Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Tussi + 3 | 50048 |
14.6.2012 21:27:52
Zeny, jen inspirace - dnes jsem prckovi na veceri udelala polivku z brambory, mrkve a 1 zampionu - ten jsem nenamackala, ten jen tu polivku ovonel; no prdola mi malem snedl i talir.
Lete, o kolik jsou tvi prcci od sebe? Shan - desny aktivista. Dneska se pokousel nejdriv vylezt na stul v obyvaku, pak na sedacku, Naty mu tam pomohla, nacez se od tama snazil vylezt na klavir, a to uz Naty volala. A vyklidil poklicky... Clovek se fakt pomalu nemuze jit ani vycurat.. (kdyz ho vezmu s sebou na chodbu, leze po schodech... kamennych) |
hrošík+Em 8.9.08+Hani 4.10.201 | 46590 |
14.6.2012 12:11:32
Jinak Hana taky teď žvatlá mamamama, nenenene hodně důrazně, dadada.... Dělá indiána, pápá, na plácni plácne... a neustále vypalzuje jazyk, od mimina, to je její a koketuje...dělá baf, schová se do plínyk a vykukuje a furt dokola... na kolena nejde, na to ještě nepřišla, nevadí mi to...
|
hrošík+Em 8.9.08+Hani 4.10.201 | 46590 |
14.6.2012 12:06:25
Mám holky šicí stroj!!! Z Lidlu, ten jejich, dneska mě sousedka učila navlíkat nit(nidky jsem s tím nedělala) a Hanu to tak lákalo, že se začala plazit dopředu :o) včera se za sušenku taky plazila chvilku, ale ju to asi moc nebaví... ona jak je flegmoš, nemá potřebu. Ale já jsem ráda, když vím, že to umí..přeplazila skoro celý obyvák, furt jsem ji odělávala a ona hned ke stroji...
nestíhám, muž dneska jel do práce brzo a večer do Prahy a z tama brzo ráno do Německa na služebku...ale v sobotu bude doma, vrací se v ptáek na sobotu v noci, tak se vyspí a nepojede na domeček...tchýně měla včera narozky, tak pojedeme popřát... asi dostane orchidei... krásný den, tady je polojasno... |
shantule,Terka 12/07+Péťa10/11 | 107044 |
14.6.2012 9:29:48
Ahoj holky, tak se hlásím po delší době. Trochu jsem vás dočetla...dětičky úžasný. Tussi ty máš akční dítko, to byla i Terezka tak, ale Péťa ten je lenivoučky...akorát valí sudy nebo se trošku plazí, ale ještě ne moc daleko od svého pelíšku. Vydrží sedět jen chvilku sám. Občas se hodí na kolínka, ale nic závratnýho. Žvatlá už MA-BA, MA-MA, BA-BA..což je fajn....jedlík je obrovský, ten kdyby mohl, tak zblajzne všechno. Jen vodu nepije, dá si šťávičku z ovoce, čajíček slazený jednou lžičkou....včera jsem koupila příkrm ve skleničce a to mu nejak nejelo, ale doma sní taky celou naběračku polívky....
Dneska jsme byli na alergologii...Tak všechno v pořádku(poslechově)a nakonec po hovoru s dr to není alergie, ale máme astma. Alespoň jsme se vyhnuli dalšímu odběru z hlavičky. Teď nás čeká očkování na TBC tedy až se tam dovolám.... Dneska dr na alergologii na mě jestli se léčím se štitnou žlázou. Já že léčila a ona, že jí mám vystouplou. Takže nevím jestli zajít na vyšetření, když v těhu mi řekli, že je vše v pořádku. Ikdyž to může být i tím, že jsem za 3 měsíce zhubla 10kg. Hroši můžu tě uklidnit, že i já to dostala nečekaně před 2 týdny. No popravdě...pobolívalo mě vždy jen chvilinku břicho a to už tak měsíc zpátky. Takže jsem počítala s tím, že brzy dojde. Uvidíme jestli bude pravidelná. Ještě musím na gyndu na půlroční prohlídku... |
Tussi + 3 | 50048 |
13.6.2012 21:22:39
Pri strede zdar
U nas je situace s jidlem podobna jako u Habi - cokoliv, jen ne mliko. Ale je fakt, ze se s tim nemazu jak u Naty, treba k obedu delam huste zeleninove polevky denne, takze naberacku dostane i Domis, a nema problem ji snist. A odpoledne dostane treba jabko s par piskotama, zbodne ho cele a dokrmi se jogurtem. Add pohyb - vsude stoji a vsechno na sebe strhava. Dosahne na zavreny klavir, na linku, na cudliky a kolecka od pracky, mycky (desim se okamziku, kdy nahodnym pohybem mi zmeni za chodu program)... Ale na druhou stranu sam sleze z postele Usnul, hura (dnes spal jen 2x pul hodky), mizim taky - jeste furt jsme nachcipani, za posledni tyden jsem toho moc nenaspala (zato jsem mela tu cest vyzkouset si, jake to je, nemit cich a chut. Des, zeny, kdyz necitite pos..ne mimino. A kdyz vsechno chutna jen jako nejaka hmota... ), toz |
Lete | 87771 |
13.6.2012 21:18:16
Nacenko, jeste dobre bryndaky ma Tchibo. Ja nechala jist Robina take docela brzo samotneho a bryndak bez rukavu mi byl na nic. I Simon uz aspon banan ji sam, kdyz nepocitam krupky a obcas nejakou susenku, co mu da Robin (ikdyz to se snazim jeste dost hlidat).
|
Lete | 87771 |
13.6.2012 21:15:50
Ahoj,
u nas ted prikrm probiha tak, ze nestihame nabirat prvni pulky misky. Druha uz se krmi normalni rychlosti. Pokud pujdeme v patek na ockovani, tak jsem docela zvedava, jak se posunula vaha. Sama vidim, jak se ten muj hubenour zakulacuje. Minuly tyden jsme byli v Rakousku tancovat a za tyden se Simon rozezral, doslova a dopismene. Pred tim jsem do nej obcas vecer kasi trochu tlacila. Ale uz jsem byla rozhodla, ze holt musim, ze je hodne hubeny, skoro nepribiral ... A pak se to zlomilo, ackoliv jsem s tretim prikrmem chtela pockat po navratu (neumim moc nemecky a chtela jsem si precist slozeni jogurtu ), tak jsem rezignovala a snida bily jogurt a pak do ruky dostane banan. Misto svaciny kojim, obed je zelenina nebo masozelenina jeste ma pyre, protoze mam tak navareno a koupene sklenicky, ale az dojdou zasoby, uz mu pyre davat nebudu, kousky zvlada. Odpoledne jedno az dve kojeni a pak vecere kase s presnidavkou, pred spanim kojim. On vubec nepije, asi nechape. Ve vane schvalne vodu pije a hyka nadsene. Zas se vylepsily noce, uz kojim jen 2x. Prijde mi, ze Simon ted dela velke skoky. Zacal mavat jako pa pa, ukazuje, jak je velky (holt tyden s babickou se pozna. Leze jak drak, dela ocasek brachovi, dneska si ho i dosel vzbudit, se mnou se nudil. Stoji a frajeri, ze se staci drzet jednou rukou, obcas se snazi i tou pustit, ale to vzdycky skonci padem. Kluci si spolu zacinaji pekne hrat, z toho jsme nadsena, rada je pozoruju nebo jen posloucham. Ja chtela deti, co nejbliz k sobe, aby si spolu pohrali a ono to vypada, ze to vychazi. Jen mame starosti s mym tatou. Transplantace kostni drene bude potreba, bohuzel nepujde, ze by mu odebrali kostni dren a tu mu po hodne silne chemo vratili, ale bude potreba kostni dren od darce. Kde pravdepodobnost nalezeni vhodneho darce je jen neco mezi 50 a 60 procenty. Navic se ted osypal, takze skoncil v nemocnici s vyrazkou, ta se slila v jeden cerveny flek, misty ma puchyre, misty kuze praska. Dneska rano si chvilku mysleli, ze to zpusobuje nejaky herpes vir, ted odpoledne uz se kloni k alergii. Budou ho prevazet na Vinohrady na popaleniny, protoze ta kuze je desne ponicena a lijou do nej horem dolem opiaty, boli to desne. Bohuzel kdyz mel trochu vyrazku, tak jsem za nim byla se Simonem, tak pokud nereknou do patku, ze je to urcite alergie, tak radsi nebudeme ockovat. |
Náčenka & Šimi 11 & Tobi 16 | 112492 |
13.6.2012 20:40:55
Ahojky,
tak taky zase přispěji do diskuze Kkkarinko, moc vám to sluší, Kačka má krásné tvářičky Vodu mi Šimi pije po příkrmu, trochu si cucne z hrnku, ale je to asi jen pár ml, tak 10-20 max... ale asi bych to ještě moc neřešila, pokud po jídle dokojíš, tak je to v poho. Nějaká voda je i v příkrmu. Doporučila bych prostě zkoušet, klidně i ohřívat, když jí to vyhovuje. Závidím tak "žravé" dítko Kkkari, ten obleček na krmení je z IKEI. http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/70179754/ Je to fakt super, my to nemít, tak je jako prasátko Hroši, tak ms už už? Vidíš to, asi to z kojením zas až tak nesouvisí... já si teda myslím, že to styk mohl trochu popohnat Habi, přeju, aby ta operace prsou vyšla!!! Leni, s tou školkou mě to moc mrzí. A s mluvením taky, chce to jen čas a věřím, že pomoc psychologa bude jen k užitku. Chce to jen najít nějakého dobrého... nerozumím vaši situaci a důvodům, proč to tak je, ale třeba tam může mít malý nějkaý blok... nevím. Přeju, a\´t se rozmluví tak, že to až bude nepříjemné U nás zase krize s jídlem... ovoce mu chutná, sní asi tak půl skleničky 190g domáci dělané přesnídávky (vyzkoušeli jsme jablko, hruška, meruňka)- to beru jako úspěch. A zelenina je ještě větší krize, sní pár lžiček - celkově to vyjde tak na 50-100g a konec. Pak už tu pusu neotevře nevím, jak to mám řešit, jestli to vůbec mám řešit. Přibývá pěkně, asi mu nic nechybí, ale i tak si říkám... no dnes jsem poprvé dala i maso... takže už má zeleninu, přílohu (rýži, jáhly, těstoviny) a maso. A asi jsem udělala blbost - včera jsem do noci zavařovala, tak jsem si udělala skleničky různých kombinací a smíchala to... no tohel bych teda nejedla, chutná celkem děsně... hlavně mě štve, že se to zavařování nějak nepovedlo, asi blbé skleničky, špatně těsní, takže jsem to všechno zase naházela do mrazáku... už jsem to nemixovala, jen rozmačkala a myslím, že tohle mu nevadí. Ale příště už to zase hodím do těch tvořítek na led, jednotlivě po druzích a pak m uto ohřeju, aby to nebyl mišmaš, ale zvlášť maso, zvlášť zeleninu, popř. přílohu. No, nic už. Takže tolik z jídla. Vždy dokojím. Takže o nějakých 200g si můžu nechat jen zdát... myslíte, že to vadí, že tak málo jí? Jinak pohybově stále podobně, plazení, houpání na kolenou a zkouší v této poloze udělat krok, ale padá. Foto v deníčku na kolenou. Kkkarinko, taky si moc tu "mámu" užívám, už mi i přijde, že to fakt používá pro mě... ale asi si ještě fandím. |
Lendulina | 76456 |
13.6.2012 16:47:09
Hezké odpoledne,
zase jsem dlouho nebyla, moc se omlouvám, ale opravdu nestíhám. Jen jsem přelítla pár příspěvků zpátky. a všechny miminka jsou moc moc šikovná, to je skvělý co všechno už umí. Gratulujeme k úspěchům!! U nás vše při starém. Dneska byl druhý pokus o školku, soukromou tentokrát, a bohužel to taky dobře nedopadlo. Mělajsem tu na návštěvě kamarádku s dětmi a taky vidí velký problém v tom že matěj nemluví. Prostě když to neumí říct tak čapne dítě a chce si ho dotáhnout tam kde mu něco chtěl ukázat a samozřejmě dítěti to vadí..to pak pláče a Matěje se bojí... tak jsem nás objednala na konzultaci k další psycholožce, radši chci slyšet názor víc odborníků. Psycholožka ke které chodíme není vyloženě dětský psycholog a zatím mi nic neporadila. No a Kristýnka stále stojí, i když má spát tak se pořád staví, obchází ohrádku. Když jí pustím tak krásně leze. Kéž bych jí mohla nechat venku z ohrádky víc, klidně celý den, ale to bohužel zatím nejde (i kvůli Máťovi).Ještě zkusíme přestavět obývák, snad to pak bude lepší. Máte taky někdo prcka převážně v ohrádce? Jinak baští už i masíčko a týden zkouším ovoce, zatím jablka a švestky a chutnalo. A dál kojíme. To od nás asi vše. Opatrujte se a hlavně ať se všem nemoci vyhnou obloukem.pa |
habibisek | 109166 |
13.6.2012 14:00:08
Ahojky holky,
tady dneska celý den prší už aby bylo zase hezky Kkari: u nás to bylo stejné zeleninu sní Luky bez problémů a s ovocem dělal scény, ale už se to srovnalo, vynechala jsem dva dny a zkusila znova a už baští i ovoce. Jinak k pití mu dávám ovocný čaj granulovaný, co se smí od 4 měsíců a ten mu chutná. Ale začal mi trošku stávkovat mlíčko, má už dvojku tak asi si na ní musí zvyknout, uvidíme. Co se týče pohybu tak jsme pozadu, lenoch můj Pořád péruje na kolínkách, ale vůbec nemá tendenci lézt a dneska poprvé náhodou spíš upadl z bříška na záda Příští týden jedeme konečně do té Plzně, tak se dozvím, zda mi schválí tu operaci prsou. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.