| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

  (?)
[<<Předchozích 360] Názory 361370 z 6294  [Dalších 5924 >>]
Lucie, Amaia+Eneko+Julen 18584
6.9.2006 22:14:10
Miri, mala je nadherna! A jak uz krasne drzi hlavicku! Ty jo a uz 6 tydnu, to to utika!

Na nas jsi v seznamu zapomnela;-(((, Amaia je 20.9.
Lucie, Amaia+Eneko+Julen 18584
6.9.2006 22:12:52
Tak hlasim, ze se Dandule narodila Karolinka, 50 cm a 3,28 kg a ma se cile k svetu, uz je trikrat nakojena. Obe holky jsou v poradku. Dando, vsechno nej, fakt sis to uzasne nacasovala!
Emma78 8067
6.9.2006 17:11:02
Jana, Honzík, 1.9.
Kačulda,Johanka 5.9.
Monika,Petruška 5.9.
Simča, Sára, 6.9.
Konecnad, Kryštof 6.9.
Soňa, Adélka, 9.9.
Mirka, Lenička, 12.9.
Lucule, Šimon, 12.9.
Hofiska, Marián 12.9.
Zoubek, Lucinka, 13.9.
Peťula, Honzík, 13.9.
Toci, Viki, 14.9.
Lucka, Adam, 14.9.
Renča ,Daniel 14.9.
Aja,Mája 16.9.
Katka, Adam, 19.9.
Verča, Elinka, 24.9.
Lucka,Ondra 24.9.
Iva, Anetka, 27.9.
Katka, Makulka, 29.9.
Emma78 8067
6.9.2006 17:08:27
Dančo,držím palce ať je mimi rychle a v pohodě na světě a Kryštůfkovi všechno nejlepší k narozeninám!!!

Toci,já letos nějak nestíhala a v neděli večer jsem zuřivě projížděla net,co bysme mohli Lence pořídit(v sobotu máme oslavu),nakonec jsme se po dohodě s manželem rozhodli pro hrací koutek s míčkama,je tam i tobogán a kroužky na ty míčky a na těch nafukovacích bocích se dá hopsat,případně až zase zazimujeme zahradu a doneseme domů takovou tu malou skluzavku,tak může do míčků i jezdit.

A tady Vám hodím foto naší druhorozené,dneska má šest týdnů:
Toci 12735
6.9.2006 14:24:27
Peťulo, tak přeju pevný nervy :o) Jinak ségře jeden z kluků taky probrečel každý ráno, trvalo to asi 14 dní až měsíc (nevím přesně), pak si zvyknul a nakonec si vynutili, že tam budou i spát (původně tam měli být celý rok jen na dopoledne). Takže vydrž, určitě za pár dní bude lépe :o)
U nás je školka taky nacvalká, proto mi tam Vikču nevzali, když by tam byla zatím jen na ty čtyři hoďky denně, ale prý se mám občas optat, jestli se neuvolnil flíček, že by nás tam kdyžtak nacpali. Tak uvidíme :o)
Holky, co dáváte prťavcům k narozeninám?
Lucie, Amaia+Eneko+Julen 18584
6.9.2006 9:48:34
Dandulo, vazne krasne nacasovany! Tak drzim palecky a dej zas vedet na mobil!:-)
S tou skolkou to u nas taky nejde, je tu natresk, prihlasena je uz od zacatku ledna a to mela protekci, pac vsichni tri synovci do ni chodi a rodice byli jedni ze zakladatelu a svagrova je spolecnik...
Lucka+Áďa 9/2003+Káťa 11/2005 13310
6.9.2006 8:58:02
Dančo, tak držíme palečky, ať to ještě dneska stihnete!!!
Co se týče školky, tak u nás to bylo první den v pohodě, ale včera i dneska s pláčem. Adam je sice zvyklý na babičky a tety, ale školka je přeci jen něco jiného. Jak jste debatovaly o tom, proč už teď a ne za rok, tak po konzultaci s několika učitelkama můžu říct, že doporučují nástup v letech třech. A to sice z toho důvodu, že dítko ještě neumí citově vydírat (a to už mu ve čtyřech jde báječně). Většina jich pláče i ve čtyřech a je to prý mnohem horší. Adámek se sice do školky hrozně těší, ale v okamžiku, kdy se začnem převlíkat, začne natahovat, že chce, aby tam maminka byla s ním. Včera ale rozhodně plakal déle, stál za oknem, mával a bylo to fakt smutný. Pak jsem ještě stála pět minut pod oknem a on pofňukával a pořád říkal: maminka si pro Áďu přijde. Dneska už to bylo trochu lepší, ale stejně plakal i v tom okně, ale opět jsem poslouchal a v okamžiku, kdy jsem od okna odešla, bylo po pláči. Jinak chodíme také na celý den a když si pro něj po spaní přijdu, tak se ptá: maminko, proč si pro Áďu přišla, já si chci hrát. No, rozhodně to není pro tu dětskou dušičku jednoduchý. Ale na druhou stranu, nikdy mu nelžu a on ví, že když mu řeknu, že příjdu, tak přijdu. Ani mu neříkám, že tam s ním budu a pak abych mizela potají. To by mi přišlo nefér. Učitelky má taky fajné, dětí je tam 11, tak je to tak akorát. Hrozně mu tam chutná, včera si přidával polévku i druhé jídlo a předevčírem 2x svačinku.
Je to hrozně, jak už jsou ty naše dětičky velké. Já jsem pochopitelně tak brečela (ale né před ním) a nejhůř to u nás pochopitelně nese tatínek. Ten tam s ním prostě chodit nemůže.
O nástupu v lednu nemůže být ani řeč, školky jsou u nás našlápnuté k prasknutí, takže buď září nebo nic.
konecnad,Krystof03,Kaja06 16697
6.9.2006 8:17:06
Tak holky,
od 22.30 vcera mam kontrakce, tak jsem tatu nepustila do prace, snidame, chystame a jdeme na prochazku a pak pojedeme.
Vcerejsi myti oken a sekani dreva pomohlo. Recept na smpansky koktejl k vyvolani porodu jsem taky nenasla a uz ho nepotrebuji :o].
Tak treba budu mit oba 6.9. ;o].
Lucii, zatim se Kacko jako zarlivec neprojevil a pro nej je to tak lepsi. Ja nemam v okoli nikoho, kde bych ho "nahonem" mohla nechat, kdyby neco. Takhle si uziva deti a mesta u babicky a je ok a ja taky, az na to ze se nudim.
Hele holky, co se tyka skolky, tak proc deti nedate az od ledna, jako my? To uz bude Krystof m iminka nabazeny, na deti nateseny a pohoda, je to takovy mezistav. Bude chodit na nekolik hodin denne nebo na nekolik dnu v tydnu a od zari 2007 najede na kazdodenni rezim. To v tech vasich skolkach nejde?
Lucie, Amaia+Eneko+Julen 18584
5.9.2006 21:43:34
Petulo, trpim s tebou, me to ceka v patek....a uz vcera v noci jsem bulela jak blazen, ze mi moje maly kotatko odejde do skolky. V zari maji jen dopoledne, ale pak uz cely den...

Jinak uz mam nechutny poslicky, tak doufam, ze to jeste par tydnu vydrzim, porad koketuju s myslenkou, ze sednu do auta a dojedu si porodit tech 200 km do Cech, pac tady ta pece stoji za h...

Dandulo, nasla jsi ten recepis na sampano??? Ja ne...hele a docela me prekvapilo, ze jsi odlifrovala Kacko, ja bych se bala, ja chci, aby Amaia miminko videla co nejdriv, jeste v porodnici a ne aby prijela domu a doma "vetrelec". nemas z toho strach, ze se Krystof sprajcne a bude jeste vic zarlit a citit se dotcenej? teda ja ti do toho kecam, ze jo?;-) Neber to zle, ja jsem to taky optimalne nezvladla, Amaia uz byla prihlasena do skolky, nez jsem zjistila, ze jsem tehu, takze je to docela blbe nacasovany, ale aspon teda jde o neco driv, nez se to ma narodit, tak uvidime, jak to zvladne, kdyztak ji proste z ty skolky vezmu, no.
Bajka + 2 brouci 5337
5.9.2006 20:43:12
No já bych ho i teoreticky doma ještě nechala, jenže se to ve mně pěkně mele. To je tak. Honzík je takový ňunidlo, ovšem my tady žijem dost separovaně, s dětmi se moc nemá šanci vídat, navíc doma se se mnou nevím jestli přímo nudí, ale prostě už je vidět, že mu nestačím. A dvě děti jsou dvě děti. Když k němu někdo cizí přijde, hned křičí a jde ´žalovat´. Prostě jsme to s tátou vyhodnotili, že pro jeho dobro ho do toho hodíme a necháme takříkajíc otřískat - svět a děti dovedou být zlí a my ho pořád nemůžeme vodit za ručičku. Mám obavu, že za rok by to bylo to samý. Dnes to bylo tak, že jsem ho tam brečícího dala a utekla jsem, brečela jsem až v autě. Vyzvedla jsem ho po obědě. Naštěstí ve školce jsou moc hodní, fakt rodinný přístup. Uvidíme, jak to bude dál :-(, všichni radí, ať vytrváme. Dnes to už prý nebylo tak srdcervoucí, jsou tam takoví uplakánci dva, ještě jedna malá princeznička, prý na ně občas museli lehce houknout a pak to šlo. Dneska mi prvně přes den nespal, asi se mu to v hlavičce taky honí...
[<<Předchozích 360] Názory 361370 z 6294  [Dalších 5924 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.