Přidat odpověď
Ahoj holky, tady začíná být dost černo...
Mamulko, Maty je šikulka!!!! hana te´d začla nově ukazovat hodně najevo, coc chce a nechce...že chce z ruk na zem, dokonce se odšťuchuje od člověka, natahuje se na lidi, za kterýma chce tak dlouho, až si ji vemou a projevuje radost veselým kopáním a mácháním rukama....to udělala, když jsme dneška šli za sousekdou an kávičk ua když j ividěla, mohla se zbláznit :o) moc krásný...
Náči, já do obyváku nešla z důvodů kojení, ale proto, že na 13 m2 tři lidi bylo moc a potřebovali jsme posunout postel Emčinu kvůli tý plísni, jak ji tam měla... a ono to pomohlo asi...a teď mi vadí ne to, že po 8měsících spím vedle muže, alel jeho chrápání :oD
Včera holky byli unavený, nahnala jsem je spát v 20:30h... Hana měla před tím kaši a pak kojení... A tak jsem čekala špatnější noc a prd. Vstávačka před 24h, pak kolem 3h, pak před 6h a pak vstala v 8:15h... úžasný!!!!!! Ale nejsem naivka, zatím nejásám, uvidíme, dza je to opravdu tím, ež mě necítí nebo se změnila zase...
Bys, já tě sleduju :oDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD A po jídle prso dávám večer po chvíli po kaši, po obědě už ne, ale většinou tak za hodinu chce prso... s ovocem začínáme, tak dostane trošk ua pak kojím a mezi tím plně kojím...
dneska čekám po měsíci naše, odpoledne celkem pozdě, brzo je pak vyhodím... Máti si vždy myslí, že tady může být pak do 20h a já chci klid na hlky, kdy potřebuju chystat večeři, koupat atd. a tím, že tady je je to jinak, holky pak jinak reagují na vše a matčiny prupovídky, že je to nezabije mi lezou krkem...
zítra mě čeká ta endokrinologie, jsem zvědavá... asi mám být nalačno, že? netušíte?
Předchozí