Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
hrošík+Em 8.9.08+Hani 4.10.201 | 46590 |
2.6.2012 20:36:41
Náči s tím neporadím...mě obě holky dobře vždy jedli i to, co nechtěli... hana by jedla, ale porstě moc nedávám jak blije..dneska měla poprvé osmizrnou kaši a je výborná, zbytek dojedu já
taky bych dala pauzu... jinak taky kojení, stále kojím za den tak cca 12x... |
Náčenka & Šimi 11 & Tobi 16 | 112492 |
2.6.2012 20:13:22
Hroši, to máte ještě dobré... u nás poslední dobou jen v poledne zelenina - max 100g (spíše méně) a ke svačině jablko (zkoušíme zatím jen 2.den) a to dal asi 50g.... jinak milované mlíčko, ve dne v noci
A hlavně tu pusinu neotevře a neotevře.. .asi dám na den, dva pauzu od veškerého jídla, abych m uto tam necpaa násilím, to nechci. třeba si odpočine a bude zase v pohod... řve už když ho dávám do lehátka |
2.6.2012 19:12:21
Ani jejda :o(( to je vážný :o( Ať se z toho velmi brzo dostane!!!!!!!! Já pochopila, že myslíš manžela :o)
A úplně jsem zapoměla napsat Lete, tatínkovi hodně sil, moc mě to mrzí a doufám, že transplantace proběhne v pořádku a úspěšně!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tak han idneska Holandii s úspěchem, mco ji chutnala, jen žaludek opět klopil a klopil :o( tak nevím... přece nemůže být jen na zelenině a kaši,, oboje má malé porce a pak ještě kjím, z takvoou nebude mít místo kojení jídlo nikdy... ale ne, snad za 4 měsíce bude pokoj... Měřila jsem ji a doma mě to dělá, že má 65cm... a 7kilo... ale najezená... |
Aňa+4 | 27094 |
2.6.2012 13:46:01
Mamula: šikulka.
my už dávno museli do 4,sice není tak baculatá, ale má dlouhé tělíčko. |
Aňa+4 | 27094 |
2.6.2012 13:35:59
Jejda, to jsem to zmateně napsala, myslela jsem ,že děcka jsou zdravé a zato jejich taťka nee.
Takže jejich taťka - můj manžel- je už týden v nemocnici, se zápalem plic s tím ,že má i vodu na plicích...chjo. |
Náčenka & Šimi 11 & Tobi 16 | 112492 |
2.6.2012 11:51:11
Hroši, to jsem ráda, žes něco vybrala já na mmb nedám dopustit, bždy tam najdu, to co potřebuju, a za pár kaček... ale bodyna a overálky bych už po Šimonovi taky neprodala... má tam prostě skvrny z protečené plenky, které nejsou vyprat...
Šimon začíná trochu sabotovat otvírání pusiny u krmení... on o to jídlo má zájem, ale nějak přestal otvírat, a to to dělat dříve celkem pěkně, na signál otevřel a bylo... teď jen pootevře a já nestíhám. Jo a po mrkvi se mi vždycky oprudí... co to může znamenat? Je to stejné jako když jsou nějaké alergie na určitou potravinu? To asi ne, že? To se děti osypou, ne? Včera jsme začali s ovocem, no taky žádné nadšení, tak budeme pomalinku zkoušet, to se zlomí. Jsem ráda, že když se teď plazí,tak se více zabaví, když už se dostane, tak kam chce, dříve když jen ležel tak plakal, protože nemohl nikam, takhle je to fajn. A taky zkouší pomalu se dostat do šikmého sedu z toho plazení, sám je z toho v šoku. U nás se taky mámuje, tátuje, bábuje a trochu i dáduje Jednou jsem tata,jindy baba.. .mama jsem vždy když sem u něco nelíbí, jako kdyby volal, mámo, dělej s tím něco je to s nima ale sranda. Mobulko, to Anetka teda papá fakt nádherně Holky, fakt máte rychlíky ve vývoji u nás to jde prostě tak nějak tabulkově asi, koukala jsem včera do knihy a něco umí napřed, něco by už měl umět... prostě neřeším. až to přijde, tak to bude. jsem naprosto klidná. Leni, to mě mrzí ty problémy ve školce a s Máťou, asi období vzdoru, ne? Aňo, manželovi/nebo tvému tatínkovi (promiň, nepochopila jsem koh myslíš) sílu, ať je brzy v pořádku |
2.6.2012 9:29:36
náčenko, tak sjem objednala ty s těma obrázkama, bílé :o) díky!
|
2.6.2012 9:11:53
ahoj holky, Náči, vím, já mám hodně věcí taky přes Mimibazar, ale říkala jsem si, že bych koupila tady od vás, aby jste z toho taky něco měli...
No zapoměla jsem na to, že mám hodně overálků...jak spí v pytli, tak spí jen body a pytel... tak na doma ji teď dávám overálky... A kupovat po jednom bodynu se mi nechce... asi pak koupím rovnou v tescu něco v 74 a vydrží ji to... Mobulko vím, koukávám do albíčka, ale jednou za čas...poslední doobu to tam projdu všechny nové příspěvky, max., si něco zahraju, když holky spí, aby mozek odpočinul a zase lítám doma... já taky neprodávám věci, protože mám hodně po ségře a neteř má 18let a může se ji to brzo hodit, kdyby náhodou... a nechce se mi to ani fotit a nosit na poštu a tak...a jelikož mám teď fakt hodně věcí po Haně skvrnky, tak bych to ani neprodávala... Mobulko, tak to koukám, jak se u vás kouká, u nás se na pvel teda jen prská a když hrajeme na dětský klavírek, tak zpívá... ale Ema taky dlouho nemluvila, jen žvatlala... zato od rána do večera... Jídlo jí Hana všechno, i to, co ji nechutná sní... ale ovoce furt nemůžu dát, hodně po něm vzrací...dneska chci kzusit holandii bílou, jsem zvědavá...zeleninu s masem v pohodě, moc ji chutná, kaše taky ráda zatím všechny, co jsem vyzkoušela... křupky už jí dobře, skoro není špinavá, zatím jedeme v rýžových...voda taky v pohodě, hezky ji pije... Aňko, co je taťkovi??????????? taky máš šikovné dítko! Já asi půjdu pryč, protože tady máte moc akční děti.... no když ta moje by asi i zvládla i na čtyři, ale ona se nedá moc upoutat. Pokud na hračku nedosáhne, prdí na to, je to flegmoš....oan je nejvéíc psokojená ,dkyž jen kouká, jak Ema vyvádí, hraje si a skáče... na nohách, dkyž ji dám jakboy postavit dělá kroky a strašně ráda na nich skáče, ale to ji nedovoluju já...dělám to velmi vyjímečně.... Plenky dovezl muž v akci Hugiess premium, ale musím říst, že ty trojky jejich ji vydrží asi max. měsíc...jsou měnší, než ty tesco... Emičce je líp, valím do ní homeo vrchem doelm :o) dneska už neblila.... ale zůstaneme zavřený doma a budeme tvořit z hlíny zapichovátka do květináčů... Leni to mě mrzí, že je Máťa takový, ale Ema je taky mrcha...no, škoda, že bydlíš tak daleko, je seznámit, narozený ve stejný den by bylo asi zajímavé...je aličák a když ji chytnou její záchvaty, ouha.... Hodně sil Mrzí mě to s tou školkou ,vyloženě ho nechtěli... přitom tma jsou od toho ,aby právě učili i takové děti. jako taky bych dělala ve školce, kde jsou děti, který poslechnou na slovo a jsou jak cvičený opičky... Jinak já pořádně nemluvial do 4let a taky se mnou chodily po všech dr a zjistili, že jsem jen líná mluvit... pak sjem se rozmluvila a prý vzpomínali naši, jak sjem byla potichu.... měla jsem svou řeč styl kakn, kkknka a něco takovýho. Rozuměli jenom naši a ségry, nikdo jiný.... |
Mobulka | 59292 |
2.6.2012 7:34:25
ahoj holky,
Hrošíku, já jsem teď právě prodala dva balíky oblečení po malé vel 68 a vel 74. Anetka nosí už spíš tu 80-tku. Ale ty jsi zdatná na FB, tak si dej do vyhledavače Bazárek a vyjede ti spousta bazárků na fb od mamin, jeden tam mám i já - Bazárek Tlapka. Musím říct, že jsem prodala od ledna uplně všechno po Ojovi a po Anetce průběžně taky, dopředu už mám prodané vajčko, kolíbku, hrací deku... Anetka v 8-mi měs. 74cm a 7700g, teď jsme se s ní vážili včera a už má hodně přes 8kg. Ale je fakt, že ona teda nádherně jí (ať to nezakřiknu ) takové dítě jsem si vždycky přála vidět a ono je dokonce moje! :-D Ráno si dá 180ml mléka, ke sváče JAKOUKOLIV přesnídávku, k obědu JAKEKOLIV jídlo - a nejlíp tak kolem 250g, ke svačině má bud jogurt s banánem a půlkou přesnídávky nebo má moc ráda jáhlovou kaši s povařeným jablíčkem nebo pohankovou kaši (tu jí dělám taky s jablíčkem nebo s banánem) a naprsto miluje rýžovou kaši na sladko. Večer 250ml mléka s jednou odměrkou kaše a DOBROU- usne sama :-DDD Jí hodně, ale moc nenabírá, asi bude mít rychlé spalování. Co umí - máma, bába, táta, pápá, Oja, klečí a péruje, stojí, kutálí sudy, ale do lezení se jí nějak nechce. A už má konečně naušnice, byli jsme je ve středu nastřelovat, ani u toho nepípla. Přes den to není taková idylka jak to vypadá, jako neřve, ale dost bývá mrzutá, rostou dva zuby... všem krásný víkend. |
mamula+3 | 117325 |
1.6.2012 21:39:29
Áňo,Matýsek si včera taky poprvé stoupnul-a dneska stál pořád,drží se šprclíků a hrozně se směje
Plenky máme 3,Matýsek je hubeňour. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.