| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : říjen 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 410] Názory 411420 z 6600  [Dalších 6180 >>]
hrošík+Em 8.9.08+Hani 4.10.201 46590
20.6.2012 13:05:51
jinak já jsem taky asimetrická a to nějsem těhotná :o) hele a fotku bříška??? neboj, to zvládneš, dovnitř šel, ven musí :o) budeš to mít náročný, to teda jo, ani si to představit nedokážu, ale po čase budou děcka parádní par´táci!!!
20.6.2012 13:04:28
Tussi, to byl důvod, proč jsem do šátku nešla, ty úvazy...přijde mi to strašně těžké, tak já mám manducu...

Dávám Nurofen, Michal koupí asi Paralen čípky na noc... Už má zase přes 38... to vidím v noci zase na 40horečku... no kdyby to byla šestá, tak ještě zítra a pak by se měla osypat...tak pokud v pátek bude, musím k dr raději, to mě z vedra nepřijde..ale nic jinýho ji fakt není..
Tussi + 3 50048
20.6.2012 11:49:17
Nac - diky za nazvy tech uvazu, koukla jsem na youtube, a mam pocit ze se to nikdy nemuzu naucit.... A tech druhu satku je tolik~7~
Ale nejak uz to pujde. Musi.
4,5 m bylo dlouhych? Ale ty jsi stihlounka, ja mam kila nahore jeste po Domim, a zacinam byt pekne asimetricka (asi metr na vysku a asi metr na sirku~t~), mam 164cm a necelych 75kg. Bude ta delka stacit?

To jsi sikovna, ze sis takovou bundu usila~g~. V porovnanim s timto cinem mi to vazani prijde jako brnkacka ~2~~t~

A nehnizdim, spis umiram strachem, ze se jeste neco muze pos...~7~

Hrosi - davas Nurofen? Nebo neco jineho s paracetamolem? Bobek maly.. Kdyby clovek aspon vedel, z ceho to ma, co? ~;(( at je brzy lip
20.6.2012 8:44:17
jina v bytě jsem včera měla 29,5... a to ještě není každý den takový horko a sluníčko postavený tak, že chvilku ráno nám sem ještě nesvítí...pokud budou v sprnu ty vedra, tak to zase bude k 33 a výš v bytě, uf...a vneku se tu taky moc nedá, protože tu je jeden jediný storm na hřišti, jinak všude je slunko bez stínů...
20.6.2012 8:43:07
Náčenko, koupání v odražené vodě znám a musím ti říct, že u mých dětech je to na dvě věci..naopak jim to vždy přitížilo a u hany jsem to zkoušela jen nohy a to stejný, najednou byla jak klepající ratlík... čili já toto nepraktikuju u dětí... jdu si uvařit kafe, nebo padnu...
20.6.2012 8:41:48
Tak Haně to stouplo večer na 39 a v noci jsem si ji po kojení brala do postele a skoro do 5h jsme nikdo nespali (Ema jo)... měla dle mého víc jak 40, jak byla horká, rychle dýchala. U dýchání hekala, poplakávala, jak ji nešlo spinkat a navíc měla i zimnici..tu u Emči neznám, na 40horečky jsem do ní zvyklá... ale Hana vypdala o dost hůř u nich... tak si umíte představit, jak vypadám...
ráno měla už jen 37 po odečtu ,ale už je teplejší, zase to leze nahoru, uf... tak nevím co to, zda teda 6nemoc, netuším...zuby to nejsou...

do toho zalévám sousedce kytky doma a na terase nad náma, tak i včera jsem tam už musela jít i s holkama. Nemohla jsem čekat už do tmy, než se vrátí muž... tak Hana nejdřív řev, byla unavená, ale pak dostala velikej traktor, na kterým jezdí děcka a to ju zaujalo...

měla jsem jet na úřad, kdo na FB četl, ale nejedu... Michal prý bude mít míň práce příští týden a odveze nás a zároveň počká, když bude ptořeba něco dál vyplnit, ať už je nemusím vidět šmjedy...... nedalo by se to s hani v tom stavu...

Tussi, Domi je teda fakt akční, myslím, že Hanička bude poslední nelezoucí dítko a pak nechodící tady :o)) ale jako akční pohybově je, jen jinak... ani u kojení se ji nohy a ruce nezastaví...
Náčenka & Šimi 11 & Tobi 16 112492
19.6.2012 22:31:38
Ahojky,
tak ještě na skok, než půjdu spát.
Jak si všechny užíváte ta horka? Já mám teda teplo ráda, ale co je moc, to je moc. Takže většinu času přes den trávíme raději doma, kde je příjemně hládek, a večer vyrážíme na chvíli ven - klasicky v manduce. Už jsem sestavila sporťák - naležato, když ještě nesedí... ale nadšen tam není, vždy pláče a musím ho fakt zabavit, aby tam chvíli vydržel. Před pár dny jsem vyrazila s kočárem a bruslema na projížďku, která dohromady trvala asi necelých 30 minut. No, prořval tam asi polovinu cesty... tak snad až bude sedět, tam bude šťastnější... Zato v manduce je spokojený, může koukat. Já jsem od narození používala šátek - Vatanai, délka 4,5 m (stačil by i trochu kratší), není elastický. Vázala jsem úvaz kříž s kapsou, do kolíbky se mi moc nešel dát, byl tam divně pokroucený. Ale to malé mimi jsem celkem nerada dlouho nosila, když mu těžká hlava tlačila na páteř, ale na chvíli se to dá. A skvělou věc, co jsem si pořídila - bunda na nošení dětí. Dá se teda koupit, stojí asi 3000 Kč, já jsem si ji ušila úpravou z softshellové bundy, kde jsem přidala vložný díl na přední stranu a dala zipy na zadní (tam jsem ještě nenosila).

Šimon řádí jak černá ruka, dneska ho dvakrát asi kousla naše fenka, kterou pořád tahá, plakal. Ale on ji tak strašně provokuje, že se ani nedivím. No, musí si na sebe zvyknout a udělat si mezi sebou jasno. Máme stále plazivce, zkouší dělat první lezecké "krůčky" na kolínkách, ale padá na čumák. Zato, když má v dohled nějaký "schůdek", tak jde hned na kolena a zkouší i na chodidla. Fascinuje mě, jak je každé dítě jiné, je to úžasné.~;)

Tussi, Domi je fakt ďábel ~R^ Už máš hnízdící syndrom, už se připravuješ? :-)

U nás s tím jídlem je to jako na houpačce. Jednou sní krásně na sváču celou hrušku, jindy di dá jednu dvě lžičky a konec. Oběd samotuje více, tam dá jen pár lžic a konec. No, tak stále kojíme a kojíme ~6~~t~ I v noci, stále stejně, tak i 5x za noc... a nejvíc mě doráží ty jeho bdění v noci... předevčírem od 1 do 3:30 si povídal a přetáčel se na břícho, hlava padala, ale nespal, asi mlíčko nechtěl... Má stále jeden zub, možná se klube další...

Hroši, snad ta teplota neznamená nic vážného... je toho na ty drobky dost v těch vedrech... klidně bych ji vykoupala ve vodě třeba 35°-37° teplé, měla by být o 2° chladnější než má teplotu, to ji "zchladí".

Jdu už raději spát, beztak se brzy zbudí ~3~
Tussi + 3 50048
19.6.2012 15:55:01
Jo, a Domi pred chvili vylezl sam az do patra (2 schodiste po 9 schodech), prvni schodiste s igelitkou v ruce. (chodim pomalu za nim, kdyby padal, ale jinak nepomaham)
A vcera videl Naty, jak leze po skluzavce nahoru, tak to zkousel taky, jednou jsem ho sundala, pak tam lezl znova, mu to uklouzlo a trefil se o ram pod oko, no ani nepipl, lump jeden:-)
Tussi + 3 50048
19.6.2012 15:00:49
Hrosi - ze by zub? Nebo uzeh?

Lete - Jsem netusila, ze se prcek nemusi do satku navlikat.. ale ono je to vlastne logicke. No tim vic se ted klonim k satku. Mas (mate holky) nejake typy ohledne satku? Jaky druh zvolit, na co si davat pozor, typy a triky uvazove? Pozor, jsem docela nezrucna~t~, a ustrasena, ze bud mimino moc pritahnu nebo mi vypadne.
Add kukla - nepohrdnu~;). Ale jeste ted nee, az tak v srpnu/zari~;).
Ted jsem teprve 26tt, jen dr. me na minule kontrole dostal, kdyz se me ptal, kde budu rodit (jsem na nej hledela fakt jak dement s hubou dokoran, ze mam jeste cas). Ale je fakt, ze to ve me nastartovalo uvahy, jake to asi bude se trema detma rano, v zime, smer skolka.
19.6.2012 8:52:35
ahoj holky, tak hana před odečtem 39, naše první tpelota...jinak nic jinýho, tak jsem zvědavá, co z toho bude.je taková jakoby oteklá v obličeji, maličký očička, unavená, ale usmívá se a povídá...

včera venku na dece ji zaujala hromádka kamínků a díky nic se i vneku plazila dopředu a šlo ji to po trávě mco hezyk a rychle...čili plazit se umí, ale musí ji něco zaujat... jinak na to prdí...
[<<Předchozích 410] Názory 411420 z 6600  [Dalších 6180 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.