| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : říjen 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 480] Názory 481490 z 6600  [Dalších 6110 >>]
Náčenka & Šimi 11 & Tobi 16 112492
29.5.2012 9:57:39
Lete, drsný, to si neumím představit, jak Simon stojí v kočáru za jízdy ~g~~R^
Díky, takže to očkování asi nemá vliv, co? Je to prostě případě od případu, někdo je nemocný tak jak tak... ~a~
Lete 87771
29.5.2012 7:59:07
S kocarkem to ted mame tak, ze jsem se vratila jen k hlubokemu (jeden cas jsme jezdili se sourozeneckym). Simon ma ksiry a bud v nem kleci nebo stoji. A tak ho cestovani bavi nejvic a kdyz potrebuje spat, tak se mu tam dobre spi. Uvidime, kdy presedla do sportaku, ale myslim, ze sedet v kocarku ho nebude moc bavit. V tom hlubokem s ksirami ma slusny vybeh.

Nacenko, pro tvuj soukromy vyzkum, Simon byl poprve ockovany ted v pondeli a v nedeli padl s horeckama. A je ockovany jen Hibem. Obrnu nevim, kdy bude mit doockovanou, asi az na podzim. Zloutenku jsem jeste vubec neresila. Jinak on byl nemocny 2x a za to vzdy poradne. Robin mel v tomhle veku za sebou uz x rym, ale nikdy to nebylo takovehle.

Hrosi, Simon od soboty je bez horecky, to i zacal trochu jist a uz dve noci spis slusne, takze mam pocit, ze uz je fakt zdravy.
28.5.2012 22:10:18
Shan, to je děs, Péťa je bobek. ~6~

Hroši, být tebou, tak asi taky necvičím... nevím, kde bys na to měla vzít energii, tak si ji šetři pro holky, však tím tancem kolem nich se jistě taky hubne, no ne? ~;)

Taky bych už si chtěla přečíst nějakou knihu... pořád dělám něco jiného, ale na knihu si čas nenajdu... ale už musím, už jen kvůli povinné četbě do školy, ach jo.

Dnes jsme byli večer před spaním na procházce v lese. Za to jsem na druhou stranu - jak si tu furt stěžuju na samotu - ráda, že nejsme ve městě a můžeme do lesa. Prakticky v lese bydlíme.. .nejsme ani ve vesnici, ale mimo ni. Tak Šimi jen koukal, byl potichu, čuchal ke kytkám.... to bylo krásné.
Jo jinak my už se s kočárem nikam nedostanem, Š. tam jen řve a vzteká se, že mu slunko svítí do očí, nebo tam nechce ležet a tak. Takže když jdem vem, tak jen v manduce. Tam je moc spokojen. ~;)

Dobrou noc všem... snad bude kojení jen 4x, kéž by. A hlavně, vstávačka až po 6.hod, prosíííííííííííííííím ~3~
28.5.2012 22:03:48
Ahojky, tak konečně dočítám a reaguji...
Habi, kamarádka ještě na gymplu měla taky dost velk prsa, byla celkem drobná, štíhlá, a šla na zmenšení a říkala, že super. Stále je měla dost velké, ale prostě moc pěkné, slušelo jí to a hlavně bolesti odezněly. Takže moc držím palce, aby to na tu pojišťovnu vyšlo. Ona byla docela bohatá takže tam problém nebyl. Já jsem taky ráda za malá prsa, teď při kojení si je užívám, i když teda svalstvo povislo, to je vidět... Nedá se nic dělat. ~;)

Lete, tatínkovi hodně ~;(( Víc k tomu asi není co dodat... ~6~ Jen dotaz: nemůžou ty časté nemoci Simona souviset s očkováním? Je to jen můj soukromý průzkum, jak očkovat... někdo preferuje velmi brzy, jiný odkládá.. .tak jen přemýšlím, jestli to třeba nemůže mít význam na takováto onemocnění.

K cvičení - já jsem teda dost polevila.. .od dubna už necvičím vůbec, ale za to jsem zhubla na kilech. V té době, kdy jsme cvičila jsem nezhubla skoro nic a od té doby, co jsem přestala tak asi 3 kg. Takže to mám v takových fázích... chvíli zpevním svalstvo cvičením a pak kousek zhubnu necvičením... zní to celkem nelogicky, ale prostě mi to "posilování" blokuje shazování kil. Zato špíček tam je, takže je na čase zase začít něco dělat.

Tussi, Domi ~6~ No jo, když už je chodec, to ho uhlídat asi bude drsný... hlavně, že je v pořádku. Spurt mi ani nepřijde, nebo jako nevím... spíše mi přijde, že ho vše okolo zajímá, takže udržet ho u prsa je někdy náročné... už jse dopadli tak, že kojíme na koberci v leže, kde je celkem ještě v klidu.

Jinak u nás se Šimi rozplazil celkem drsně ~;) Hlavně se plazí ke psům, ti nestíhají pomalu utíkat před jeho ručkama, ještě ho teda nekousli, ale vrčí jen jak ho vidí v blízkosti... ~t~
hrošík+Em 8.9.08+Hani 4.10.201 46590
28.5.2012 9:57:13
ahoj holky. Lete ach jo, jak je??????? To je hrozný, astma má moje máti, moje ségra a i neteře, ale u všech propukl až za poslední dobu...

Habi a ty máš jak velké prsa? Já mám jen slaboulinké trojky, spíše asi dovjky, když nekojím... tak v pohodě... sand ti to vyjde, přeju ti to. Rodian od muže, tak jsou velká prsa a jelikož Ema je postavou i chováním do jeho rodiny, čekám i ty kozeny.... lituju je... velký prsa je masakr, nechtěla bych je, ale zase maličký taky ne...ale kdyby mi dal vybrat, radjěi zvolím malá...Jaké má druhé jméno prcek?

ovoce dobrý, malé by chutnalo ,ale musím pomalu, zrušila jsem ho a zkusím za nějakou dobu, dost zvracela...zelenian už dobrý, to bleje už v normálu...
A cvičení...to u mě momentálně vůbec nejde. je mi teda po hormonech už lépe, to jo, ale včera muž dojel až před 22h z baráku a já ještě douklízela kuchyň a že bych pak měla cvičit...nehorzí a necítím se nato zatím vůbec...stáel si připadnu slabší... Ema mi te´d dávala zabrat, pár dnů strašlivě zlobivá a hnusná :o(

Tussi, no mě přišlo te´d tak dva dny, teda spíše noci...hodně se budila, hodně jedla, nevím, dza teplo nebo hlad..ona v noci baští max.6minut totiž... přes den v pohodě... a budíček býval v 5h...dneska koení od půlnoci po dvou hodinkách, v 7h šla ještě spát a spala do 8h... jenže to p odvou dnech viděla Emča tátu a dělali rámus, tak jsem nespala...

Shantulko tak u vás taky :o( Já jsme hrozně ráda za to, že jsem v háji já a ne holky!!!!!!! Ema měla první zub v 11měsících, tak uvídme, jak Hanče... ta zatím nic...
Holyk jsou taky úplně jiný! A jsem za to moc ráda, hodně si užívám Hanku...

Ema byla u zubařky jendou :o( ona jak měla strach z lidí to prostě nešlo... a te´d se bojí dr...a navíc, sice mám zubařku, ale hledám jinou, protože s ní nejsme spokojená... tak jakmile najdu, jdeme tam... a já se zubaře bojím, nevím proč, nidky mi nic neudělal a navíc jsem zubní instrumentářka...

tak jdu, sloh napsaný... krásný den holky~x~
shantule,Terka 12/07+Péťa10/11 107044
27.5.2012 23:02:30
Ahoj holky. tak u nás ve čtvrtek horečky, takže jsme fičeli k doktorce. Nafasovali jsme antibiotika na angínku, opět musíme foukat i ten druhý inhalátor. V noci začal z ničeho nic strašně plakat a nebyl k utišení, to se opakovalo další noc a i odpoledne...no mám pocit, že poroste zoubek...všechno kouše....teploty už jinak nemáme. koukala jsem do deníčku Terezky a té začal růst zoubek akorát a za 14 dní druhý a ke všemu měla úplně stejně angínku, ale ta jí měla s horečkama...Ještěže jsem jim zavedla deníčky, alespoň můžu srovnávat. Bobci jsou každý úplně jiný. Malý je jedlík a Terezka zas byla akční....
Ve středu jdeme k zubaři...poprvé~f~ no jsem nervozní za ní, že jsem to tak zanedbala...jedna zubařka nás odmítla, že to je moje vina a že jsem tam měla být před 4 lety....takže to bude mazec....vím, že jsem to zanedbala, ale jedna známá zubařka říkala, že u mléčných zubů to je pouze estetická vada nic víc...ona má totiž naražené přední zoubky, ty se jí obrousili a napraskali jí další, takže to je tak, že nemá jedničky a dvojky...takže se bude asi trhat...nafackovala bych si, ale s tím už nic nenadělám...no každopádně budu muset hned nahlásit i Péťku~d~
jdu si lehnout a číst si~3~ ráno nás čeká školka
Tussi + 3 50048
27.5.2012 19:45:16
Zdravim vsechny pri nedeli.

Lete~6~
Habi - ja se svyma lentilkama pod kobercem ~;) jen tise aspon kousek zavidim

U nas - tak mame za sebou taky pad z postele~7~. Domi ma ted na cele pekne mono..

A dotaz - nemate pocit spurtoveho obdobi? Na netu zminujou max 6.mesic, ale Domi se ted tvari, jako by 14 dni nejedl - v podstate mi prijde, ze ji jednou denne-od rana do vecera... Posledni 3 noci byly katastrofalni, treba vcera vecer mel kasi kolem 23hod, o pulnoci se uz hemzil, dostal caj, v 1 jsem to nevydrzela a zkusila mliko, vypil 150ml, takze fakt hlad, a kolem 5 zase (a v 6 vyspany)

A ted jsem mu uz pridala do mlika trosku nemlecne kase, neb pil jak bezedny, byl unaveny a nemohl zabrat... ~d~
habibisek 109166
25.5.2012 22:25:06
Ahojky holky,
nějak nestíhám net, protože když je hezky tak jsme pořád venku. Taky máme zahradu na kraji města, tu nesmíme zanedbávat aby tam nebyl prales :-D
Luky už je pořádný kus chlapa. Minulou neděli jsme ho pokřtili. Jinak vstáváme kolem půl osmé dostane mlíčko pak je kolem desáté už hotový tak spinká tak dvě hoďky to je nejvíc za den. K obědu zeleninka už mu vařím doma, smíchám co je po ruce (brambor, mrkev, brokolici, květák .. ) už abychom měli svoje za zahrádky. Se zeleninou nemá problém, ale ovoce ze skleničky nechce moc, ksichtí se asi je to na něj kyselý. švestky měl ve skleničce ty mu jely byly sladký. Banán taky docela jak kdy, chce to čas. Opdol spí tak 2x půl hodinku, jak kdy no ale hlavně že spí v noci. Jak je v kočárku tak spíš pozoruje kde co a nechce se mu spát. No a večer kaše tu bez problémů. Kolem deváté už spinká a spí celou noc, občas v noci tedy spíš k ránu podám dudu a zase spinká.
Kiki teď strašně začalo bavit kreslení tak pořád kreslíme :-) jinak mívá teď kňourací a řvoucí záchvaty kvůli kravinám ... tak snad jí to brzo přejde, spíš zkouší naší trpělivost.
Děcka už koupu dohromady ve velký vaně.
Něco co jsem četla od vás: něštovice fůj jsem zvědavá, kdy to vypukne u nás.
Tělísko v pohodě, menstruaci mám silnější a delší, ale já ji takovou měla před dětma takže jsem zvyklá.
Stále bojuju s břichem, snažím se cvičit, ale je to těžký když už bych měla čas tak jsem znavená. Taky rozbíhám akci - změnšení prsou přes pojišťovnu, mám vyjádření doktorů že mě bolí záda, pak pojedu do Plzně na plastiku jestli mi to schválí tak uvidíme, držte palečky. Moc by mi to pomohlo, na záda a vůbec, s velkýma prsama jsou akorát problémy ~:(
To jsem se rozepsala tak zatím pa
Lete 87771
25.5.2012 18:37:32
Spalu dr. nadhodila, ale rikala, ze by vyrazka vypadala jinak. Navic mel 2x nizke CRP, coz u spaly by bylo vysoke, kdyz je to bakterialni. Usoudila, ze je to nejaka viroza s virazkou, co je dvoufazova. Udelalo se mu ve ctvrtek rano lip, vcera vecer a dneska rano horecka. Ted je uz opet bez ni i vyrazka mizi. Tak snad se to chyli ke konci. Ale kasel je hnusny. Se obavam, ze se propracovava k astma. Oni mi to teda rikali v nemoci, kdyz tam byl tenkrat.
A tatu ceka s nejvetsi pravdepodobnosti transplantace kostni drene.

hrošík+Em 8.9.08+Hani 4.10.201 46590
25.5.2012 15:36:50
Leni, poslala bych ofiko stížnost, že Máťu nevzali a děti těhotným ano... a podat odvolání! To je síla, mrzí mě to. Vím, jak sjem šťastná, ež se Ema dostala letos...

Leet, to je naprd :o( písni, c oto je a co řekla mudra? na co má alespoň podezření, pokud neví?~6~~;((
[<<Předchozích 480] Názory 481490 z 6600  [Dalších 6110 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.