| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

  (?)
[<<Předchozích 380] Názory 381390 z 6294  [Dalších 5904 >>]
Emma78 8067
23.8.2006 8:37:16
Ahoj holky,

Dančo,tak už to máš za pár,viď? A bude doma ještě veseleji:o).

U nás je to zatím docela v pohodě,Katuška je zlatíčko,takže převážně chrupe,plakala jen párkrát,když ji bolelo bříško. Horší je to občas s Leničkou,protože ač malou zbožňuje a chová se k ní krásně,tak přeci jen dává najevo,že cítí,že už tu nejsem jen pro ni a neposlouchá,nebo je lítostivá,ale lepší se to,prostě to chce čas. Dost jsme se na sebe v těhotenství uply a snažila jsem se s ní taky lecos podnikat a teď je to omezený a v ní se perou ty dva pocity,že je nadšená z miminka,ale zároveň díky němu,už nemá mámu jen pro sebe.ALe jsou dny kdy je úplně úžasná a skáče kolem malé i mě:o)),musíme vydržet.
konecnad,Krystof03,Kaja06 16697
23.8.2006 8:25:54
Lucilda s Amaiou jsou v Baskitsku, ale uzrcite jukne sem tam na Inet, tak se ti sama ozve, mail nemam.
Co delate zenske, ze nic nepisete? Uznavam, ted par dnu byl problem se serverem, ale uz to jde a zase neni tak hezky, aby jste byly porad venku, nebo u vas hezky je? Tady fuci a prsi.
V pondeli jsme byli v ZOO, paradicka, stihli jsme spoustu expozic {krmeni opicek-lemuru, cviceni lachtanu, volne papousky arara, nosorozci rodinku v akci, gorilky} a pak jsme si jezdili na ponikovi, na vlacku, na klouzackach a Krystufek si nechal namalovat barvickami tetovani na ruce. Na pravou zeleneho hada a na levou kocicku s tapickami. Moc hezke a mel z toho radost, vydrzelo to do dneska. Ted urguje at shanim barvicky na malovani a ze budeme tetovat ;O].
Dneska jedu zase do porodnice na kontrolu a juknu na porodni sal a budou mi tocit monitor. Zadne posilcky nemam, ale Kaja mne uz tlaci do zeber, ze ani jist nemuzu a sedet taky nic moc, tak jsme furt venku na prochazce s kolem {Krystufek} a ja za nim bezim {ha ha} a sbirame houby, to je jedine, jak ho spomalim ;o].
Tak co delate, piste, piste, je mi po vas smutno ;o].
Iva (Aneta03, Radovan06) 13293
17.8.2006 23:39:08
Ahoj holky!
Jsem se tu nevyskytla, ani nepamatuju, nejak nestiham - porad jsem se nezajela na provoz se dvema detma - ale to bude i tim, ze jak je mladej na leto, tak se nam narodil do roztrajdane sezony. Na zimu se urcite budem drzet vic doma a sedne si to.

Prisla jsem se sem kouknout, protoze hledam Lucku s Amaiou, chtela jsem se ji zeptat, jestli by mi nepomohla s takovou veci - svagr prodava jestli nekdo znate parfemy federico mahor - a ma se otevirat trh v Recku, Italii a spanelsku a on shani nekoho, kdo by mu to do tehle tri zemi pomohl zatahnout. no a ja bych si tim dost prilepsila k materske - jsou tam zajimave provize - mame se co ohanet se dvema a s dluhama na byt...tak to chci zkusit

nemate nekdo prosim kontakt?
konecnad,Krystof03,Kaja06 16697
14.8.2006 19:25:28
Ahoj baby,
co takhle ZOO v pondeli 21.8., jsem v Praze, pridate se nekdo? V kolik?
Tak mne tat dostal, minuly tyden tu byla babicka a tata me vzal na vecu a kecali jsme co s porodem a tak. Navrhla jsem nekolik alternativ s tim, ze nejhorsi by byla, kdyby mne to chytlo v noci a museli jsme Krystufka budit, aby jel s nami. Nacez mi manzel vyrazil dech! Rekla, ze nikam nejede, tak jsem se zarazila a jako to si mam zavolat sanitku, kdyz mame 2 auta? A on na mne koukl a rika, no dyt tam budes den predem, nez to zacne, ne, jako minule? Ono to ma neco do sebe, kdyz je chlap u porodu, aspon neni mimo misu. Minule jsem byla hospitalizovana s vysokym tlakem o den driv a tatovi se to nejak hejblo v hlave a doufal, ze z toho tentokrat taky vypluje....No rozesmal mne.
Nakonec Krystufek nekdy kolem 3.9. odjede na prazdniny k babicce, tesi se a prijedou, az budu par dni s malou doma, aby mi mama vypomohla ve sladeni jejich rezimu.
Taky napiste nejake novinky, babulky, uuu...
konecnad,Krystof03,Kaja06 16697
7.8.2006 9:03:25
Teda Mirco, to jsi kabrnak. A co ej to ten Hamilton? K cemu to je? To jak prenasis nebo mas vetsi mimi?
Takovy porod je pohodicka, ja jsem zvedava na nas...
Dneska mi prijede na tyden mam, huraaa. Nebyla tu nekdy od brezna. Krystufka si brala, ale tady se mnou nebyla, tak si ji uziju. Uz musim nejak vic odpocivat. Jeste jsme s tatou chytli neco do briska {jestli jsme neco blbeho snedli, ci co...
Vcera jsem mela vecer stejne stavy, jako u porodu s \krystufkem, tak jsem si rikala, snad to nezacina. Ale je to jen boleni bricha a behavka { a tata to ma taky a ten snad nerodi} ;o].
Tak to ZOO az od pondeli 14.8., prosim.
Renca a 2 34362
5.8.2006 20:32:28
Jejda jsem uplne prehledla strasne mooc gratuluji ke Kacence je kouzelna..hlavne stesti a hodne zdravicka tobe a i male a hlavne at te ty dve cacorky moc nezlobi :)
Emma78 8067
5.8.2006 10:19:07
Ahoj holky,

děkuji za pochvalu našich papulaček:o),

jinak co se týče porodu,tak to byla fakt nádhera. V pondělí mi udělala dr. toho Hamiltona a celé úterý ze mě odcházely krvavé hleny a pobolívalo mě v podbřišku,ale tak nějak nic extra,no a večer kolem osmé,se dostavily takový pravidelnější křeče,ale mezi náma při MS,kolikrát mívám tak desetkrát větší a vzhledem ke vzpomínkám na kontrakce u Lenčinýho vyvolávanýho porodu,kdy do hoďky po zavedení tablety jsem měla bolesti jak blázen,jsem to fakt nepovažovala za nic jinýho,než následek podráždění tím hmatem. Pak to bylo proavidelně po pěti minutách,ale pořád žádná intenzita,jediný co mě mátlo byl takovej trošku tlak na konečník a ve všech moudrých knihách píšou,že při pocitu tlaku,by se mělo jet do porodnice. Bydlíme s našima v domku,takže jsem to pořád moc neřešila,když se nemusela zabezpečovat Lenička a v podstatě na naléhání mamči,že je to druhý dítě a ať nerodím doma jsme se s manželem rozhoupali v deset jet do porodnice se "zeptat". Ještě jsme si dělali srandu,protože jsem fakt žádný extra bolesti neměla,že nás stejně pošlou domů,ale že si aspoň uděláme romantickej výlet autem pod hvězdama. Na příjmu jsem oznámila do telefonu,že si nejsem jistá,ale že možná rodím;o), dorazila PA a doktorka, Pa mě prohlídla a řekla,že jsem otěvřená na 4 cm a že už se domů nepojede. Připli mě na monitor a docela nevěřícně mě sledovali,dr. konstatovala,že to asi ustává,že to snáším nějak moc v pohodě. Tak jsem byla trošku otrávená,že jsme jeli tak brzy,že jsme mohli být v klidu doma.Než se natočil monitor a sepsali papíry bylo po jedenácté a PA nás zavedla na porodní pokojík a my si mysleli,že máme před sebou dlouhou noc.Oba jsme tam zývali a já občas trošku zafuněla,aby se neřeklo a hopsala jsem na baloně,protože jinak bych snad usla;-).Za půl hoďky došla PA,vyšetřila mě a řekla že už je to pět a jestli chci klystýr.Ten jsem chtěla,protože mě trápila dost těhu zácpa,tak jsem se aspoň hezky vyprázdnila. A opět to o cenťák poskočilo.Pak mi PA nabídla píchnutí vody a tím se to rozeběhlo,že už jsme nestíhali sledovat.Píchla mi vodu,pak jsem hopsala na baloně,pak jsme zapadli do sprchy a já hopsala na baloně a zahřívala sprchou bříško.Už jsem rozdýchávala víc,ale pořád to nebyla žádná krizovka,no a pak jsem vstala,že půjdeme do pokojíku,protože mi chtěla ještě udělat monitor a to jsem ucítila už jasnej tlak,tak jsme dovalili na pokoj,PA natočila kousek monitoru s tím,že až bude ten tlak fakt k nevydržení at ji zavoláme,to bylo za chviličku,takže jen doběhla,mrkla na mě vyběhla na chodbu,že bude potřebovat pediatru a už jsme tlačili.Na čtyři zatlačení byla Kačka v 1,39 hodin po půlnoci venku - 3900 g a 52 cm. Tentokrát si užil i manžel,přestřihl šňůru a popsal Káti nohu:o),Leničku nám kvůli tomu vyvolávání a delší době tlačení,hned šli prohlížet. Fakt to byla nádhera a strašná pohoda,i když jsem nebyla po prvním porodu nijak vystresovaná,že se to dá takhle užít, bych teda nikomu nevěřila.
Renca a 2 34362
4.8.2006 20:52:26
Ahojky,tak hlasim ze u nas vse stejne :) Jen mame spousty fotek a kdyby jste chteli videt nase dva broucky tak juknete na http://kahunatka.rajce.net fotky tam se budou postupne aktualizovat..mejte se pekne a prekrasny vecer a vikend
Toci 12735
3.8.2006 14:15:33
Ahoj Katko :o) Jakou rozjívenou bandu??? Hodnější děti než jsou ty tvoje neznám ;o) Nicméně jsem zjistila, že manžel chce zítra odjíždět dřív než jsem si myslela (už kolem 15), takže to taky asi spíš necháme na příští týden,pondělí nebo úterý, možná čtvrtek. Co vy na to? Přidá se někdo? Chtěla bch jet zpátky ze ZOO parníkem na nábřeží...
Katka... 7968
2.8.2006 21:16:12
Dano, to je škoda. Toci, kdy byste teda šli a jak dlouho? Bereš naši rozjívenou bandu?
[<<Předchozích 380] Názory 381390 z 6294  [Dalších 5904 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.