Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Náčenka & Šimi 11 & Tobi 16 | 112492 |
26.6.2012 22:35:58
Ahoj holky, jen na skok...
Lete ,je mi líto, co si zažíváte doma.. .to co popisuješ, musí být těžké pro všechny... musím souhlasit s jedním, že na těchto specializovaných pracovištích je personál mnohdy úžasný... manžel má podobnou skvělou zkušenost z brněnské kardiologie. držím palce, myslím na vás Hroši, taky moc nechápu, jak to máš s tím rodičákem... já žiju s tím, že budu mít 7600 Kč do 43 leet věku Šimona, mateřskou jsem měla asi 1000 Kč + doplatek do výše rodičáku... ale jak to popisuješ, je to děs. pak komu máš věřit!!! Dobrou noc |
Lete | 87771 |
26.6.2012 13:47:43
S tim rodicakem tomu nerozumim. Ja jsem na ctyrletem rovnou do porodu. Jsem jeste na tom starem. Na novy budu prechazet jen v pripade, ze by mi tam neco zbylo a Simon se dostal do skolky az nekdy tesne pred jeho 3. narozeninami. Aspon tak mi to poradila pani na UP.
|
Lete | 87771 |
26.6.2012 13:45:14
Ahoj,
Hrosi, akorat jsem se dostala k PC a koukam, ze se po me ptas. Tata je snad trochu lepsi. Dneska ho zas ceka prevaz, obden ho prevazuji v narkoze. Tak snad budou zas trochu pozitivni zpravy. Minuly tyden to byla sila, doktori nam rekli, ze se mame pripravit na nejhorsi a byt silni. Ma sloupanou kuzi na 80 procentech tela, je to nejaky syndrom, ktery postihuje 6-7 lidi v CR za rok, ale nikdy nemeli pacienta s tou druhou tatovou diagnozou. Lecit to neumi, jen je podpurna lecba a ceka se, jestli si s tim clovek poradi sam nebo ne. Lezi na spesl posteli, kde je tuna jemneho pisku a tim piskem profukuje teply vzduch, aby se rany porad susily a snizovalo se tim riziko infekce. Infekce je tam na popaleninach nejvetsi strasak. Tata byva dost mimo, hlavne ty dny, kdy ho prevazuji, ono je to docela zahul obden absolvovat narkozu + sedativa + leky na tlumeni bolesti. Dr. ale rikaji, ze navstevy jsou hrozne dulezite pro psychiku, tak denne nekdo za nim chodime, povidame a zkousime ho ruznymi otazkami, aby cvicil mozek. Ikdyz obcas mi to tam prijde dost postavene na hlavu, prijde se na vratnici pavilonu, vratny si overi, ze navsteva je mozna, pak posle cloveka se svlect do spodniho pradla, vyfasujou se jejich kalhoty a halena, pres to andelicek. Andelicek se pak sundava pri vstupu na JIPku, kde naopak clovek dostane rousku, cepici a navleky na boty. Kdyz jsme tam byla poprve, jela jsem MHD, tak jsem musela urgovat, ze nemam umyte ruce a ze si myslim, ze to by to teda chtelo, kdyz uz se tam kvuli hygiene dela vsechno tohle. Asi jsem se nikdy nesetkala s nicim takovym, tak me tam prekvapuje hromada veci. Treba jako dve kapacky, s tim, ze jedna je kapana pod tlakem. Temi ranami ztraci hodne tekutin, ikdyz sam hodne pije, tak je to porad malo a musi to dohanet temi kapackami. Ale odbivuju sestricky, jak s temi pacienty mluvi, jako se svepravnymi, ikdyz velice casto se tak nejevi a jak je dokazou primet pit, jist, byt vklidu ... Pokazde jim i doktorum dekujeme, myslim, ze malokdo si uvedomi, jak jsou skveli. Ona treba ta postel, jak se s clovekem trochu houpe a jeste na nej fouka vzduch, casem presvedci, ze stoji a jde. No pisu zmatene, ale nedokazu to nejak lip vyjadrit. Jeste minuly tyden byla segra na odberu plodovky. Coz hrozne spatne rozdychavam. Jeji dr. ji rekl, ze NT screening neni potreba, ze je mlada. Coz mi teda neprijde a uz vubec argument veku mi prijde dost zcestny obecne. Triply ji pak dopadly spatne, ikdyz ne moc. Tak ji po geneticke konzultaci hned odebrali plodovku, nastesti asi bez komplikaci a vedi, ze cekaji zdravou holcicku. Nechapu, jak mohl dr. rict, ze NT netreba. To ji mel snad rict, at se rozhodne, jak ona chce. Vi, ze dite s Downem stopro nechce, tak pak si myslim, ze ten NT ma smysl, nez pak tohle vsechno. Doufam, ze si z toho veme ponauceni a zacne se o tehotenstvi vic zajimat nez jen to, co ji rekne/nerekne dr. v poradne. A kdyz jsem si rikala, ze ten hrozny minuly tyden je za nami a ted bude lip, tak Simon ma od vcerejska zas horecku a kasel. Nastesti se mi to tentokrat dari srazet docela dobre. |
hrošík+Em 8.9.08+Hani 4.10.201 | 46590 |
26.6.2012 13:35:45
janko a měla jsi mateřskou? Malej se kdy narodil? Že ti to vyšlo tak "vysoko"...
|
JANKA10 | 92891 |
26.6.2012 13:27:22
HROŠÍ TO JSME NA TOM STEJNĚ JA TAM BYLA DNESKA A ŽILA JSEM V DOMNĚNÍ ŽE BUDU BRAT DO TŘÍ LET RADI 7600 A PANÍ MĚ VYVEDLA Z OMYLU MĚ TO ZPOČÍTAL KDYŽ BUDU CHTÍT BÝT DOMA 3 ROKY TAK BUDU BRAT 6200 KDYŽ BYCH CHTĚLA MÍT TĚCH 7600 TAK BYCH MUSELA JÍT VE 2,5 LETECH DO PRAC ALE JAK MAM VĚDĚT JESTLI KLUK BUDE BEZ PLÍN A JESTLI HO VEZMOU.
|
26.6.2012 12:11:07
Lete co tatínek?
A ostatní holky, jak se máte? |
25.6.2012 13:44:45
ahoj holky, jsem nasraná až běda..tak sjme šli vyřídit konečně rodičák s tím, že v prosinci paní povídala, že to máme nechat na tento rok, že to bude jednodušší...Je to jednodušší, ale pro ty šmejdy!!!
a víte v čem????? Že já místo 7600kč mám nárok jen na 5400kč!!!!! To je rozdíl jako prase... no už teď vyplňuju alespoň dotazníky a skoro nic z toho samozřejmně není a budu dál koukat na hoknu z domu... A papír, který nutně potřebovali ,co mi do telefonu před týdnem říkali a muž rychle jel na gyndu pro něj nepotřebovali mrchy.... kdybychom jim nevěřili a udělali to loni, tak mám 7600kč.... teď nám to dělá o cca 50 000kč míň! |
23.6.2012 11:27:13
Ahoj holky!
tak Hani v pátek u dr, stále měla horečky kolem 39 od rána a v noci přes 40 a dle ní 6ne, že ta by opravdu už včera dala vědět odezněním horeček, viroza taky ne, zuby taky ne, jediný ji napadli močové cesty... tak jsem dostala zkumavku a pytlík a kdyby horečky furt, zítra na pohotovost, CRP zatím negativní.. a co myslíte? Dneska už je osypaná!!!!! jsem ráda, dalo mě to zabrat...a malé taky, včera a předevčírem prospala celý den... ona pak většinou spala hodinu a 20minut vzhůru a zase hodinu spánek a celý den takto... a v noci plakávala, kňourala, chtěla spinakt aprostě ji to skrz horečky nešlo...ale hodně pila, kolikrát jsem ani prso nedávala, jen vodu, protože byla vřelá strašně a potila se a já věděla, že potřebuje jen tekutiny a vodu pila ve velkým... a konečně můžeme zase chodit ven, v těch vedrech doma jsem měla k 30stupňům potom i a děsný... už přestala skoro úplně couvat, dělá letadlo, plazí se dopředu zvláštně nebo se točí... dneska se ji podařilo dostat na kolena, ale vůbec o tom nevěděla, jen náhoda... Náči, pejska jem i líto, pohřbila jsem už tři svoje pejsky, několik křečků, svou ochočenou milovanou Pipušku slepičku a pejska u tchánovců a každé zvířátko pro mě byl člen rodiny!!!! vždy mě to hodně zasáhlo i ti křečci... teď míň zvrací a už si konečně dokáže říct, že má dost a nepřecpává se prsem!!!! Prostě ho pustí a nesaje furt... je to hnedka lepší, když míň blije... jj, Tussi má talent na příspěvky, dokáže parádně vtipne napsat i nepříliž hezký věci.. jinak se přidávám do kubu nesnášenslivosti s matkou... ať udělám co udělám, vždy jsem ta blblá a to hlavně ve výchově dcery. Nedávám ji po kilech sladký, dostává na zadek a zařvu na ni, nedovoluju ji vše atd. ... K Haně se jednou zeptala, jak ji je za ten skoro týden horeček....a jiný věci, však vy víte... no dneska odjíždí tchýňka na dovču s přítelem autem, tak snad dorazí v pořádku, jedou do Řecka... zítra možná pojedeme všichni na domeček a je tam i akce v obci u prodejny nábytku co tam je, nějaký skákací hrady a tak...potřebuju vypadnout z bytu jako sůl... http://youtu.be/g3T9MNi73pA http://youtu.be/JDW3A9at2tk |
Muchnička | 76281 |
22.6.2012 22:03:34
Ahojky,
Náčenko, se zvířátkama je to v těchto chvílích vždy těžké, ještě dnes bych brečela, když si vzpomenu na našeho a to už to je 10let. Koukam, že máte pěkný jedlíky, Lucka se taky docela rozjedla, nejradši má přesnídávky a kaši. Oběd jak kdy, ale když jí nejede, tak jí tam mrsknu trochu přesnídávky a zblajzne to. Hrozně jí zachutnaly meruňky, dokáže je celé zžužlat a snědla by jich klidně kilo. Přes den už kojit nechce, to je ztráta času, tak kojim jen večer a většinou 2x v noci, když jsou ted ty horka, tak spí hůř a víc se budí a to spí taky jen v plíně. Tussi, Náčenko, je mi líto, že vám to nefunguje s matkama, já si nemůžu vůbec stěžovat, moje mamka je zlatá. Neber to špatně, Tussi, ale navzdory všemu mitvůj popis situace pobavil, umíš hrozně pěkně psát.. Tak jdu do hajan, mam tady dnes jen Lucku, Barunka jela na víkend s tchánojc na chalupu, tak si snad aspoň ráno přispim. Hezký víkend. |
shantule,Terka 12/07+Péťa10/11 | 107044 |
22.6.2012 14:48:02
Načenko, pejska mi je taky moc líto, ale určitě to pro něj bude vysvobození a nebude trpět
babička měla pudlici, ta už nemohla na nohy a byla moc nemocná, taky jsme jí dali injekci a ikdyž to pro nás bylo moc těžké, jelikož byla členem rodiny, tak jsme věděli, že pro ní to je vysvobození a úleva. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.