Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
kkkarinka | 118730 |
11.6.2012 22:08:16
Náčenko, přidávala jsem fotky a pak jsem mrkla i do deníčku, co jsi tam dávala odkazy na ta videa, moc pěkné
Ale chtěla jsem se zeptat, kde jsi sehnala ten oblek na krmení, ani jsem nevěděla, že to prodávají. Protože zrovna minulý týden jsem si říkala, že by měli něco takového vyrobit... |
kkkarinka | 118730 |
11.6.2012 21:27:25
Ahoj holky, zase píšu po delší době. Kačence bylo předevčírem 7 měsíců a hned ten den udělala několik pokroků, jakoby si na to čekala Asi před týdnem se pro něco, co chtěla, doplazila tak, že se kroutila ze strany na stranu, až se tam dostala. Teď už leze po pokoji tak rychle, že se bojím už i odběhnout na záchod, aby si něco neudělala Začala povídat mama, je to dojemný, i když tata říká už dlouho :o) No a naposled, začala dělat paci paci, tleská už hezky rozevřenýma dlaněma...
Jinak váží 7.600 g a měří 68 cm. Před měsícem jsem začala dávat zeleninu s masem k obědu, to sní tak 200 g a jedla by podle mě víc, kdyby bylo :o) A včera jsem najela na odpolední ovocnou přesnídávku, to sní pár lžiček a dál nechce, tak snad se to zlomí. Čekala bych, že to bude spíš naopak, že ovoce bude jíst a zeleninu ne... Jinak ostatní jídla ještě kojím. Takže jí pěkně 5x denně. Noc prospí pořád celou, v půl osmé uložím a na snídani se budí buď v 6 nebo v 7, po jídle ještě tak hoďku spí. Chtěla jsem se zeptat, jestli vám dítka pijou vodu? Kačka moc nechce, vypije něco málo po obědě, ale musí to být teplé, jakmile voda vystydne, tak to nechce. Nevím, jak jí naučit pít... |
hrošík+Em 8.9.08+Hani 4.10.201 | 46590 |
10.6.2012 9:05:42
ahoj holky, tak si představte, že bez varování jsem to dneska v noci dostala a tak jsem čekala, že první ms bude boelstivá a silná, prd...skoro o ni nevím, jen torchu krvácím... tak jsem zvědavá jak dlouho to potrvá a zda příští měsíc dojde zas...netuším, že najednou dolš,a když furt kojím jak o život...
může te´d dojít a pak zase ne? a navíc jsem v pondlěí měla donést moč na urologii na KO....tak smůla....s ms asi těžko... nadám maželovi, že tam něco pošťoural a proto se mi spustila mrška |
8.6.2012 19:12:45
tak mě to holky nedalo a zvážila jsem tu podložku a ta dělá 110g :o)) tak teda 7140g :o) a to ještě píšu, byla po jídle...
Hana má ráda ty rýžový, jáhlové ji mco nejedou a ani pohankové... jemně solené kukuřičné si kupuju já hezky pije z hrníčku s pítkem a tady se najednou zamračilo a je černo...víkend má pršet, jsem zvědavá... kaše Haně chutnají moc od začátku, už si i zvykla a nemá problém s kaděním a blinkáním...ovoce a jogurt jsem zrušila, zvracela hodně, tak zkusíme později... a jak Em kaše nikdy nejedla, tak vždy chce ochutnat a čeká, zda H. něco nechá krásný večer a víkend!!! |
mamula+3 | 117325 |
8.6.2012 18:22:01
Ahojky,tak my jdeme na prohlídku až 20.,tak jsem na míry zvědavá.
Já dávám Matýskovi kukuřičné křupky asi 3 týdny a dost mu jedou.Dneska jsem mu k obědu ohřala skleničku z DMKa-bio zelenina s těstovinami a ten se teda oblizoval.3. Den mu dělá večer kaši a ta mu taky chutná. |
8.6.2012 13:49:43
no kukuřičných měla málo, jen občas tak od 7měsíce, spíše jí pohankové a rýžové... už jsem ji ale koupila těstovinovou rýži a začnu ji to vařit do příkrmů...
|
habibisek | 109166 |
8.6.2012 13:41:23
Hroší kdy jsi začala dávat Haničce ty kukuřičké křupinky?
|
8.6.2012 13:08:25
ahoj holky, tak Emčiny míry v 8měsících byli hlava 45cm, 7500g a 69cm
Hana má halvu 43cm(za 2měsíce jen o 1cm vyrostla), váha po jídle a na podložce 7250g (myslím, že kdyby nebyla zrovna najezená a bez podložky, bude mít 7100g) a má 65cm :o) (když byla maličká, tak podložku dr odečítala z váhy) malá tlustá holka, fyzicky OK, s jídlem, dkyž mi tak zvrací jedu dobře, po troškách a lžičkou, ne lahev(kaše) to jsem říkala, že jí lžičkou, že sama má ráda kaši hustou...to, že neleze je v pohodě, že má ještě čas... byla tam nová dr a starší paní, tak Hana nemusí starý, začla poplakávat. tak ji začala hladit na halvě na jendom místě a říkala hodná holčička ao na hned otočila o 180stupňů a už se smála...tak je vidět, že zkušená paní doktorka... sestra si Emičku pamatovala, hned mezi dveřma jí říkala, neboj, dneska sestřičku píchat nebudeme :-D :-D :-D :-D (jak vždy Emička u Hančinýho očkování strašně plakala) |
habibisek | 109166 |
8.6.2012 11:19:40
Ahojky holky,
tak jsem si něco pročetla, koukám, že dětičky šikulky. Luky se krásně staví na kolínka a houpe, ale neleze vůbec, pohybuje se spíš dozadu Papáme vše k přiměřenému věku. Už jsme najeli na mlíčko 2. Ted má teda nějakej zlozvyk strašně křičí ale to je holky ultrazvuk, že mi píská v uších no někdy je to ale fakt až nepříjemný přece ho nemůžu celý den ucpávat dudlíkem, ten mu fakt jede My jdeme na kontrolu až v osmým měsíci tzn až za měsíc tak teď něvím kolik má, ale odhaduju na 8,5 kilo. |
8.6.2012 8:49:39
Emička si hraje, zametala, přendala si stolek i židličky a te´d říká Hance "bude brm brm pusinko..." to je tak kláááššššnýýý
když vysávám, varuju obě holky tím, že říkám, holky, budu vysávat rrrrrr... Ema se strašně dlouho bála jakýkoliv zvuků a já už to dělám u všeho automaticky, mixér, robot, vysavač, pouštět hudbu... |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.