obstrukcni bronchitidu poznam podle toho, co mu dela hrudnicek pri dychani, nepoznam, nejsem doktor), tak jsme se dohodli, ze pokud se to bude opakovat, ze poslou sanitku (samo, ze jsem byla s klukama sama doma a bez moznosti hlidani). Nastesti se to pak uz neopakovalo. Ale horecku porad srazim docela tezko. Ale ten koktejl nurofen+panadol docela funguje, uz to neleze ke 40. Dneska u dr. na poslech trochu piskal, tak ma zpatky ventolin. Doufam, ze zitra horecky skonci a osype se a bude to sesta. Jinak v patek mam donest pro jistotu moc a jeste ho posle dr. na ORL. A aby toho nebylo malo, tak to vypada, ze tatovi se vratila ten castleman. A to uz byl podle jednoho CT ok. Pak si rikam, ze obcasna mizerna nalada a utahani a nehubnuti je adekvatni situaci u nas doma.

Nacenko, ja jsem kdysi cetla Estevilla nebo jak se ten pan jmenuje. Metoda vyrvani mi prijde dost na hrane, asi na to nemam. Ale vzala jsem si z toho, ze pokud ja se rozhodnu, ze v noci se ma spat a myslim, ze po diteti nechci nic neadekvatniho, tak to dite to prijme. Je potreba, aby z tebe citil to rozhodnuti, ze ted uz je to moc buzeni. U Robina mi to dost fungovalo, ze kdyz jsem se odhodlala, ze jdu se spanim neco delat, ze treba jsem mela cil, ze poprve se bude budit nejdriv v nejakou hodinu, tak kdyz uz jsem se na to pripravila, ze to jdeme resit, tak on si to uplne sam posunul. Bez jedineho boje. U Simona je to horsi, protoze on je uz podruhe docela dost nemocny. A tim se to spani dost pokazi. Uz mi i spal tak, ze se budil jen jednou. Pak zacal lezt a pridal si jedno kojeni v noci (mel hlad, poznam, kdy ma hlad a kdy me pouziva jen jako trochu lepsi dudlik). No a ted vstavame co 1,5-2h, vetsinou ani nechce kojit, ale budi se, jak je mu blbe.
Bystrouška + liščátko 9/11 48534
23.5.2012 14:24:13
Já to četla, ale já osobně jsem díky tomu určitě nepřibrala. Já teď spíše ztloustla při kojení. Mám furt hlad a chuť na sladké, které normálně moc nejím. Až přestanu kojit, tak se s tím musím poprat. Jinak pozor ty léky se musí jíst na lačno, myslím půl hodiny před jídlem, aby to fungovalo. Já to teda teď dost flákám.
23.5.2012 13:50:34
Bys, založila jsem si i diskuzi, bojí mse toho, že jsem hodně četla, že lidi nabrali fest.. i tak jsem soudek, ale brát to budu, raději zdraví a tlustá... já mám 75
Bystrouška + liščátko 9/11 48534
23.5.2012 13:40:45
Hrošíku já mám Eutyrox, což je totéž. Mám 50tku
23.5.2012 12:45:25
ahoj holky, tak beru od zítra letrox, mám sníženou fci štítky :oD první v rodině :o) Neberet ho někdo?
22.5.2012 13:20:01
Ahoj holky, tady začíná být dost černo...

Mamulko, Maty je šikulka!!!! hana te´d začla nově ukazovat hodně najevo, coc chce a nechce...že chce z ruk na zem, dokonce se odšťuchuje od člověka, natahuje se na lidi, za kterýma chce tak dlouho, až si ji vemou a projevuje radost veselým kopáním a mácháním rukama....to udělala, když jsme dneška šli za sousekdou an kávičk ua když j ividěla, mohla se zbláznit :o) moc krásný...

Náči, já do obyváku nešla z důvodů kojení, ale proto, že na 13 m2 tři lidi bylo moc a potřebovali jsme posunout postel Emčinu kvůli tý plísni, jak ji tam měla... a ono to pomohlo asi...a teď mi vadí ne to, že po 8měsících spím vedle muže, alel jeho chrápání :oD

Včera holky byli unavený, nahnala jsem je spát v 20:30h... Hana měla před tím kaši a pak kojení... A tak jsem čekala špatnější noc a prd. Vstávačka před 24h, pak kolem 3h, pak před 6h a pak vstala v 8:15h... úžasný!!!!!! Ale nejsem naivka, zatím nejásám, uvidíme, dza je to opravdu tím, ež mě necítí nebo se změnila zase...

Bys, já tě sleduju :oDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD A po jídle prso dávám večer po chvíli po kaši, po obědě už ne, ale většinou tak za hodinu chce prso... s ovocem začínáme, tak dostane trošk ua pak kojím a mezi tím plně kojím...

dneska čekám po měsíci naše, odpoledne celkem pozdě, brzo je pak vyhodím... Máti si vždy myslí, že tady může být pak do 20h a já chci klid na hlky, kdy potřebuju chystat večeři, koupat atd. a tím, že tady je je to jinak, holky pak jinak reagují na vše a matčiny prupovídky, že je to nezabije mi lezou krkem...

zítra mě čeká ta endokrinologie, jsem zvědavá... asi mám být nalačno, že? netušíte?
[<<Předchozích 500] Názory 501510 z 6600  [Dalších 6090 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.