| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

  (?)
[<<Předchozích 340] Názory 341350 z 6294  [Dalších 5944 >>]
Luci, Ondra 24.09.03 15412
17.10.2006 22:48:55
Ahojky holky,
tak jsem konecna nasla trochu casu, abych se na vas zase koukla a taky mame konecne internet!! :-))
Uz jsme se na Morave pekne zabydleli, sice porad jeste u rodicu, prestavba jde pomalu, zatim nemame firmu, takze bourame a vyvazime sami. Ale jsem moooooooooooooooooc spokojena. Ondra s Lukym si to uzivaji, jsou porad venku a kam se vrtnou maji kamarady (a ja vlastne kamaradky). Je to fajn, v sobotu jsem se videla s holcinou, kterou jsem nevidela deset let, tak jsme si krasne zavzpominaly na nase teleci roky:-))
Ondrovi se ve skolce hrozne moc libi, zatim chodi rad, a je pysny, kdyz ma nejaky vytvor na nastence! Minuly tyden meli Drakiadu, docela mu to pousteni slo - poustel s tatou. Ivan rikal, ze si to pekne uzili, ja jsem s Lukym byla na skolni zahrade a stavela s ostatnima detma hrad:-))No je to fajn, vratit se tam kde jsme vyrostli:-)) Ve skolce ho zatim chvali, tak uvidime jestli mu to vydrzi. Od listopadu budu delat cviceni pro deti a rodice, tak se tesim, ze budou mit kluci zase pres zimu pohyb.
No a ja a skola - zatim to jde, hlava sice moc nestiha, ale naucila jsem se hodne ptat a odpovidat i kdyz si nejsem jista spravnosti me odpovedi:-)) Jsem samo nejstarsi, ale musim rict, ze ted ty holciny vypadaji starsi, tak to ani tak nejde poznat. No to jsem se zase rozepsala, ze? :-))
Dani - stejne te obdivuji, ze to tak zvladas!! Posli mi prosim jeste nejakou fotku Karolinky! Videla jsem jednu asi z porodnice, moc vam to tam sluselo!!!
Lenkasi - ja jsem dneska malem umrzla. Uz jsem musela i skrabat sklo na aute! Kde vlasten v Ostrave bydlis? Teda pokud si dobre pamatuji, ze jsi z Ostravy. :-))
lenkasi 34274
17.10.2006 10:14:20
Tak to teda koukám, vidí, že máš miminko a chystáš se do práce a k tomu ještě všechno zvládáš i bez manži))
Píšeš že Karolínka málo kaká, se mi zdá dost málo. Obě moje děti měli pravidelnou stolici, každý den.Co dr.?
U nás ( na sev. moravě) je už pořádná zima a já mám stále kytky na okně.
konecnad,Krystof03,Kaja06 16697
17.10.2006 9:44:33
ahpj holky,
tak kde jste kdo? Nikdo nepise....
od Lucky s Amaiou nemam zadne zpravy, ale slibila, ze az bude maly na svete, ze da vedet, tak cekam :o].
Dost spatne se pise jednou rukou, kdyz druhou drzim Kaju a kojim, ale jindy se sem nedostanu.
Tak co delate, jak se mate? My se chystame na listopad na zacviceni do skolky a od ledna to zacne. Ja snad od unora zase budu pracovat, to se taky rozhodne v listopadu, takze tak mi to nejak rychle utika.
Karolinka ma zitra 6 tydnu, drzi hlavu a sakra nam porostla pred ocim, kolik vazi a meri budu vedet v pondeli, ale prdiky {tuk, tuk} snad uz zvladame. Ale porad kaka jen jednou tydne. U Krystufka jsem byla zvykla na castejsi....asi maji jiny metabolismus :o].
Tak nejak se to da zvladat, ale tata ted casto jezdi do Bratislavy a ja jsem na vsechno sama a je to fofr, jeste ze nam tata o vikendu uvari a ja jen ohrivam :o].
tak neco napiste a ozvete se. Nesejdeme se v nejakem hracim detskem centru na videni?
lenkasi 34274
17.10.2006 9:17:47
Dlouho jsem tu nebyla, tak nevím jestli si mně pamatujete, ale vidím že už tu není moc živo, nejspíš hodně maminek nastoupilo po 3- leté pauze zpět do práce. Já se nemám, kde vrátit, tak jsem stále doma a budu si ještě rok užívat rodičáku a potom budu až hledat práci. Taky mám dvě děti Matouš má 7 a Natálka 3, ale bydlíme daleko od školy, školky, takže je tam musím dopravit a zase přivést domů a k tomu ještě kroužky. Manž. mám, ale je stále v práci, a babičky bydlí daleko.
Natálka začala chodit na 4 hod. denně do školky(8-12) a je tam moc spokojená, stále chodíme na plavání "miminek" .Zkusím vložit nějaké foto.

Janijaja 19205
3.10.2006 15:03:41
Ahoj holky, vidim, ze novy skolni rok dava vsem opravdu zabrat. Jak se mate? Petulo to jste meli fakt stesti - andilka straznyho. Kaculdo a neni to spis problem tech ucitelek, jako ze Johanku nezvladaji? Proste se ji nestihaji venovat. Honzik dela nejvetsi kraviny kdyz se mu nevenuju- napriklad kdyz sedim pred pocitacem. Manzel mel nejakou praci v NOrmandii, tak jsme jeli s nim. Najezdili jsme skoro 2500 km od stredy do nedele. Casto jsme zastavovali na curani a jemu se libilo curat na kolo od auta. No a pak kdyz jsme se vratili domu a ja si druhy den sedla na pocitac, pocural mi kolo toho svyho auticka co ma tady doma v obyvaku..
Taky jsme byli na tyden na Krete - od svatebni noci nase prvni poradna dovolena. Nekteri Řeci se mi fakt líbili. Vysoký tmavý, ale s modrejma očima. Překvapilo mě ale docela, že je tam ještě větší nepořádek kolem silnic, než u nás v republice :-) Ale lidi jsou tam jinak moc milí. Pronajali jsme si auto a procestovali ostrov na zapad od Heraklionu. No hlavne jsme si užívali moře :-) Češi tam mají ale docela krutou pověst. Barmani a servírky v jednom hotelu si stěžovali, že říkáme jen "drei beer" a žádný "bitte" za tím neexistuje....
No a já mám asi vešky - běhají tu teď po školních dětech. Děti se vůbec nedrbou, no jenže jsem to já, kdo má v rodině ještě pořád, i přes neustále kojení, nejvíc vlasů, ach jo... No a připadá mi, že Honzíka pokousala blecha... máte s tím někdo zkušenosti, nebo nevíte, kde se to dá najít, jak vypadá bleší kousanec a jak poznám, jestli to byla jen jedna náhodná někde chycená od psa, nebo kde jí vzal a jak se jí zbavit???
Holky a co pracujete?? A jak řešíte hlídání?? Já konečně včera sesmolila životopis (ten poslední byl asi sedm let starý... ale ještě pořád nemám úplně jasno, co vlastně a jak chci...
konecnad,Krystof03,Kaja06 16697
27.9.2006 16:34:09
Ahoj baby,
tak po dlooohe dobe pisu ;o].
Vsem robatkum hodne sily a maminkam pevne nervy ;o].
Tak nejak nestiham nic, ale Krystufek se krasne osamostatnuje, Karolinka uz najela na nejaky rytmus, jen pije jako duha :o]. Chytla jsem minuly tyden chripku {jednodenni}, silena horecka a musel ajsem s obema ridit a jezdit po uradech a lekarnach, zanitilo se mi prso {aby toho nebylo malo} a bolely mne kosti. Ale vecer jsem se s malou tak vypotila, nemohla spat {mame koliky, bez sab simplexu ani ranu}, tak druhy den m i bylo lepe. Muim desne davat pozor na jidlo a piti, ale jinak to jde. Taky vaha mi jde rapidne dolu, pry ubyvam pred ocima {fajn, jeste 20kg a jem vpohode ;o]}.
Kato, tvuj clanek o sportovani mne tak rozesmal od srdce, ze jsem malem nestihla dobehnout na wc ;o].......
Rozena autorka humoristickych knizek, proc ty neco nepises, jako treba Zaskuby z meho zivota ;o]. Musis jich mit s tolika detmi pozehnane ;o].
My jeste porad doslavujeme Krystufkovy narozeniny, mou 30tku a Karolinku.
Nevim, zda jsme psala {skleroza}, ze jsem za porod dostala koleckove brusle {zatim jsme byla jezdit jednou} a k narozeninam trekove boty na chozeni s detmi ven v desti i slote. Takze ryze prakticke darky, jak jinak....
Tak se mejte a zase brzy napiste. My zaciname v listopadu chodit trenovat do skolky a od ledna by to melo byt natvrdo, ale jen do obeda, protoze pak jak zacnu makat, bych nestihala pro Krystufka jezdit. Jsem na nej zvedava...po tom vsem, co tady pisete...............budu referovat.
kaculda 17148
14.9.2006 21:35:11
Ahoj:O))),

vsem zarijnatkum prejeme VSE NEJLEPSI:O)))).

Mirce a Dande gratulujeme k princeznickam:))).

My uz mame oslavu za sebou:O))), fotky jsem dnes vyrazovala, tak se musim juknout, jak se sem davaji ( vzdycky musim hledat muj navod).

Ja jsem od pulky srpna zacala delat, takze mi Johanku uz minuly tyden vzali do skolky, tady je skolka jen do pul druhe, takze jen pul dne.
Musim rict, ze od prvniho dne dala manzovi pusu a sla dovnitr, to bylo minuly tyden, a tenhle jsem s ni chodila ja , a pookazde plakala:(((, ale to me ani moc netrapi, vim ze hned prestane, horsi je, ze ji ucitelka ohodnotila jako "EXTREM", takze pokazde kdyz pro ni jdu, jdu jak na popravu, co o ni uslysim:((. Holky, nebudete mi verit, ale ona pry i plive na knizky...doma jeste neco takoveho neudelala, kdyz to ted pisu, tak nad tema historkama smeju, ale v te cvhili, kdy tam stojim a ona mi rika, ze takhle to dal nejde...:((((. To ze to nebude lehke, s jeji divokou povahou jsme vedeli, ale tak kruty jsme to necekali:)))))), ted se uz jen smeju:O))).

Jinak dostala kuchynku(podruhe lepsi), umele potraviny na vareni,maxi-cosi na panenku, mixer a veliky baleni modeliny...te my spotrebujeme hrooozne moc:))). Ja jsem porad premyslela o kole, ale k Vanocum dostala kolobezku, tak ji jeste necham trenovat a kolo koupime az pristi rok.

Tak se vsichni mejte, at nam deticky rostou jak z vody a vsechny mimiskove taky. Kaca a Johanka
Toci 12735
14.9.2006 9:39:42
Teda Peťulo, to jste se podruhé narodili... Taky jsem to viděla včera ve zprávách, bylo to dost otřesný :o( Úplně mě z toho teď zamrazilo v zádech...

Jinak u nás se slaví dneska, Viki má dnes, Kuba v úterý, tak to spláchnem rovnou obojí najednou. Odpoledne, až přijede tatík z práce, tak dáme dorty, který teď ne moc úspěšně patlám a pak vyrazíme do Tesca, ať si cipísci vyberou nějaký dárek sami :o) A taky už mám pro ně vyhlídnutýho potkánka, jsou dvacetidenní a hrozně roztomiloučký :o)
Bajka + 2 brouci 5337
13.9.2006 20:33:27
Předně přání všem zářijovým, vezmu to globálně, ať se na nikoho nezapomene :-) Honzajs má dnes, slavíme v sobotu. Ode mě dostal knížku, objednávala jsem autíčkový dort, od babiček křesílko s polštářkem, krtečka, baťůžek... hlavní dar ho čeká v sobotu, taťka se rozhodl pro akku terénní auto, no, jakoby nestačilo, že už jezdil velkým a na kole šlapat ještě neumí. Uvidíme.

Školka - chodil 4 dny, pak omarodil a šel po týdnu zas dnes. Zatím ho nechám na dopo, relativně to zvládl, ale říkaly mi učitelky, že si hraje sám, straní se kolektivu, individualista jeden.

Včera jsem měla opět životní zážitek. Jeli jsme s klukama a mamkou do Prahy na výlet, večer jsme se vraceli, jeli jsme po čtyřproudovce. A kousek před Libercem se to stalo... přede mnou najednou rána jako z děla, roztočený auta, hamsla jsem na brzdu a tak tak jsem dobrzdila... zastavila jsem cca 4 metry od Favoritu, který byl rozstřelený a chyběl mu předek. Druhý auto, se kterým se sčuchnul, bylo mrštěný vedle, z něho se visula holka a zhroutila se do trávy. Bylo mi jasný, že ten, kdo jel v tom favoritu, to nemohl přežít. Všude čoud a plno zbytků od auta, máma na mě křičela, ať zapnu čtyři blinkry a zkusím někam odjet, aby to nebouchlo. Vůbec jsem nebyla schopná vystoupit z auta, ta holka co to přežila byla pár metrů ode mě, v šoku, ale jen s nějakým lehkým zraněním. K tomu favoritu se odvážil jeden chlap až za drahnou chvíli a mávnul na mě, ať tam ani nechodím. Protože jsem měla dva prcky, objela jsem to opatrně, z cesty jsem si musela odkopat zbytky auta a jela domů - blikačky už byly na cestě. Co se stalo, jsem zjistila až doma na inetu - 82-letý řidič vjel na dálnici do protisměru a čelně se srazil s Octávkou a předtím ještě škrtnul o jedno auto. Nepřežil to. V autě jsem viděla jen jeho zvrácenou hlavu, dnes to bylo i v televizi. Brrrr, jet o sekundu dřív, tak jsme v tom my :-((
Katka... 7968
12.9.2006 6:34:36
# Minulý týden jsem učinila svůj 472. pokus rozloučit se s
# některými špeky a nechala jsem se kamarádkou vytáhnout na spinning.
# Jízda na kole? Hodinku? A s příjemnou hudbou? Žádný problém, hýřila jsem
# sebevědomím ve vzpomínce na všemožné sportovní kroužky, kurzy a
# soustředění.
# Bohužel jsem si neuvědomila, že to bylo asi tak před sto lety a
# patnácti kily, a že když dobíhám ráno autobus, ještě večer sípu jak
# prasklá pneumatika.
# Nevaroval mne ani poněkud těsnější dres, ze kterého jsem vyklepala prach
# a několik rodinek molů, a srdnatě jsem vyrazila, připravena bojovat o
# nejlepší čas v historii.
# Jak se ukázalo, bojovala jsem o holý život. V recepci nás uvítali
# tak obřadně a vážně, až jsem s obavou očekávala decentní upozornění, že
# cvičit smíme pouze v kravatě nebo velké večerní róbě..
# V šatně jsem se nasoukala do oblečku a mrkla do zrcadla. Zírala
# na mne černobílá jitrnice, které řezník poněkud přál, takže se z ní
# náplň tlačí ven a vytváří boule. Nasadila jsem botky - jediný to kousek
# na mém těle, který působil dojmem, že pravidelně cvičím - a s kamarádkou
# jsme naklusaly ke kolům.
# Místnost mě trošku vyděsila. Sice se nenaplnila má noční můra,
# že zdi budou prosklené a pro návštěvníky centra budeme vetší atrakcí
# než lochneska hrající na kytaru, ale místnost byla tak maličká a kola
# tak blízko u sebe, že když jste se otřeli ručníkem, osušili jste zároveň
# i jezdce o dvě kola dále, a sesedat jsme museli synchronizovaně, jako
# akvabely.
# Vstoupil trenér a usmál se na svižného staříka, který už deset minut
# snaživě šlapal. Když se zeptal, kdo je tu dnes poprvé, přiznala jsem se
# samozřejmě jen já, a tak se všichni bavili komickou scénkou "nastavení
# kola".
# Sympaťák mi nastavil výšku sedla jako pro nejvyšší modelky a poručil
# šlapat.
# Podle jeho pokynu jsem se do toho pořádně opřela a rozkývala své tělo
# tak, že jsem bezmála sundala z kola své dvě sousedky. To už jim tak
# komické nepřipadalo.
# "Mohl byste mi to sedlo trošku snížit, přece jsem si nezaplatila,
# abych se tu zabila, že?" žertovala jsem ve snaze zachránit trapas.
# "To jistě ne," odtušil suše trenér, "ale už jsem tu pár lidí uštval."
# Pomalu jsme se rozjeli. Prvních dvacet minut jsem se zvládla i
# usmívat, ale pak přišla krize. Potila jsem se tak, že jsem připomínala
# Niagarské vodopády, a šlapala jsem už jen díky posmrtné křeči. Zatímco
# já v duchu litovala, že jsem nesepsala poslední vůli, trenérovi se čelo
# ani neorosilo, chvílemi mezi námi poskakoval a voláním: "ťup ťup ťup ťup
# ťup" se nám snažil naznačit požadovanou kadenci šlapání. Když si nás
# dokonce několikrát vyfotil, začala jsem vzpomínat, kolik let je nejvyšší
# trest za vraždu. Ale stejně jsem poslušně šlapala dál vědomá si toho, že
# když ho někdo z nás naštve, stačí, aby lehce šťouchl do čiperného
# staříka na kraji a všichni se složíme jako domino.
# Poslední minuty už se mi jelo docela dobře, asi že jsem byla v kómatu a
# nic nevnímala.
# Nakonec na mne smrt číhala ještě dvakrát - když jsem uklouzla ve sprše a
# zblízka prozkoumala kuří oko starší spolujezdkyně, a poté když se mi
# cestou autem rozleželo svalstvo a při výstupu se mi roztřesené nožky
# podlomily jako sirky.
# Stejně půjdu zase. Musím se přeci podívat, jestli na nástěnce nevisí
# naše fotky s červeným nápisem: "Navštěvujte nás pravidelně, nebo
# dopadnete takto!!!"
#
# P.S. O tom, jak vypadalo ráno snad nemusím vyprávět.....přála jsem
# si být had,který když jde, tak vlastně leží........:-)
[<<Předchozích 340] Názory 341350 z 6294  [Dalších 5944 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.