| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahojky,
tak ještě na skok, než půjdu spát.
Jak si všechny užíváte ta horka? Já mám teda teplo ráda, ale co je moc, to je moc. Takže většinu času přes den trávíme raději doma, kde je příjemně hládek, a večer vyrážíme na chvíli ven - klasicky v manduce. Už jsem sestavila sporťák - naležato, když ještě nesedí... ale nadšen tam není, vždy pláče a musím ho fakt zabavit, aby tam chvíli vydržel. Před pár dny jsem vyrazila s kočárem a bruslema na projížďku, která dohromady trvala asi necelých 30 minut. No, prořval tam asi polovinu cesty... tak snad až bude sedět, tam bude šťastnější... Zato v manduce je spokojený, může koukat. Já jsem od narození používala šátek - Vatanai, délka 4,5 m (stačil by i trochu kratší), není elastický. Vázala jsem úvaz kříž s kapsou, do kolíbky se mi moc nešel dát, byl tam divně pokroucený. Ale to malé mimi jsem celkem nerada dlouho nosila, když mu těžká hlava tlačila na páteř, ale na chvíli se to dá. A skvělou věc, co jsem si pořídila - bunda na nošení dětí. Dá se teda koupit, stojí asi 3000 Kč, já jsem si ji ušila úpravou z softshellové bundy, kde jsem přidala vložný díl na přední stranu a dala zipy na zadní (tam jsem ještě nenosila).

Šimon řádí jak černá ruka, dneska ho dvakrát asi kousla naše fenka, kterou pořád tahá, plakal. Ale on ji tak strašně provokuje, že se ani nedivím. No, musí si na sebe zvyknout a udělat si mezi sebou jasno. Máme stále plazivce, zkouší dělat první lezecké "krůčky" na kolínkách, ale padá na čumák. Zato, když má v dohled nějaký "schůdek", tak jde hned na kolena a zkouší i na chodidla. Fascinuje mě, jak je každé dítě jiné, je to úžasné.~;)

Tussi, Domi je fakt ďábel ~R^ Už máš hnízdící syndrom, už se připravuješ? :-)

U nás s tím jídlem je to jako na houpačce. Jednou sní krásně na sváču celou hrušku, jindy di dá jednu dvě lžičky a konec. Oběd samotuje více, tam dá jen pár lžic a konec. No, tak stále kojíme a kojíme ~6~~t~ I v noci, stále stejně, tak i 5x za noc... a nejvíc mě doráží ty jeho bdění v noci... předevčírem od 1 do 3:30 si povídal a přetáčel se na břícho, hlava padala, ale nespal, asi mlíčko nechtěl... Má stále jeden zub, možná se klube další...

Hroši, snad ta teplota neznamená nic vážného... je toho na ty drobky dost v těch vedrech... klidně bych ji vykoupala ve vodě třeba 35°-37° teplé, měla by být o 2° chladnější než má teplotu, to ji "zchladí".

Jdu už raději spát, beztak se brzy zbudí ~3~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.