| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : říjen 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 490] Názory 491500 z 6600  [Dalších 6100 >>]
Lendulina 76456
25.5.2012 15:13:45
jindři: Vrátík je šikula, parádní:) nestovice no nazdar.At to zvladnete co nejlip.
S tou skolkou ano. Loni nas nezapsali, protoze je MAta narozeny 8.9 a zapisuji jen do 31.8. no a letos se nedostal zase. A to kvuli tomu ze jsem na materske. Ale maminy co jsou tehu a maji deti mladsi nez je Mata se v pohode dostali. ASI holt kdyz nekdo neco zapise do prihlasky, tak to nakonec ani nikdo neoveruje. a ja pitomec poctivej na to doplatim....
No to kde byl (a mel by tam teda jit po 10 ti dnech v utery zase neni skolka jen takovy "skolkovy" dopoledni krouzek. A ta pani co je hlida snad ani s ucitelkou nema nic spoldneho. Ja vim ze je Matej drak, je rozjivenej a divocejsi je, no a ma problemy s hrackama kdyz nejakou chce tak si proste po ni jde hlava nehlava.. vysvetlovat mzu do aleluja, nechape, ale tohle mi prijde ze se prave ma naucit ve skolce nebo obdobnem zarizeni...~d~
khale 104657
25.5.2012 14:43:44
Muchni, to se ti skvěle povedlo s tím spaním ~R^ Já se taky chystám s tím něco udělat, budí se mi v noci dost často. Nači, asi jako u tebe to je i u nás s tím spaním. Je to malý závisláček, jak mě cítí vedle sebe, tak chce mlíčko, ale asi má i dost hlad, zatím mi totiž příkrmy vůbec nechce jíst.

Vrátík se docela rozpohyboval, obrací se na břicho a zpět bez problémů a na břiše rotuje, kolikrát dost rychle a spolu s otáčením se přemisťuje. Začíná pomalu dávat nohy pod sebe, tak jsem zvědavá, kdy mu to začne lézt.

Krásný sluníčkový víkend
khale 104657
25.5.2012 14:24:58
ahoj, já taky klasicky nestíhačka. U nás pro změnu neštovice od včera, zatím jen Jindříšek. A to jsme měli jet zrovna dneska na týden k našim, jsem si malovala, jak si trošku odpočinu ~t~
Lete, neporadím, ale posílám ~;(( ~6~ Fakt si užíváte, ono bude líp, neboj ~6~~6~~6~
Hrošíku, manža taky bere Letrox a neboj, neztloustnul po tom. Naopak jak si upravil trochu jídelní režim kvůli cukrovce, jí víckrát denně menší porce a všechno, tak docela zhubnul. Ono na hubnutí je potřeba klid a pohoda podle mne, já jsem zrovna typ, který ve stresu přibírá. Moje kilíčka po těhu zatím moc dolů nejdou, ale kojím a při tom mi to nešlo ani u Jindříška.
Lendulino, to je blbý s tou školkou ~Rv Učitelky by snad měly děti umět usměrnit a poradit si, ne? No comment ~6~~6~
Musím běžet ~3~
Lendulina 76456
25.5.2012 14:07:54
Ahoj holky,
po delsi dobe zdravim, moc nemam cas prispivat ani nestiham vse docist. Moc se omlouvam.
Hrosi: snad leky zaberou, me se to srovnalo, nepribiram, ale nehubnu... bohuzel. Unava take ustoupila... doufam ze Ti to pomuze~;(( Bralal sem Euthyrox 50, ted mam letrox 75 ale 5x tydne.

Lete: ty jo, chudak Simon, to si uzivas... kdyz to neni sesta... pupinky.. co jazyk, nemuze to byt spala?

Krasne vam mrnouskove jedi jak ctu, my zatim zeleninove obedy a kojo. K veceri jsem zacala davat na vecer kasi, tak uvidime, v noci krmime 1x. Ale teda nezvladam jeste varit pro Kristynku, tak ji davam sklenicky, jo miluje dyni s bramborem - to Matej vubec nemusel:-)

tussi: gratulace k vysledkum... a to jmeno~s~ strasne krasnyyy:-)

Jinak co jeste u nas noveho, do skolky nas zase nevzali, dala jsem ho do dopoledniho krouzku (skolicky)(uvolnilo se jim na mesic misto 2x tydne) tak mi pani rekla ze je moc divokej, ze ho sama nezvlada, ze muze chodit jen kdyz tam budou 2:-(( Kde si ma na ty deti zvyknout a naucit se s nima vychazet to vazne nevim.. jsem z toho dost hotova.
No a Kristyna uz asi 3 tydny stoji, nevim jestli jsem to psala, takze problem s usinanim este vetsi, polozim do postylky behem chvilky je na 4 a stoji, a v leze ji fakt neudrzim, tak nevim co s tim, uspavat v naruci je sice zaruka, ale siju si na sebe bic.

To je od nas asi vsecko..Opatrujte se
Lete 87771
25.5.2012 13:19:28
Zmena Simon sestou nema. Opet jsem s nim byla dneska u dr., ze teda opupinkovany je, ale zaroven uz zas ma horecku. Tak jestli je to sesta s necim (hnusne kasle). Tak pry to sesta neni.
Tussi + 3 50048
24.5.2012 21:04:45
Lete, Hrosi~6~ vy si uzivate.... At je brzo lip~;((

Muchni - taky drzim palecky, at spite lip

U nas je uzkost 8.mesice v plne parade, mam male kliste~t~. Dnes to bylo poprve, co se na tatku smal, ale nechtel k nemu jit (proste se mi vrhal kolem krku, no ale mi se chtelo taaaaaak curat...)

Tak, ted prte kopalo, zrovna kdyz tu byl manzel, takze jsem hned zadala o jeho ruku~;), a on to citil!!!! (po dnesni kontrole jsem dost happy, jsem si dokonce koupila novou vychazkovou podprdu a gatata, takove.. no, kdyby mely aspon o jedno X min, tak by se je snad dalo nazvat sexy~t~)

No a nasi prvni kralicci maji dnes mesic, je jich 8!, a jsou hrooooozne roztomili. Dokonce jedno uz je Bohous~f~ (takovy tula, porad nekam pada), tak jsem zvedava, jak mi budou chutnat rizky nebo klobaska de Bohous~l~

~3~
Náčenka & Šimi 11 & Tobi 16 112492
24.5.2012 16:31:15
Muchničko, hrozně ti v tom uspávání fandím... zatím jsem se ještě neodhodlala, ale taky k tomu třeba dospěju... jen si pamatuju na moje učení uspávání se sám někdy ve 4. měsíci, kdy se pak při každém položení do postýlky rozeřval a nechtěl se uklidnit, že jsem to vzdala... teď musím zaťukat, usíná větišnou sám v postýlce, ale pokaždé také ne, takže občas musím vzít na balón... nicméně se mi stejně v noci budí a myslím, že je to proto, že sám vždy usnout neumí. Takže zatím se ještě držím, dnes v noci kojení 4x, což je teda už pro mě celkem dost... takže zatím se ještě držím a nechávám to, ale možná si časem přijdu pro rady ~;)
Dnes jsme měli cuketu bramborem - vůbec nechápu, jak to mohl sníst, je to pěkný hnus ~t~ tak jsem mu tak aspoň dala trochu mlíka, aby to měl sladší... no zítra bez mlíka zkusíme.

Hroši, Lete, tak hlavně, že už máte obě jasněji, z čeho pramení problémy...

Malý se vzteká, právě se přeplazil z jednoho rohu pokoje po uhlopříčce do druhého a už asi nemá sil... Navímc odpoledne nechtěl spát...~d~ tak jdem něco dělat ~3~
hrošík+Em 8.9.08+Hani 4.10.201 46590
24.5.2012 14:25:32
Lete fajn, že vypukla 6, ještě přijít na to, aby mu bylo líp od kašle.. j ási užívám, Ema byla furt marod, hana jen jednou rýmu..
Ema měla 6 před prvním rokem, v létě...

hani mi spí už skoro 3 hodiny, nikdy nedostane oběd v době oběda, to už spí...dostává ho až po vyspání... pak chvíli na to trošku kojenía jdeme ven... ovoce jsem zrušila, zase hodně blindí, tak ji dám týden pauzu a zase začnu... potřebuje příkrm fakt pomalinku, na kaši si už krásně zvykla, nedělá ji už problém ani kadění...
během dne pije vodu, v pohodě ji pije...

taky jsem posílala kamarádce fotky Ema Hany a nepoznala...já sama jsem o jedný fotce říkala, že je to Emička a ona to hanče..přitom jsou jiný a na některých fotkách úplně totožný :o)
Lete 87771
24.5.2012 12:19:49
Tak je to sesta, uz mu klesla horecka a zacaly vyskakovat pupinky. Do vecera bude mramorovany. Hledala jsem fotku, jak vypadla Robin pri seste a zjitila jsem ze ji oba dva meli ve skoro stejnem veku - rozdil 5 dnu. Musim Simona navlict do stejneho obleceni v jakem jsem fotila Robina, myslim, ze nekoho urcite zmatu, ktery je ktery (tipla bych si, ze i rodinu ~t~ ). Jen teda jeste hodne osklive kasle, budeme se muset rozhodnout, jestli zitra neskocit k dr. na poslech. Mam pocit, ze ventolin 3x denne je malo. ~d~ Ale sama mu pridavat nechci.
Muchnička 76281
24.5.2012 10:17:31
Dobré ranko,
něco jsem dočetla, nestíham teď moc chodit, jsme hodně venku.
Lete, to je mi líto, že má malý takové horečky, snad už bude dneska lépe. Barunka měla nedávno hroznou virosu také s horečkama, CRP pořád nízké, tak jsem jí ládovala střídavě Nurofenem a Panadolem a pomohlo to vždy je na chvilku~a~. Tak moc držim palce, ať už je líp.~;((
Hroší, ty seš taky pořád nemocná, asi tě hodně vysiluje i to kojení, bereš nějaké vitamíny. Moje kamarádka musela s kojením přestat, protože děsně zhubla a byla pořád nemocná, jakmile nekojila byla ok..
Koukala jsem do deníčku, musim taky vložit tu naší dračici. Náčenko, krásné fotky z plavání, už se těšim, až budeme od září s LUckou taky chodit, Barunku to tenkrát děsně bavilo, škoda, že jsme to musely přerušit kvůli mému rizikovému těhu. Teď se začla vody bát, nechce se vůbec potápět a do bazénu nevleze bez rukávků a kruhu. A to uměla už plavat sama jen s rukávky~q~
Dýně Lucce taky chytnala, bylo to to první, co snědla a bez kraválu. Teď se pomalu rozjídá, dopo má malou přesnídávku ty jí jedou a pak má zeleninu s masem a přílohou. Úspěch měla cuketa, červená řepa, dýně a teď jí děsně chutnalo červené zelí.
Spaní u nás byla hrůza, večer uspávání a pak se budila celý večer klidně po hodině i v noci jsem furt spala s ní vposteli s prsem venku a až k ránu většinou zabrala tvrdě. Tak mi došla trpělivost, přestěhovala jsem se s ní nahoru do ložnice, manžel spí dole s Barunkou v pokojíčku a začla jsem jí učit usínat samotnou. První dva večery plakala půl hoďky, ale mezitim jsem tam asi 2x byla, jí pochovat, pohladit, zazpívat a pak už to bylo lepší a lepší a do týdne prvně usnula úplně bez pláče i dopoledne. Spí hned o dost líp, usne kolem 8večer a nejdřív se budí o půlnoci, někdy až kolem 2hod. nakojim a dam zpět do postýlky a spí do rána. Je to hrozná úleva, myslela jsem, že se tohohle nikdy nedočkam. Jsou to pěkný potvůrky, někdy u toho nočního kojení usnu a ona jak mě cítí vedle sebe, tak se furt budí a mele sebou a nejradši by měla furt prso, tak ji vždy šupnu do postýlky a tam v pohodě usne. Včera teda chudák hrozně plakala asi hodinu, ale leze jí první zub a ještě odpo málo spala, tak byla přetažená, tak jsem tam za ní chodila a snažila utěšit, ale bála jsem se vrátit k uspání. Já určitě nejsem příznivcem nějakého vyřvání, naopak jsem názoru, že mimina naší blízkost a náruč potřebují a klidně bych jí uspávala, ale kdyby pak spala a ne se tolikrát budila. Tak doufam, že jí to vydrží a až si to zažije, přendam jí do pokojíku k Barunce a my budeme s manželem zase spolu v ložnici a ne každý jinde.
Tak se mějte krásně a užívejte jara.
~3~
[<<Předchozích 490] Názory 491500 z 6600  [Dalších 6100 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.