| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

  (?)
[<<Předchozích 350] Názory 351360 z 6294  [Dalších 5934 >>]
Katka... 7968
11.9.2006 21:17:16
Taky přispěchávám se zpožděním s obrovskou gratulací Dandule ke Karolínce! Krásné miminko! Jsi kabrňák a vůbec - pobavilo mne, jak už plánuješ další porod na vteřiny přesně. :))) Kdypak přijedeš ukázat šikulku do Prahy? Jsem zvědavá na Tvoje zprávy, jak bude Kryštůfek reagovat na Karolínku.
Lucko, ať to máš brzy za sebou! Třeba si chlapák pospíší. :)
No a všem zářijovým oslavencům třepu virtuálně pravicí!
Lucie, Amaia+Eneko+Julen 18584
11.9.2006 14:52:01
Dandulo, zvladly jste to fakt skvele, uz chci taky rodit, strasne se na porod tesim! Karolinka je nadherna a jako kdyby ti z oka vypadla!!! Co Marek, je z ni "hin", co? Tak si uzivejte, je prima, ze tak krasne papa, aspon se nenudis;-)))
konecnad,Krystof03,Kaja06 16697
11.9.2006 14:32:46
Ahoj baby,
tak dekuji za prani ke Karolince a holkam za to, ze sem daly info :o].
Opravdu jsem esemeskovala z porodniho salu, hned po zatlaceni asi 10 minut, to me trosku sili ;o].
Trhla jsem rekrod v pobuty v porodnici, od porodu do propusteni necel 2 a pul dne ;o].
Karolinka pije jako duha, je hodnounka, jen jsem mela problemy s prsy {teda prd problemy}, u Krystufka mi nepraskaly ve svech, malo papal, ale ona saje jako pumpa a nez jsme dali nejaky rytmus, tak jsem mela balony jako Dolly.
Tak jsem rada, ze Krystufek prijede az v sobotu, to uz vse doladime, ale co jsem prijela domu a vidim tu jeho veci, tak bulim, no jo hormony :o]. desne mi chybi. Babicka mi pak bude tyden sekundovat, abych prckum sladila rezim, mala jak ma hlad, ani nemuzu prebalit, nejprve musim kousek nakojit a pak teprve prebalit a po te dokojit :o].
Jinak k doktorum jsme se dostala v 11:20 6.9., byla jsem otevrena na prst, tak mne supli na gundu {rodilo dlasich 5 pani} a tam jsem si ani nelehla, jen jsem chodila curata chodila jsem do 15:30 po chodbe, smskovala, telefonovala a rikala si, kazda dalsi kontrakce, co bude silna a dlouha me posunuje k porodu. Tak v 15:30 jsem sal na kontrolni monitor a byla jsem na 4cm, tak zacali kvaltovat, ale mne se zdalo, ze to jeste bude dlouho ;o]. A 17:22 byla mala na svete. Ovsem predchazela tomu neprijemnost, po klystyru jsem se mela jit vysprchovat a ja mela puncochace proti krecakum. Musim rict, ze z celeho porodu, to byla jedina neprijemna vec, v kontrakcich ty upnute puncochy sundat a v kontrakcich obleknout, byla jsem sprosta jako dlazdic, pri pristim porodu se sprchuji s nimi :o].
Pak jsem zase chodila, dychala, a za chvili jsem citila tlak n akonecnik, tak mne prekontrolovaly, rekli jo, jeste tak 4 kontrakce a budeme rodit a sly si pripravit pani, posledni na cisare, jenze jak vylezly ze dveri a ja slezla z luzka, tak to prislo, akurat jsme je stihla zavolat zpet, tak tam naburacel tym 8 lidi a sli jsme na to. 3 zatlacit a bylo to. mala udelal kontrmelec ve mne, mela ruku u krku a omotana byla pupecnikovou snurou {nebyla dusena}, ale nemohla ven, tak mi rekli at poradne zatlacim a ona se v mne otocila a tou rukou me potrhala vevnitr. Ale to nebolelo a ani neboli, i kdyz je to site :o]. No a to je cela story.
pri pristim porodu 6.9.2009 budu mit zase malinikovy caj, hladovku a chodit, chodit, chodit :o].
Tady davam fotky.

Janijaja 19205
11.9.2006 14:27:22
Moooc gratulujeme Dande ke Karolince!!!
Holky, ja ted nejak moc nestiham sem nakukovat ani docitat.
Petulo at Honzik si rychle na skolku zvykne!!! Pamatuju si, ze u nas ve skolce - kdyz jsem byla mala taky jednou prisly dve novy holky - segry a rvaly snad celej den. To byla sila. V te chvili mi asi tak nejak doslo, ze nas tam rodice vlastne odkladaji :-) aby se nas zbavili :-)
No nas Honzik chodi uz od lonska na dve dopoledne. Od letoska jsem mu jeste jedno odpoledne pridala. Praci porad zatim nemam, tak to nejak dal neresim.
Mirko, Kata je moc krasna!! At se vam to ublinkavani zlepsi.
Lucko, koukam, ze Tobe uz se termin taky blizi!!!
Mne se Kacenka dneska nahodou vycurala na nocnik. Nejak to s tim druhym ditetem nestresuju - teprve ji bude 16 mesicu. Ale ona je strasne legracni a opravdu poctive vsechno po Honinovi opakuje. Takze kdyz ho vidi jit na nocnik, musi jit taky.
Jinak oslava narozenin byla moc prima. Honzik tu mel kamarady a docela radili. Jen brzo uz nebudeme mit vsechny ty hracky kam davat....
Prejeme taky vsechno nejlepsi vsem oslavencum a oslavenkynim!!!
Lucie, Amaia+Eneko+Julen 18584
7.9.2006 22:25:21
MArtino, jukni sem;-))) Je to u spodni stanice lanovky. Tak hezky vylet!
Martina+Barunka+Maty 8550
7.9.2006 21:48:14
Omlouvám se, že jsem Vám sem vtrhla, občas sem nakouknu, mám Barunku v září 03 a Matyho v 11/2005. A stejné problémy a radosti jako Vy.
Chtěla bych se zeptat některé maminky z Prahy, zda by mi neporadila, jak je to v Praze v ZOO s možností naobědvat se. Jestli je tam nějaká restaurace, kde bychom se my tři najedli, mohli tam vjet s kočárem a Matymu by tam ohřáli jídlo ve skleničce. Chystáme se tam na výlet - Barunka si přeje jet Pendolinem, tak to má jako jeden dárek k narozeninám. A když jste tu řešili dárky - my jsme ji koupili Baby born - tu novou s mrkacíma očima. Je z ní nadšená.
Díky moc za informace.
Bajka + 2 brouci 5337
7.9.2006 14:35:58
No, Miri, však jsem na vás s těma prsama taky vzpomínala, u prvního pohoda, teď byly problémy, párkrát jsem měla náběh na zánět, jednou jsem skončila s docela dost vysokýma teplotama. Kojení rovnalo se upířímu sání, nic moc. Já teď s kojením pomalu končím, mládě sosá už jen v noci, průměrně tak 2x, ráno ke snídaní už má sunárkový koktejl.

Honzík bugec se školkou už od rána, jen se vzbudil a začal. Ovšem ve školce mi říkali, že jsem odešla a celý den byl pokoj. Resp. celé dopoledne, protože po obědě kolem dvanáctý si ho vyzvedávám. No, jen se potím, když mi vypráví, jak do něho děti kopaly a že plakal atp. Otázka je, nakolik je z toho skutečnost a nakolik si vymýšlí.
Emma78 8067
7.9.2006 8:53:45
Jé moc Daně gratuluju ke Karolínce a přeji hodně zdraví,mlíčka a prospaných nocí;-)!!!

Peťulo holky jsou si dost podobný,akorát očka bude mít Káča asi po tátovi,nemyslím barvu,ale tvar. Dneska vyrážíme do poradny tak jsem zvědavá. Tentokrát se nám kojení zatím daří a všechno je v pohodě(až teda na blindění,to mi přijde dost velký,ale nevím jestli se malá nepřepíjí,protože mlíka mám hodně),jsem fakt ráda,ty záněty prsu byly mou velkou noční můrou.
Bajka + 2 brouci 5337
6.9.2006 22:16:25
Eeehmm k Lucce s Amaiou, já těch našich pacholíků mám celou palici :-))
Bajka + 2 brouci 5337
6.9.2006 22:15:47
Přidávám se k Amaie :-)) Tak Danda má už Karolínku u sebe :-)) Nadšenec esemeskovala snad ještě na porodním stole. Čekala jsem, že napíše něco ve smyslu: A máme to za sebou, teď si hodit rychle spršku a hurá naštípat dříví na zimu :-)) Malá má 50 cm a váží cca 3,30 kg, narodila se kolem šesté večer. To jim to teda s Kryštůfkem vyšlo přesně o tři roky!! Gratulujeme :-)

Miri ty máš ale tabulku, ej ty jedna kronikářko :-)) No, když tak na to koukám, tak kdeže je těm maminkám konec, co se tu jmény objevují... no nic, vše nejlepší i Sáře od Simči :-)

Helejď, a Káťa je Leničce v kukuči hodně podobná, tuhle se nám Honzík probíral fotkama na PC a objevil tam malou Leničku (mám vás hezky uložený :-)) a to bylo furt: co je to za mimi, proč je tady, a jak se jmenuje, a proč se narodila stejně jako já, a v který porodnici se narodila atakdál atakdál... snad každá jeho věta je teď otázka.

Toci díky za podpůrná slova, dneska už to bylo ve školce lepší, prostě zatím bude chodit po obědě, klidně i půl roku, jak bude chtít, ty čtyři hodiny denně ho snad nezabijou. Ale je jiný... není to už taková křepelka, je staženější, tak doufám, že se zase rozváže. Jo a začíná kašlat. To brzo.

Adámkovi a Amaie držím moc palec, budem to prostě muset zmáknout.

Tátu mám až do soboty na Slovensku, válčíme tu sami. Auuuu!!

Jo dárek... no Honzajs je přehračkovanej, stejně ho nic moc nebere, tak mu asi koupím jedno DVD s pohádkama nebo nějakou ´didaktickou´ hračku. Vždycky toho dostane mraky a stejně to pak skončí v krabici s hračkama, na kterou se jen práší... Nejvíc se těší na dortík, jak jinak :-)

Tak mě napadá, je tu nějaká maminka, co šla do práce? Nebo jsme to všechny ´zazdily´ druhým dítkem :-)
[<<Předchozích 350] Názory 351360 z 6294  [Dalších 5934 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.