| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : říjen 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 400] Názory 401410 z 6600  [Dalších 6190 >>]
shantule,Terka 12/07+Péťa10/11 107044
22.6.2012 14:44:34
mamul- normální houskový knedlík nakrájeny na malé kostičky a kuřeci maso jsem skoro nadrolila. Přes týden zkusím koprovku nebo rajskou....Tussi svíčková je taky mňamka :-)
Včera jsem ho před koupáním posadila na nočník a vyčůral se~6~ jen dočůral, tak napnul nožky a hned se stavěl. Prozatím to je ale hádě, jen se plazí. Sice zkouší stále víc dávat kolínka pod sebe, ale vždycky padne na čumák ~t~ Stále se točí dokola a odplazí se jen kousek. Celý byt nebo alespoň z místnosti na chodbu ještě nedolezl.
Vedle sousedka má o 4 dny mladšího chlapečka a oba jsou tak nastejno, ikdyž mi příjde, že on se plazí víc. Proti němu je náš malý úplný flegmoš.
Naučil se pištět a prskat ještě víc než předtím~a~ a považuje to za ohromnou srandu.
Jinak taky stále kojíme, ale spíše už jen v noci a přes den jen jednou či dvakrát takovou chvilinku. Místo prsa spíš strčím flašku s čajem....
Holky co dáváte na svačinku? My včera dali vánočku do ruky a zbaštil jí celou. Včera snědl i 3 třešně, ale ty nechci dávat ať ho nebolí bříško....Musím mrknout na nějaký jídelníček na netu ať furt necpu to stejné....~d~
Zachvíli jdeme na opékačku k našim, tak jdu upéct nějaký koláč a piškotou roládu~3~
Tussi + 3 50048
22.6.2012 13:43:19
Nac - pejska je mi lito. Ale pokud se trapi, tak mu muzete prokazat posledni sluzbu (tim utracenim). On vi, ze ho mate radi~6~
Tussi + 3 50048
22.6.2012 13:37:29
Nac~6~, ty matky... Shodou okolnosti pred chvili od nas odesla kamaradka, jejiz dceru budu s sebou brat na gyndu, aby mi na tu dobu, co budu v ordinaci, prihlidla deti, protoze po poslednim hlidani me matky mam zvyseny tlak jeste ted... Navstevy u ostatnich mudr zvladam i s detmi, nikdo nic nenamita; kdyz jsem s nima sama, tak jsou v pohode, no UTZ s Domim je trosku problem, ovsem vetsi je babicka, ktera odhazuje odpadky do stojanu na destniky, ponouka Natalku k aktivite typu otvirani dveri na fotobunku -kdyz v cekarne jede klima- nebo behani mezi pacienty po schodech, a kdyz reknu, ze tudy cesta nevede, tak prohlasi ALE NO TAK.... coz dite, jako bonus nadopovane fidorkou a kakaem, bere jako vyzvu k dalsi akci.. A kdyz se rozcilim, tak mi vycitat, ze se kvuli me honi, a ze se vdeku nedocka...
A to jsem mamu poprosila po vice nez mesici na obycejnou poradnu..(bydli od tama 10minut pesky)~7~

Muj muz je na ni taky nastvany, protoze letos zacala arogantne organizovat jeho vikendovou cinnost, na coz mu teda stacim ja~t~, a taky neni rad, kdyz me ted nekdo vytaci, takze presto, ze si prachy netiskneme, tak prohlasil, ze si mam radeji najit hlidaci agenturu, nez snaset tohle.

A aby to bylo komplet, tak i ma dcera si mysli, ze jsem desna nechapajici hrozna matka, a k tomu uplne blba ~l~ Takze kolem ni naslapuju po spickach, a namaham mozkovnu o 106, abych skloubila jeji nazorovou samostatnost a touhu byt opecovavana jako Dominik.... No situace nekdy na masli.

Huch, jsem se vykecala:-)

SHAN - gratulace k zoubkum~x~. Super tip s tim kuretem na paprice~R^ . Domi u svickove taky nevedel, kdy prestat~w~. A pak zakladam tema, ze nechce UM. Bodejt, z mercedesu se blbe leze do trabantu ~y~ - ale vazne: Domi ji s nama. Malo korenim uz od Natalky, varim hodne zeleniny...
Parek bych mu treba nedala, to ne (teda jo, ale az budeme mit vlastni, z masa), nebo polevku s jatrovymi knedlicky - z kupovane jatry - taky nee, ale treba brambory a kure nebo treba prave tu svickovou - proc ne.

VEDRO - prcek spi taky jenom v pline, a pres den nekdy nema ani tu.

A konec elaboratu ~:-D~3~
Náčenka & Šimi 11 & Tobi 16 112492
22.6.2012 10:35:12
Ahojky,
šílím ze své mamky... pozvala jsem ji k nám na azčátek července, před odjezdem na tábor na pár dní, a je z toho plánování už teď peklo. Pořád mi předhazuje, že ji musím poslouchat, a nebýt drzá, že nemůže jít vše podle mě atd. Chce po mě doslava do písmene "plán dne", co tu prý bude dělat... no tak jako nevím, nevidí vnuka několik měsíců a neví, co bude dělat... tak říkám, že můžeme chodit po výletech a tak, že pokdu budeme chtít na práci se jistě něco najde... ona, že pracovat nechce, když má dovču... tak už jako fakt nevím... už se ani netěším, že přijede... pořád mi obemílá, že ji chci vychovávat... už toho mám plné zuby... tak jsem se vypovídala a je mi líp, omlouvám se.

Dnes jsme byli na předposlední plavču, jako je to fajn, ale děláme pořád totéž, dnes po 5 hodinách nová věc - potápění mezi míčky, to bylo fajn... ale jinak přesně pořád dokola totéž. Ale jinak je to fajn... uvidíme, jestli budeme chodit i v září.

Máme smutek, asi budeme muset nechat utratit Tibíka (pes), má nádor na čelisti, doktoři mu dávají max měsíc, ale to už by se moc trápil... zjistili jsme to včera, jsme z toho přešlí oba dva... pro nás naši psi nejsou jen psi, jsou to skoroděti ~n~
mamula+3 117325
22.6.2012 8:52:58
Ahojky,
Tak jsem vás dočetla a jdu malinko reagovat~;)

Vedra jsou děsná,v pondělí jsme měli v podkroví večer 28,takže Matýsek spí taky jen v plínce.Předevčírem měl potničky,ale už v pohodě.Teď už máme líp,stáhli jsme markýzy,sice je tu tma,ale lepší než to vedro~:-D

Ve středu jsme byli na 8 mi měsíční prohlídce-Váha 7585 g a délka 69 cm. Proti starším klukům je skoro o 2kila lehčí:-) doktorka se ptala ,jestli se přetáčí,tak jsem řekla,zě leze,stoupá si a začíná chodit,tak říkala,že má asi školu od bráchu a že tímhle tempem uteče roku.

jinak občas zkoušíme posadit na nočník,většinou když se probudi a skoro vždycky se vyčůrá.Vím že to není vědomé,ale aspoň to ušetří plínu.~:-D kluky jsem taky takhle zkoušela a v roce byli přes den bez plíny

Hroši-tak co horečky?? Asi to teď nějak řádí -v okolí mám taky několik lidí jen s horečkama,jinak nic. Tak držím palce, ať je malá v pohodě.

Náčenko,jsi šikula,že sis ušila tu bundu,taky jsem na ní v těhu koukala,ale ta cena~o~

Shan-malej jedl normální knedlík??~;((
shantule,Terka 12/07+Péťa10/11 107044
21.6.2012 21:30:23
Tak vás jdu pozdravit po týdnu. Tak novinka je akorát jedna a to že máme dole dva zuby :-) včera jsme si všimli, že tam lezou malé kousky. Předchvíli málem spadl z gauče...je to malý divočák....a jedlík. Zrovna měl na oběd knedlík a kuře na paprice:-) holky ten mlaskal....
Jak prťata zvládají ta horka...my jsme měli jednu noc pomalu bez spánku. Takže spí jen v plínce....už se vzteká, takže běžím a pak vás dočtu ~3~
hrošík+Em 8.9.08+Hani 4.10.201 46590
21.6.2012 16:39:21
a měli jsme tu včera kaci, hořelo ná mtu ple a kus zahrady, tak jsem to natočila na video, až zpracuju, hodím...3 cisterny hasili... pak tu čerpali vodu do auta a Emička si mohla celý auto porjít, super. Jiný dítko tam nebylo, byli moc hodní a možná i proto, že znají našeho kamaráda, který tam pracuje taky jako hasič...

neměli se kudy dostat, tak prořezali u cestym otorvkou stromy, odtáhly na pole, aby se mohli přes louku dostat, fakt fofr akce...v tom vedru to rychle hořelo...
21.6.2012 16:34:33
ahoj holky,dneska nám nejela eletřina od 8h do 16h a zítra nzova.. a to tady jet dle mapy a toho, co psali na obecních stránkách měla šmejdi!!!! nejraději bych tam napsala stížnost...

No Hana noc stejná jako včera, ráno měla 39,5 a teď je STUDENÁ!!!!!!!!!! uvidíme co noc, zub nikde žádnej... tak pokud se mi osype, byla to šestá(neklesalo to ani po lécích a na vysokou to vystoupalo pak klidně během hodiny) a pokud neosype, tož záhada vysoká....

te´d je po jídle, dnešek dá se říci prospala a žužle si nohu :o)

začíná hezyk dopředu se plazit a někdy dá se říci, že lozí..ale ne po čtyřech, ale po palcích od nohy :o)))))))))
Náčenka & Šimi 11 & Tobi 16 112492
20.6.2012 15:04:22
Hroši, tak to byla děsná noc... Je mi Hanky líto, přesně, jak píše Tussi, kdyby aspoň člověk věděl, jak pomoci...~6~
Hroši, vidíš to, jak někomu něco pomáhá a jinému spíše škodí... já to s tím koupáním nezkoušela, jen slyšela, že to někomu pomohlo... ~d~

Tussi, neboj, jde o to, že stejně většinou budeš vázat jeden/dva typy úvazů, které si oblíbíte s mimčem. A ty se rychle naučíš. Jde o to si to nejdřív vyzkoušet vázat sama gtřeba s panenkou a pak, když už to umíš, jít do toho s mimčem, které je značně nervózní... však to znáš. ~:-D Já jsem čerpala info ze stránek www.vatanai.cz což jsou stránky toho mého šátku. Jsou tam vyfocené jednotlivé polohy/úvazy a i tabulka s délou šátku pro jednotlivé úvazy a taky i přizpůsobeno velikosti rodiče - dle konfekčních veliksotí (v kategorii ceník). Tak třeba ti to pomůže. Jako šla bych maximálně do té délky 4,5 m, možná i 4m... míň zas určitě ne. Já vázala jen ten úvaz kříž s kapsou a na ten to bylo dost dlouhé. Ale nevadilo mi to, cípy jsem zastrčila a bylo. Ale já teď už preferuji manducu, na malé mi ale určitě šátek, tam je těsněji, je to lepší. Takže kdyby bylo mimi už pak větší a ty chtěla pořád šátkovat, asi bude lepší mít delší šátek.
20.6.2012 13:06:13
nic se neposere, prostě ne!!!!!!!!!!!!~;((~;((~;((~;((~;((
[<<Předchozích 400] Názory 401410 z 6600  [Dalších 6190 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.