Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
hrošík+Em 8.9.08+Hani 4.10.201 | 46590 |
8.6.2012 8:30:54
Náčenko, ony ty prohlídky teď už budou takové "nijaké" už nejde i miminka :o)
J áse těšila, ja ske dneska projdeme k dr a pomalu pak zpět, musí mdo lékárny, tak musím vyjít dřív, aby mi ji nezavřeli před nosem přece jen cesta nám trvá cca 45minut dolů do obce, když nevalím tak, abych byla ufuněná a spocená. A tady kolem 5h lilo a te´d je děsný černo...busem jet nemůžu, nevychází mě to časově...KO mám v 11h a on jede po 11h... tak doufám, že v pohodě stihnu alespoň bus nahoru v 11:40h nějak tak... muž nakoec spal doam a odjížděl ráno, těší mse na noci osamotě, neb strašně chrápe a jak rán ovstává a hrká tam s tím, tam šustí, tam cinká klíčema, tak stejně nespím kvalitně, i když hoky spí ještě a mě to štve... on se snaží být potichu, ale je jak slon v porcelánu.. Náčenko, Hana se taky začala bát vysavače, ani nevím, zda jsem to psala... strašně plače, klepe se... včera neohlášeně dojeli naši a opět jsme byal ta nejhorší matka na světě... no mát ise nezeptala ani, jak mi je, dza léky zabrali, červené hlavy si ani nevšimla a dceru vychovávám úplně na hovno...a to tu byl iasi 4h, děsný! To jsem chtěla vykoupat holky dřív, přijít z venku dřív a jít brzo spát a oni odcházeli před 20h večer!!!!! A to ještě se urazila, když jsem nedovolila koupit Emě ledňák, protože ještě furt trošku kašle a ona mi na to řekla, že to mě poví i na ORL, že ledňák nevadí při kašli... no není blbá???????? je Naštěstí Emička pak říkala, že nemůže, že má rýmu a kašel, je zlatíčko... |
Náčenka & Šimi 11 & Tobi 16 | 112492 |
7.6.2012 22:24:41
Ahoj,
tak my byli na KO včera a Šimon má 75 cm, 8840g a hlavu 45 cm. Vše v pohodě, až mi trochu přišlo, že tu prohlídku dr. odbyla... Tak už zase Šimon trochu jí, dává asi tak 100g zeleniny s rýží, zítra dám jáhly, pak i těstoviny... a příští týden přidám už i maso. Ovoce dám zase zítra, nadšen teda není. Dnes žmoulal kůrku chleba a zaskočil mu kus v krku, tak jsme bušili do zad Mlíčko miluje hlavně v noci, večer před spaním a ráno po probuzení, přes den to celkem bojkotuje, ale napije se, když má podmínky k tomu. Už dávám jasně najevo, když ho nechce, nenechá se přiklonit k prsu ani za nic. Začal se taky pěkně bát vysavače, když ho pustím, začně plakat a plazí se za mnou. Jinak nám tu Š. cestuje (vytírá břichem) po celém bytě, z pokoje do pokoje, fascinuje ho psí žrádlo a pet flašky Nechce být sám, pořád si mě kontroluje pohledem a jakmile odejdu z pokoje, jede za mnou. Je to super, jak už dává najevo, co chce a co se mu nelíbí Jsem šťastná, že usíná sám po položení do postýlky, někdy to ještě zkusí trochu zaplakat, ale stačí mu říct, že ne ní třeba plakat a chvilku ho držet za ruku a hladit a uklidní se. Ale dudel teda chodím někdy dávat i 10x, než usne. Vím, že postup na zrušení nočního kojení by měl být asi stejný, jak učení na samotné usínání, ale nechávám to zatím tak. Začnu to řešit později, tak kolem toho roku. Dobrou noc a mějte se krásně |
7.6.2012 9:06:37
Ahoj holky, já hlášení budu dávat zítra, jsem zědavá... Em měla 69cm a 7500g v 8měsících, jsem zvědavá na Hanu...
jdu vyvařovat, žemluvka s jabkama a tvarohem, píct bůček a dělat slaný závin, muž jede dneska do neděle na barák, tak aby měl jídlo a něco si nechám doma pro sebe... Hana jí avent pohárek 180ml na 2x... snědla by možná víc, ale já ji prostě furt dávat víc nemůžu...no přestala jsem dával jogurt, má te´d denní i několikadenní kadění řídký a jogurtem to není, tak furt nevím, zda zuby... U Emky jsem věděla, měla vždy 40horečky... Teď si hana vynechala kojení kolem půlnoci, tak kojím 3x... a taky předevčírem jsem se shodli s mužem a zkusily to, předehra super, ale samotný styk auuu..i on říkal, že to bylo jak se "školačkou" :o) no hooodně úzká, nedostal s...tak snad budeme zase brzo zkoušet...mě by se ntiko a tělísko zatím nevyplatilo :o) tak já jdu na vaření, krásný den, u nás konečně neprší od včera!!!!! |
Muchnička | 76281 |
5.6.2012 20:48:26
Zdravim zase po delí době. Včera jsme byly na 8M prohlídce, tak mam doma kus ženský, Lucka má 10,5kg a 77cm. Začla se plazit i dopředu, péruje na kolínkách, na těch zatim jen couvá, ale dneska se z těch kolínek poprvé sama posadila. Takže už bylo nevyhnutelné přendam do sporťáku, ale korbička byla na spaní dle mého pohodlnější. S jídlem pořád trošku boj, dopo sní malou přesnídávku a k obědu má zeleninu s masem a přílohou, ale sní tak max. 3/4 Avent Via pohárku. Kaši ani jogurty jsem ještě nezkoušela, zatim ještě zbytek kojim a to si dá s největší chutí.
Hroší, malá sice nosí už 80, ale já dávam co jí je malé roční neteři, protože ta nemá ani 9kg a je o 4cm menší. Pak to dávam kamarádkám z vejšky a ony mi za to symbolicky něco dají, už je to vše min. po 2 dětech, tak je to znát. Náčenko, Lucce taky lezou dolní zuby, má to celé oteklé a taky mi jí hůř než normálně, tipla bych u vás podobný problém.. Marodům brzké uzdravení, obzvlášť těm závažnějším přeju hodně Tak já letim, mějte se |
Tussi + 3 | 50048 |
4.6.2012 21:41:41
Hlaseni 8mesicni kontroly - 8,8 kg, cca 74cm (vazila sestra, mereni je od meho oka - jak stal kuchynske linky, mel oboci ve vysce dvirek, ktere meri 70cm)
Minuly tyden zacla Naty zase chodit do skolky - nestovice skoncily, hura. A tento uz je zase doma, neb je nachlazena, a uz i me zaclo skrabat v krku Dnes je tu navic extra hnusne, prsi a je vlezlo. Jsem zatopila, uvarila cajik s citronem, a hned je svet ruzovejsi Mizim si na chvilku zdrimnout, jsem nejaka marna, dobrou |
Náčenka & Šimi 11 & Tobi 16 | 112492 |
4.6.2012 16:42:55
Hroši, ty budeš krasavice!
Takové nehody na prostradle jsou nepřijemné Mi se často Šimon počůrá při přebalování na břicho a hrozně se tomu pak směje... taky si hned po sundání plenky šahá na celý pindík i s pytlíkem a dává ruku do toho eňa Z toho je taky dost nadšen... Jinak nám se klube zub. Včera mi žloulal prsty a cítím tam nco ostrého, tak dolní levá jednička... možná proto mi nechce jíst... ale zítra už něco zas zkusíme. Zato pořád něco strká do pusy, ještě asi o 100% víc než dříve. Pořád za mnou popolízá a zakousává se mi do nohy, ruky... prostě co je po ruce je v jeho puse. |
4.6.2012 9:34:48
ahoj holky, tk Hani už má taky rýmu a celkově porpvé vypadá tak smutně, vyloženě nemocně :o( Spala v lehátku, jinak se dusila, teče ji to z nosu, to ani neodsávám, byla bych z vysavačem v nose furt...
nastěhovala jsem si ji k posteli z lehátkem a došla Emička, že v pokojíku nechce spát sama a nakonec spala s náma...já do 3h do rána nespala, protože muž zabral jeden a půl matrace, příšerně chrápal a zbytek zabrala Ema... tak jsem se ve 3h sebrala, po kojení hanky, odnesla ji v lehátku do pokojíčk ua spala v Emčině postýlce :o))))))))))))) takový ta z ikei, jak má na přední stranšě kočičku a pejska :o) a ráno se hana vykadila tak, že takovou dávku a konzistenci dělala jako mimi...jenže...ona byla nahatá a v mé posteli!!!! Než jsem ji odnesla do vany a naředial vodu, začla zkoumat i rukama.. naštěstí ne pusou, ale její HAM a MŇAM, co občas řekne, se tam ozvalo... tak rychle vykoupat, oblíct, nakojit, přeprat prostěradlo a doby a už se to pere v pračce... včera jsme šli večer koupit s MM kalhoty, tak jsem vytáhla peg perego a super, Hani spokojená(mám PP centro už starý asi 6let a pořád je jak nový) jde do úplněho lehu... a pak Hani už unavená, tak se v něm vozila Emča tak sjem koupily kalhoty, Haně v C&A dvě trička v 74veliksoti za 98kč obě, Emce tuničku lehounkou za 98kč a onožky. Míša kalhoty do práce, pak jsem si koupila červenou barvu na vlasy v DM a pro Hanku picí hrníček.. barva tato: tak krásný den všem!!!!!!!!!!! |
mamula+3 | 117325 |
2.6.2012 21:09:38
Já taky teda pořád dost kojím,Matýsek papá v poledne zeleninu,ale víc mu chutná ze skleničky než domácí Odpoledne dostal v týdnu poprvé přesnídávku a dnes jsem mu nastrouala jablíčko a to si dával.Jinak teda pořád kojím,zatím jednou jsem źusila kaši,ale zatím ji asi ještě odložím.
|
2.6.2012 20:53:48
http://www.youtube.com/watch?v=2XgGpdSMeAM&feature=youtu.be
|
2.6.2012 20:42:22
aktuální video....
http://www.youtube.com/watch?v=iowEq06u0cQ&feature=youtu.be |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.