| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tak Haně to stouplo večer na 39 a v noci jsem si ji po kojení brala do postele a skoro do 5h jsme nikdo nespali (Ema jo)... měla dle mého víc jak 40, jak byla horká, rychle dýchala. U dýchání hekala, poplakávala, jak ji nešlo spinkat a navíc měla i zimnici..tu u Emči neznám, na 40horečky jsem do ní zvyklá... ale Hana vypdala o dost hůř u nich... tak si umíte představit, jak vypadám...
ráno měla už jen 37 po odečtu ,ale už je teplejší, zase to leze nahoru, uf... tak nevím co to, zda teda 6nemoc, netuším...zuby to nejsou...

do toho zalévám sousedce kytky doma a na terase nad náma, tak i včera jsem tam už musela jít i s holkama. Nemohla jsem čekat už do tmy, než se vrátí muž... tak Hana nejdřív řev, byla unavená, ale pak dostala velikej traktor, na kterým jezdí děcka a to ju zaujalo...

měla jsem jet na úřad, kdo na FB četl, ale nejedu... Michal prý bude mít míň práce příští týden a odveze nás a zároveň počká, když bude ptořeba něco dál vyplnit, ať už je nemusím vidět šmjedy...... nedalo by se to s hani v tom stavu...

Tussi, Domi je teda fakt akční, myslím, že Hanička bude poslední nelezoucí dítko a pak nechodící tady :o)) ale jako akční pohybově je, jen jinak... ani u kojení se ji nohy a ruce nezastaví...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.