Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Lete | 87771 |
19.6.2012 8:34:21
Tussi, ja si nepamatuju, ze by mi nejak Simon moc rval, ze by musel cekat. Casto ikdyz oba dva neco potrebovali, tak jsem Simona mela na ruce a pomahala jsem Robinovi. Dala jsem mu jidlo se Simonem na ruce a pak sla prebalit. Ono se to ty dve minuty nezblaznilo. Naopak pro Robina cekat dve minuty, kdyz chtel jist, tak to bylo dlouhe. Treba ven jsem nosila celou zimu Simona v satku, to dost pomohlo, protoze jsem oblikala jen Robina, Simon dostal jen cepici a putoval do satku. Kdybys chtela mam super teplou modrou kuklu na satkovani.
|
hrošík+Em 8.9.08+Hani 4.10.201 | 46590 |
19.6.2012 8:04:46
Tussi, myslím, že i u nás hodněkrát bylo, že Hana čekala, když jsem potřebovala nebo něco dělala s Emčou... aby nebyla ona ta "odložená". Víc to vnímala... te´d už dobrý, už vše chápe a sama kolikrát říká, hani pláče, běž za n ia tak...
dneska sjem zjistila, že hani úplně hoří...tak čekám, až se probudí, i dýchá z těžka a rychleji a heká u toho, abych ji změřila... což mě štve v anšem pidibytě zavřená celej den umřu vedrem... a navíc stejně zítra musím na přad horečka nehorečka :o( tak snad ji nebude mít a je jen přehřátá z toho, že je doma teplo... holky spí ještě obě dvě, já mám po buchtě a piju kávičku pěkně silnou, ale bez kofeinu... |
Tussi + 3 | 50048 |
18.6.2012 17:06:29
"Jinak vetsinou cekaval Simon"
A nebrecel? (docela tezko snasim situace, kdyz prcek breci. Uplne znervoznim) Jinak mi to prijde jako objev stoleti... (me vazne nenapadlo nechat cekat mimino) Rezignace by mi sla, prehlizet rozhazene hracky uz zvladam ted |
Lete | 87771 |
18.6.2012 12:51:36
Start byl dobry. Prvni tyden jsem mela porad nekoho k ruce a ja byla prevazne v posteli se Simonem(rodila jsem doma, takze opravdu cely prvni tyden). Druhy tyden manzel uz pracoval pul dne a pul dne se jeste venoval starsimu. Pak uz jsem na ne byla sama. V tech prvnich dvou tydnech Simon zacal spat viceme mene hezky, az na male vykyvy se budil poprve ve 4h rano a pak az treba v 8h, chodil spat s nami. Zadna velka unava nebyla. Po obede jsem klidne spala se starsim, Simon spal dost i pres den. Kdyz jsem mohla, upichla jsem Robina babicce na prochazku. Ty prvni dva tydny byly dost pozvolny. Myslim si, ze se dost vyplatili. U obou kluku jsme mela problem, ze se spatne prisavali. U Simona uz jsme byla zkusenejsi, navic jsem vedela, ze na to rozkojit se poradne mam ty dva tydny, pak uz nepujde, abych ho nechavala pul hodiny se prisavat (s tim meli problem oba dva) a pak se teprv treba pul hodiny kojit. Nechat Robina hodinu a venovat se malemu savci proste neslo. Takze jsem tomu venovala hodne usili. A povedlo se, za ty dva tydny jsme az na nejake vypjate situace, kdy jsem radsi pouzila kloboucek, zvladli kojeni relativne rychle. Robina jsem uz pred porodem naucila, ze obcas musi pockat, tak se s prichodem brachy pro nej moc nezmenilo (to, ze musi pockat jsem pouzivala jen u kojeni), jinak vetsinou cekaval Simon. A hlavne jsem na radu veci rezignovala. Dulezite bylo, aby meli, co na sebe (zlata susicka, ze odpadlo vsechno zehleni). A jidlo pro nas s Robinem. Zbytek, jen kdyz byl cas a sila. :D Ono se to brzo zabehlo.
|
Tussi + 3 | 50048 |
18.6.2012 12:27:34
Lete - jaky byl "start" s detma tak blizko u sebe? Ja se desim unavy...
Habi - Zkusila jsem Domimu dat jahodu, nic se nedelo, tak je basti Ale jen ty mesicni, gurman jeden. Kdyz jsme venku, natrham do hrsti, pak si nekam sedneme, a kus po kuse davam Domimu, on si s tim umi poradit. A jeste sleduje sbirajici Natalku, jako by ji hlidal, kolik si jich nasbira ona A vcera jsem mu zkusila dat kulicku cerveneho rybizu. Ale ten jeste neni poradne zraly, clovek musi hledat, aby nasel fakt sladky. |
hrošík+Em 8.9.08+Hani 4.10.201 | 46590 |
18.6.2012 11:29:51
ovoce bych asi povařila, já nedávám syrové kormě banánu., měla jednou a chutnal ji...
Stmívání Nový měsíc Zatmění Rozbřesk (ten je na dva díly v kině) |
Lete | 87771 |
18.6.2012 10:56:45
Tussi, kluci jsou od sebe presne rok a pul.
Habi, pokud neumi kousky, tak bych klidne jeste zustala u pyre. Simon tak pred 3 tydny take kousky neumel. Klidne je teda snedl, ale po nejake dobe vyzvracel. Tak jsem se vratila k pyre a pak jsem mu zkusila dat banan (pulku, kolecka desne klouzou) a od te doby kousky zvlada. Banan ji sam. Jake mate ovoce ze zahradky? |
habibisek | 109166 |
17.6.2012 21:24:58
Holky myslíte že už můžu dát malýmu ovoce z naší zahrádky? Je mu 7,5 měsíce a jak ho mám upravit?
Hroší: ty znáš tu Twilig ságu vid? jak jdou díly po sobě? |
habibisek | 109166 |
17.6.2012 14:58:57
Ahojky holky,
tak jsou koukala na fotečky moc hezký, taky jsem něco přidala. Luky už si konečněš dal říct a mlíčko mu opět jede. Zkoušela jsem mu dát jablíčko s piškotem ale zvedal se mu žaludek, tak nevím asi spíš na tu konzistenci, jestli bude jako Kiki ta hodně dlouho chtěla pyré a nekousala, co radíte? Tady včera příšerný vedro, ale byli jsem na chalupě takže tam se dalo a dneska je tak příjemně docela i pod mrakem, tak snad mi to prádlo co jsem dala ven mi nezmokne. Luky říká táta, dede, ale máma nic zatím. Pak dělá pápá na povel, paci paci, plácne mi do ruky akroutí hlavou nenene |
mamula+3 | 117325 |
15.6.2012 12:44:33
Ahojyk,tak manžel s Kubíkem ráno odjeli na víkendový turnaj do Liberce a já s Vojtou a Matym jdu odpoeldne k našim a budem tam do neděle.Já jdu dnes navečer s kolegyněma do hospůdky,tak se těším.
dala jsem nové fotky. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.