| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

  (?)
[<<Předchozích 370] Názory 371380 z 6294  [Dalších 5914 >>]
Emma78 8067
5.9.2006 14:12:16
AHoj holky,

koukám co dítě to originál v přístupu ke školce,mimochodem Toci mám bráchu o 2,5 roku staršího a byli jsme to stené co Tvoje děti,on měl štěstí,že mamka otěhotněla a nemusel chodit,protože hned z první návštěvy onemocněl a já bych v eslích i ve školce nejraději spávala i přes noc;-)).
No Lenička se na školku třepe,jak by to bylo kdybych ji tam fakt šoupla netuším,ale ona je strašně komunikativní a nedělá jí problémy komunikovat s cizíma dětma i dospělýma(jako že teda taky ještě s nikým jiným,než s rodinnýma příslušníkama(má ségra a oboje prarodiče) nebyla),no uvidíme za rok,zkusíme jít na začátku roku k zápisu,jestli ji vezmou,ale jsou tu školky dost narvané,tak nevím. Lenička jde dneska poprvé s taťkou po prázdninách do plavča a ve čtvrtek se jjdeme mrknout do Sokola,je tam nějaké cvičení pro děti s rodiči od 2,5 do 4,5 let,tak bych s ní ráda chodila,abysme měly 1,5 h samy pro sebe.
Toci 12735
5.9.2006 9:14:17
Ahojky,
Peťulo a proč ho nenecháš ještě jeden rok doma? Kuba byl taky takovej "nezralej" na školku ve třech letech a tak jsem to nelámala přez koleno. Na různé hlídání byl zvyklej, u babiček mohl být třeba i 14 dní v kuse a byl v poho, ale na školku prostě podle mě neměl. Šel až od 4 na dopoledne, letos už tam sám chce spát (dneska prvně), tak jsem na to sama zvědavá. Jo a perlička - Viki řve při každém odchodu ze školky, že tam chce zůstat a pohrát si - "mami di domu sama" a slzy utíráme ještě doma...
Bajka + 2 brouci 5337
4.9.2006 22:13:44
Ahojda vespolek, my dneska vedli prvně do školky a já to nějak psychicky neunesla. Honzík prakticky nebyl ještě nikdy sám bez nejbližších, srdceryvně celou dobu plakal, plakal, plakal... já tam byla statečně s ním (Jindru hlídala babi) no a... řvala jsem jak amina taky. Honzu v náručí, když se rval ven, pořád utíkal a plakal. Maminko, pojď už, jdeme domů... jak mu vysvětlit, že teď do školky bude chodit denně? A my saďouři to máme na celý den. Po dvou hodinách jsem vyklepaná odešla (učitelka z nás musela být na psycho, řvoucí dítě a řvoucí matka :-), byl tam dvě hodiny sám a prý to bylo na střídačku - chvíli pláč, chvíli pohoda. Školka je to malá, rodinná, učitelé jsou tam skvělí a je tam max. 8 dětí na jednu. Dnes šel prcek po obědě, zítra ho chci nechat až po spinkání. Psychicky na to podle mě nemá v tom slova smyslu, že by se zaběhl v pohodě. Prostě to bude trvat. Všichni nás přesvědčují, ať vydržíme, že za rok to bude to samý. Ach jo, já mám nervy na dranc, pořád brečím. Na druhou stranu doma je jak vykolejenej, tak nevím. áááách jo, sem to musela vysypat... už aby bylo o měsíc víc.
konecnad,Krystof03,Kaja06 16697
4.9.2006 19:05:59
Ahoj holky, tak u nas se stale nic nedeje, tedy na poli porodnim :o].
Krystufek byl v sobotu odtransportovan k babicce a my jsme se vrhli do veci, co jinak nestihame. Sobota byla zarizovaci a vencici a byli jsme z prpravy unaveni a taky z oslav, neb jsme od ctvrtka slavili Kackovy narozeniny, jen co lipnu fotky, tak dam i komentar.
No a v nedeli jsme taky brzo vstavali, dali jsme prochazkou dlouho i s houbama a kytkama do vazy, pak se dal tata do vareni a ja piglovala auta, dvere domu, okna, obrazy a stihla jsem se tak tak osprsit a prijeli svagrovci s 9 mesicni holcickou, dali obed, kafco, zakusky od oslavy a sli jsme zase na houby a odjeli v 17, my sli na pivko, protoze lilo no a od 19 do 21 jsme delali izolaci pudy. Dneska peru, uklizim kotelnu, aby bylo misto na kocarek a zitrea jdu zase na houby {dneska jsem byla taky skoro 3 hodky} a budeme rezat drevo na zimu {konecne}. Podminku jsem mela ze zitra, protoze kdyz jsu ve stredu na kontrolu a mela bych vyssi tlak, tak si me tam asi nechaji a to uz bychom to drevo letos nenarezali.
Tak nebojte, na dost z vas mam telefon, tak az se neco bude dit, poslu sms a tat sem pak vlozi clanek a foto, ma to jako bojovy ukol :o].
Ovsem fotit si na porodnim sale budu sama ;o].
Toci 12735
4.9.2006 11:35:50
Ahoj holky :o) Tak kdo už má za sebou nástup do školky? Tohle mi nějak uniklo, tím, že Viki mi do školky nevzali... a už tu jsou určitě i první oslavenci, že? Nás to čeká až na 10 dní, myslím, že to oslavíme opět hromadně a to přístí víkend, je to tak krásně uprostřed mezi nima ;o)
Lucka+Áďa 9/2003+Káťa 11/2005 13310
4.9.2006 9:05:05
Přeji pěkný den všem mamčám a dětičkám. Dlouho jsme se tu neukázali, ale poctivě čteme a sledujeme. Doufám, že jste si všechny krásně užily prázdniny a ti, co dnes poprvé vyrazili do školky, všechno dobře zvládli.
Dančo, tobě přeji krásný a pohodový porod, ale vzhledem k tvé veliké těhu-aktivitě to jisti zvládnete jedna dvě. Ostatně jste přeci šikovné holky. Ať se Kryštůfkovi sestřička moc líbí a malá ať je hodné miminko (to ale holky bývají).
Mirko, a jak to zvládáte vy? Lenička je určitě veliká pomocnice!
My teď máme taky poněkud rušno. Katka už pomalu začíná vstávat, leze jako drakouš a hlavně musí všechno prošmejdit a ochutnat. Tak jsem si říkala, že budu mít doma pěknou pohodičku, až bude Adík ve školce, ale zatím jsem jak hlídací pes. V říjnu se už chystám do práce, tak si teď dětiček užívám. Ještě jsem se chtěla zeptat, jestli už někdo jezdítě na kole bez koleček?
Pěkný den LUcka
konecnad,Krystof03,Kaja06 16697
30.8.2006 8:44:15
Kato, prosim o pritelicka na vase stranky, asi zmenou nicku mne to poznalo jako anonyma ;o{.
Ja dneskem zacinam maraton:
ted na 2 hodky ven, pak do obchodu nakoupit veci na dort pro Kacko, z obchodu rovnou do porodnice do poradny, pak rychlo obed a spat, pak delat zakusky a lepit puzzle {nova zabava}, zitra rano prvni gratulanti, odpoledne zacnu delat rodinny dort {skocime tak kolem 23hod, loni jsem tu o nem psala}, v patek rano druzi gratulanti a odpoledne velka oslava s kamarady a sousedy a v sobotu rano odjizdi Krystufek k babi. My pak jedem nakoupit a budeme rezat drevo na zimu a v nedeli prijedou svagrovci a pak tyden jen pro sebe {budu chodit na houby a tak}.
Katka... 7968
28.8.2006 15:13:15
Dančo, ty mne svou činnosti totálně zahanbuješ. Jseš nějaká hyperaktivní, či co? :))) Každopádně přeju, ať Karolínka vykoukne podle plánu a nezlobí maminku v bříšku ani venku. :)

Byla jsem ale taky velice pilná a konečně jsem nakrmila album, tak můžete koukat - např. i jak to u nás vypadalo před a po rekonstrukci.
konecnad,Krystof03,Kaja06 16697
28.8.2006 9:17:46
Ahoj Mirco a holky ;o], taky si rikam, ze u nas bude po naoreni boj o mamu :o]. Ake Krystof je zatim ok, tak snad si to necha vysvetlit. mame obdobi vysvetlovani, vsechno chape, vsechno chce osvetlit a pomaha a je rozumny. pripravuje kupicky veci pro sebe a Karolinku {napr. dostane neco k mlsani a rozdeli to na pul}. Nikdo ho, zatim, k tomu nevede, protoze jsem si myslela, ze mimi je pro nej moc abstraktni pojem. V sobotu 2.9. odjizdi k babicce a vrati se az budu z porodnice doma, cimz mam vyreseno predavani darku od miminka a mam par dni na zajeti nejakeho rezimu.
Jinak od patku mi vecer zacali poslicci, v patek tak silne, ze jsme musela tatu pripravit, ze mozna vyjedeme. Ale nic se nedelo a je to ted kazdy vecer, tak uz si zvykam a snad to do 9.9. vydrzim, ale moc prenaset bych nechtela. Mam problemy s jidlem {skoro nic se do mne nevejde, mala je chudak natlacena az nahore, snad nebude obr ;o]}.
A mam tyden na dodelani veci doma. O vikendu jsem udelala celou kuchyn, dneska musim jet koupit zaluzie do detskeho pokoje {IKEA drevene} a az tu kacko nebude, tak udelat poradek v esklepe, kde bude parkovat kocarek. Mame tam kachlicky, barvy a tak.....
A to jsem ve stredu tahala s tatou {nejdriv sama} na pudu ROCKWOOL izolaci, takovy maly trenink ;o]. A v sobotu jsem dali 3a 1/2 hodiny prochazku s Kackem s kolema na houby {stale se ohybat}, aby se to bud rozhybalo nebo uklidnilo. Musim rict, ze mi je lip, kdyz chodim a makam ;o].
Tak a co vy, nejake novinky?
Martina+dva miláčkové 10779
27.8.2006 22:06:35
Nemáte, prosím, někdo doma tuto hračku? Můj syn ztratil svého "Kámoše" a moc mu chybí. Jsem ochotná nabídnout 500,- Kč. PROSÍM, koukněte, jestli ho doma nemáte - třeba si s ním vaše děti ani nehrají. Za nabídky na e-mail, nebo na diskusi prosinec 2003, děkuji.
Podobné nechci, jen stejné i barvou a samozřejmě ve výborném stavu.

[<<Předchozích 370] Názory 371380 z 6294  [Dalších 5914 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.