| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj,

u nas ted prikrm probiha tak, ze nestihame nabirat prvni pulky misky. Druha uz se krmi normalni rychlosti. Pokud pujdeme v patek na ockovani, tak jsem docela zvedava, jak se posunula vaha. Sama vidim, jak se ten muj hubenour zakulacuje. Minuly tyden jsme byli v Rakousku tancovat a za tyden se Simon rozezral, doslova a dopismene. Pred tim jsem do nej obcas vecer kasi trochu tlacila. Ale uz jsem byla rozhodla, ze holt musim, ze je hodne hubeny, skoro nepribiral ... A pak se to zlomilo, ackoliv jsem s tretim prikrmem chtela pockat po navratu (neumim moc nemecky a chtela jsem si precist slozeni jogurtu ~t~ ), tak jsem rezignovala a snida bily jogurt a pak do ruky dostane banan. Misto svaciny kojim, obed je zelenina nebo masozelenina jeste ma pyre, protoze mam tak navareno a koupene sklenicky, ale az dojdou zasoby, uz mu pyre davat nebudu, kousky zvlada. Odpoledne jedno az dve kojeni a pak vecere kase s presnidavkou, pred spanim kojim. On vubec nepije, asi nechape. Ve vane schvalne vodu pije a hyka nadsene. Zas se vylepsily noce, uz kojim jen 2x.
Prijde mi, ze Simon ted dela velke skoky. Zacal mavat jako pa pa, ukazuje, jak je velky (holt tyden s babickou se pozna. ~t~ Leze jak drak, dela ocasek brachovi, dneska si ho i dosel vzbudit, se mnou se nudil. ~t~ Stoji a frajeri, ze se staci drzet jednou rukou, obcas se snazi i tou pustit, ale to vzdycky skonci padem. Kluci si spolu zacinaji pekne hrat, z toho jsme nadsena, rada je pozoruju nebo jen posloucham. Ja chtela deti, co nejbliz k sobe, aby si spolu pohrali a ono to vypada, ze to vychazi.
Jen mame starosti s mym tatou. Transplantace kostni drene bude potreba, bohuzel nepujde, ze by mu odebrali kostni dren a tu mu po hodne silne chemo vratili, ale bude potreba kostni dren od darce. Kde pravdepodobnost nalezeni vhodneho darce je jen neco mezi 50 a 60 procenty. Navic se ted osypal, takze skoncil v nemocnici s vyrazkou, ta se slila v jeden cerveny flek, misty ma puchyre, misty kuze praska. Dneska rano si chvilku mysleli, ze to zpusobuje nejaky herpes vir, ted odpoledne uz se kloni k alergii. Budou ho prevazet na Vinohrady na popaleniny, protoze ta kuze je desne ponicena a lijou do nej horem dolem opiaty, boli to desne. Bohuzel kdyz mel trochu vyrazku, tak jsem za nim byla se Simonem, tak pokud nereknou do patku, ze je to urcite alergie, tak radsi nebudeme ockovat.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.