Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Aňa+4 | 27094 |
1.6.2012 21:15:20
Ahojte, marůdkům přeji brzké uzdravení.
My se te docela držíme, zato taťku to skolilo a to do slova, skončil v nemocnici už jsem týden slaměná vdova Jinak Mája si včera v postýlce prvně sama stoupla Tak budu muset nějak dostat dno postýlky dolů, máme starou,a vím ,že se s tím manžel dost potrápil, dostat ho nahoru Taky beru euthyrox ,už mi trochu ubrali, takže beru 5x týdně 100 a 2xtýdně 50 |
Náčenka & Šimi 11 & Tobi 16 | 112492 |
1.6.2012 20:23:09
Ahojky,
tak my nosíme vel. 80, jen ještě pár triček tam mám 74. Věci si schovávám na další dítko/dítka, ale oblečky jsem nakupovala většinou na MMB a co se nám třeba neosvědčilo, nebo nechci nechávat na další ,tak dávám na MMB, moc tam k tomu nepíšu, jen základní info, takže je to tak hned. Zatím jsem už něco prodala, něco mi taky vyšlo prodat přes inzerci v Mmáma a já. Ale je to fakt za pár kaček - např. kus za 15 kč a tak... takže nic moc. Záleží samozřejmě, co to je, ale větišnou je za málo kč. Ty oblečny ve vel. 56, 62 jsem nakupovala ještě v těhu, takže jssme ani pořádně nevěla co budeme nosit, takže jsem nakoupila i blbosti. Ale teď ty větší velikosti už nakupuju prakticky přesně to, co vynosíme. Takže promiň, Hroši, nepordávám Ale radím kouknout na MMB : Jen tak namátkou, co mi vyskočilo na první stránce po filtraci: http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=55797621&tab=0 http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=55860115&tab=0 http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=31044213&tab=0 Jo, jinak na MMB nemusí být placené členství, taky tam jsem a vkládám i nakupuji za darmo, jen nemám jisté výhody... Plenky máme taky vel. 4, už asi měsíc. Do poradny jdeme ve středu, tak jsem zvědavá, kolikpak jsme přibrali a povyrostli. |
Lendulina | 76456 |
1.6.2012 14:51:25
Hezke odpoledne,
Lete to je maly sikula, me jak tohle zacala Kristynka delat, tak jsme hnedka sli do sportaku, pac sem nemela moc sanci s ni jet) Byt mela ksiry. Mi to neslo uridit a uhlidat ji i Mateje. obleceni - Ja sem se snazila neco prodat ale teda spis jeste veci po Matejovi co sem si schovavala a ted uz zacinam videt co Kristyne po nem nedam, tak se toho zkousim zbavit, davam to do sekace kamaradce. Ale nebere mi taky vsechno, takze ten zbytek zatim stohuju ve sklepe a nejradsi bch taky neco dala na MMB, protoze kdyby se to tamprodalo, tak z toho neco bude, z toho sekacku se mi moc penez nevraci. Jinak ted mame ve skrince mix velikosti 68,74 jeste ji ta 68 je. Marodum prejeme rychle uzdraveni, taky se v ton patlame. plenky sem ted dala poprve 4ky, co sem mela nakoupene do zasoby, ale jsou ji jeste vetsi, 3ky ji byly v pohode. mozna eset nejakej balik 3 koupim vyjdou levnejc. Moc ted nedocitam omlouvam se, mam toho moc. S Matou resime to jeho nemluveni(byt se to lepsi), tak nas ted ceka EEG, logopedie, psychologie atd.. furt dokola. Do te dopoledni skolicky uz nechodi, pry se jim uz vraci holcicka misto ktere byl, ale spis to vidim na to ze ho tam moc nechteji jak je akcni.... Takze Kristynka je zlata a spis bojujeme s matou, je to obcas kdo z koho, ale je to fakt na palici. Drzte se tu a budte zdravi zatim pa |
khale | 104657 |
1.6.2012 13:37:04
ahoj holky, tady je hrozná kosa. V noci lilo jako z konve, bouřka, teď prší zase. Za chvíli přijde muž, dneska dřív, má jít hrát tenis, no nevím
Hrošíku, ráda bych ti nějaké věci i dala, ale mám většinou vyloženě klučičí a Vrátík zatím 68 nosí. Co děláte s věcmi po dětech? Myslím oblečení. Něco dám na charitu, ale nějaké věci mám hezké, ty bych ráda prodala, ale nevím kde a jak. Znám mmb, ale fotit a vymýšlet nějaké popisky tam se mi moc nechce, nemám na to čas a navíc členství se tam platí. Marodům brzké uzdravení, je to trápení Dětičkám všechno nej k dnešnímu svátku. A všem krásný víkend |
hrošík+Em 8.9.08+Hani 4.10.201 | 46590 |
1.6.2012 10:53:05
holky, jaký č.plenek ještě používáte? My stále trojky a ještě asi dlouho budeme. Ale přijdem i, že se teď vytáhla a nabrala, jsem zvědavá příští týden u mudry, zda se dostane na 7kilo... musím se s ní zvážit...
Jinak mamky, nemáte některá tak 4 body s dlouhým rukávem na prodej? velikost 68.. ale tu asi ještě všichni nosíte, že...nechce se mi kupovat nové pro tu moji poblijonku... a co mám po Emči, tak jich mám dost málo..zjistila jsem, že pak asi i ve vel.74 budu muset koupit, ale to už bude mít na dýl, to koupím pak něco v tescu, jen se tam teď nedostanu... |
habibisek | 109166 |
1.6.2012 10:19:58
Ahojky,
tady najednou zima jak blázen a to dneska jedeme k segře její Naty má 6 let a oslava má být venku, tak nevím. Hroší: tak to si užíváš tedy, Kiki včera trochu rýmovala tak uvidíme jestli z toho neco bude. Plenky jsem včera kupovala taky |
1.6.2012 9:20:30
Ahoj holky, krásný den dětem!!!!!!!!!!
Ema nachlazená, rýmy a z ní kašel..noc problitá :o( do toho kojení, uf... ale tím, že byla Hani hodně vzhůru, jak ji Emulka budila nechtěně(snažila se být potichu, ale buďte když děsně zvracíte) tak spala delší doby... Jinak vše dobrý, dneska musím sepsat nákup, můž jede na barák, s Eminkou nemůžu cestovat ven raději, tak abych měla jídlo... a potřebuju zase plíny... jak se máte všechny? Emička se kouká na Hledá se nemo a je nadšená, tak jsem ráda... stále jen měla ráda krátké pohádky, tak konečně poběží něco dýl :o) |
habibisek | 109166 |
29.5.2012 22:29:55
Ahojky holky,
Hroší: teď mám 75 F -G předtím jsem měla tak D ale zase 45 kilo, takže záda za celou tu dobu mají už fakt dost. Byla jsem ted na RTG zad a za 14 dní budou výsledky a pak pojedeme do té Plzně tak uvidíme. Lukášek má druhé jméno Michael po Pavlovo bráchovi. Náčenka: máš moc pěkný fotečky z plavča, taky se těším až budeme chodit od září s Lukym. Jiank malýho už mám ve sporťáku, je maximálně v pololeže aby viděl už všechno pozoruje a zajímá ho to, což ho ruší ve spaní, takže v kočárku spí krátce, doma líp přes den, no ale hlavně že spí v noci |
29.5.2012 14:38:53
Ahoj holky, taak jsem byla v Brně, pak s kamoškou sjeli do kšoly a co, zrovna maturity...tak z učitelů jen jedinou jsem viděli...
Lete fotky super v kočárku! To neznám do Emči, ona prostě seděla v klidu a hotovo. Dokonce jakmiel sedla, musela mít kšír, to vždy chtěla a máto dote´d..ješět skoro není v sedačce a honem kšírovat... Simona je mi moc líto s nemocema..Em byla první dva roky, cca 3x ATB, náběh na zápal plic ,těžký bronchitidy, hnisavá angína... a hodněkrát děsný rýmy s blitím a horečkama, kašlem... teď je na tom lépe, doufám, že i malýmu to brzo přestane!!!! Ale zda to je v genech, to je těžký :o( Hance jsem minulý týden teprve vytáhla vložku v autosedačce pro novorozence jezdí v kočárku stále ve vložné tašce, je tam ráda, leží a je hodná. Mám tam plenu přes boudu, dkyž spí nebo svítí slunko, tak je dole a kolikrát juknu, zda furt spí a ona jen čučí do plínky..nevadí ji to jen ležet... začla si cucat prsty pod nohy, to Emča nedělala...taky má dobrou polohu dudlíku, fotka taky v albu... Naházela jsem fotky do alba, i Haninu dnešní polohu při spaní :o)))))))))) Náči fotky z plavča super!!! jen tak dál a fotit! Já se alespoň pokochám, když neplavčíme... Cvičení, jo, ono by se našlo večer pozdě, když je klid a mám vše hotové na cvičení ,ale já prostě nemám sílu a prdím na to..doufám, že v baráku to bude tak o pohybu, že kila půjdou dolů... a hlavně, už bude moci hlídat i muž... Dneska po práci jede na barák, zítra pozítří je v Německu... no nic, holky spí, jdu se natáhnout na gauč na chvíli, protože jsem přišli před 13h, rychle oběd, nahnat do postele a odpolko zase ven... uf... |
Lete | 87771 |
29.5.2012 14:23:45
Drsny to neni, uvidis, ze driv nebo pozdeji si ti Simon take stoupne v kocarku. Dala jsem fotku do denicku (ale dalo mi to teda prace, nejak to neumim a porad se to nedarilo). Kvalita nic moc, bylo to focene mobilem.
Mozna, ze kdyby nebyl ockovany, ze nebyl nemocny, rozhodne byl oslabeny a snaz neco chytil. Ja jsem rada, ze jsem mu dala ten prvni pul rok bez ockovani, ze jeho imunitni system mel sanci se vyvijet bez "zasahu". Ale i tak si poridil infekci, ze mel 15 dnu ATB. Ikdyz uz nekolikrat jsem si rikala, ze stesti, ze jsem chtela ockovat az po pul roce. Kdyby ne, tak by zrejme mel jen prvni davku a pak prisla nemocnice + ATB a nestihli bychom tu druhou davku dat nejak rozume casove a zrejme bychom pak zacinali s ockovanim od zacatku. Ja si myslim, ze to, ze u nej vsechno jde na prudusky je geneticka zatez, manzel ma neco takoveho take. Nejaky doktor dokonce u nej mluvil o astma. Dalsi zas ne, takze tezko, kde je pravda. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.