ahoj holky, jsem nasraná až běda..tak sjme šli vyřídit konečně rodičák s tím, že v prosinci paní povídala, že to máme nechat na tento rok, že to bude jednodušší...Je to jednodušší, ale pro ty šmejdy!!!
a víte v čem????? Že já místo 7600kč mám nárok jen na 5400kč!!!!! To je rozdíl jako prase... no už teď vyplňuju alespoň dotazníky a skoro nic z toho samozřejmně není a budu dál koukat na hoknu z domu...
A papír, který nutně potřebovali ,co mi do telefonu před týdnem říkali a muž rychle jel na gyndu pro něj nepotřebovali mrchy....
kdybychom jim nevěřili a udělali to loni, tak mám 7600kč.... teď nám to dělá o cca 50 000kč míň!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.