| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Nac~6~, ty matky... Shodou okolnosti pred chvili od nas odesla kamaradka, jejiz dceru budu s sebou brat na gyndu, aby mi na tu dobu, co budu v ordinaci, prihlidla deti, protoze po poslednim hlidani me matky mam zvyseny tlak jeste ted... Navstevy u ostatnich mudr zvladam i s detmi, nikdo nic nenamita; kdyz jsem s nima sama, tak jsou v pohode, no UTZ s Domim je trosku problem, ovsem vetsi je babicka, ktera odhazuje odpadky do stojanu na destniky, ponouka Natalku k aktivite typu otvirani dveri na fotobunku -kdyz v cekarne jede klima- nebo behani mezi pacienty po schodech, a kdyz reknu, ze tudy cesta nevede, tak prohlasi ALE NO TAK.... coz dite, jako bonus nadopovane fidorkou a kakaem, bere jako vyzvu k dalsi akci.. A kdyz se rozcilim, tak mi vycitat, ze se kvuli me honi, a ze se vdeku nedocka...
A to jsem mamu poprosila po vice nez mesici na obycejnou poradnu..(bydli od tama 10minut pesky)~7~

Muj muz je na ni taky nastvany, protoze letos zacala arogantne organizovat jeho vikendovou cinnost, na coz mu teda stacim ja~t~, a taky neni rad, kdyz me ted nekdo vytaci, takze presto, ze si prachy netiskneme, tak prohlasil, ze si mam radeji najit hlidaci agenturu, nez snaset tohle.

A aby to bylo komplet, tak i ma dcera si mysli, ze jsem desna nechapajici hrozna matka, a k tomu uplne blba ~l~ Takze kolem ni naslapuju po spickach, a namaham mozkovnu o 106, abych skloubila jeji nazorovou samostatnost a touhu byt opecovavana jako Dominik.... No situace nekdy na masli.

Huch, jsem se vykecala:-)

SHAN - gratulace k zoubkum~x~. Super tip s tim kuretem na paprice~R^ . Domi u svickove taky nevedel, kdy prestat~w~. A pak zakladam tema, ze nechce UM. Bodejt, z mercedesu se blbe leze do trabantu ~y~ - ale vazne: Domi ji s nama. Malo korenim uz od Natalky, varim hodne zeleniny...
Parek bych mu treba nedala, to ne (teda jo, ale az budeme mit vlastni, z masa), nebo polevku s jatrovymi knedlicky - z kupovane jatry - taky nee, ale treba brambory a kure nebo treba prave tu svickovou - proc ne.

VEDRO - prcek spi taky jenom v pline, a pres den nekdy nema ani tu.

A konec elaboratu ~:-D~3~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.