| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj holky, tak se hlásím po delší době. Trochu jsem vás dočetla...dětičky úžasný. Tussi ty máš akční dítko, to byla i Terezka tak, ale Péťa ten je lenivoučky...akorát valí sudy nebo se trošku plazí, ale ještě ne moc daleko od svého pelíšku. Vydrží sedět jen chvilku sám. Občas se hodí na kolínka, ale nic závratnýho. Žvatlá už MA-BA, MA-MA, BA-BA..což je fajn....jedlík je obrovský, ten kdyby mohl, tak zblajzne všechno. Jen vodu nepije, dá si šťávičku z ovoce, čajíček slazený jednou lžičkou....včera jsem koupila příkrm ve skleničce a to mu nejak nejelo, ale doma sní taky celou naběračku polívky....
Dneska jsme byli na alergologii...Tak všechno v pořádku(poslechově)a nakonec po hovoru s dr to není alergie, ale máme astma. Alespoň jsme se vyhnuli dalšímu odběru z hlavičky.
Teď nás čeká očkování na TBC tedy až se tam dovolám....
Dneska dr na alergologii na mě jestli se léčím se štitnou žlázou. Já že léčila a ona, že jí mám vystouplou. Takže nevím jestli zajít na vyšetření, když v těhu mi řekli, že je vše v pořádku.~d~ Ikdyž to může být i tím, že jsem za 3 měsíce zhubla 10kg.
Hroši můžu tě uklidnit, že i já to dostala nečekaně před 2 týdny. No popravdě...pobolívalo mě vždy jen chvilinku břicho a to už tak měsíc zpátky. Takže jsem počítala s tím, že brzy dojde. Uvidíme jestli bude pravidelná. Ještě musím na gyndu na půlroční prohlídku...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.