Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
čajka | 142112 |
10.4.2023 11:40:42
Dcera (12) má vbočené palce. Ortoped doporučil na noc silikonové korektory, co se navlečou na palec a ukazováček na noze a mechanicky dělají mezi prsty mezeru. Přes den má nosit v botách speciální vložky na míru.
Korektory po pár dnech odmítla, prý jí stejně spadnou. Vložky nechce, protože jsou větší než její běžné boty, musela by si koupit větší a širší než chce a než se jí líbí, nesedí to do každého střihu. Navíc jsou drahé, má jen jedny a měla by si je přendavat. V tomhle věku asi nereálné. Bojím se to ale nechat jen tak, na internetu jsem našla tejpování, kdy se ten palec prostě mechanicky pomocí tejpu odtáhne od ostatních prstů. Dceři se ale dost potí nohy, tejp byl hned dole. Máte někdo dobré zkušenosti s lepidlem na tejpy a vůbec tejpováním vbočených palců? Nebo s něčím jiným, co by pomohlo, aby se současný stav aspoň nezhoršoval? |
K_at | 121378 |
11.10.2022 5:36:06
Sloní, zlato, objednej! Můžeš taky čekat několik měsíců. Von i ten bloklý krk není sranda.
|
caira (Vojta1/03,Mates11/04) | 5858 |
10.10.2022 9:27:59
Ortoped okamžitě.
|
Pam-pela | 97353 |
10.10.2022 0:34:11
Okolíku, mluvila jsem o chiropraxi...a koleno je navíc u většiny lidí namáhanější strojek, než rameno, nese víc hmotnostni, navíc se tu sbíhají tři kosti, které mají nějakou vzájemnou přesnou polohu vůči sobě
Není to z mé hlavy, psala jsem, že jsem byla na kurzu u jednoho z velmi dobrých chiropraktiků, pán opravdu umí a měl v ruce tisíce lidí, jeho náprava byla poměrně rychlá a hlavně přesná, takže mu celkem věřím . Já koleno srovnat neumím (rameno většinou ano), na manželovo koleno jsme využili chiropraktika poblíž nás, opravdu mu ho srovnal během hodiny. Od té doby je manžel bez problémů, bolelo ho předtím dva roky, taky blbě došlápl a nějak si ho "vyrotoval". U kolena je prostě potřeba posoudit i vzájemnou polohu a rotaci všech tří kostí, člověk musí přesně vědět, jak to má ležet . I wiki říká, že "Kolenní kloub (articulatio genus) je nejsložitější kloub v lidském těle" No, na srovnání bez invazivní techniky asi jo. Ale třeba má někdo jinou zkušenost. |
Slonisko | 65085 |
9.10.2022 20:23:35
Do fáze "bolí jako prase" jsem se naštěstí ještě nedostala. Tak já se radši v pondělí zkusím někam objednat.
|
Martina, 2 kluci | 15942 |
9.10.2022 17:47:21
Přikláním se k prasklemu menisku, neoteče, přestane bolet, v nestrezenem okamžiku povolí koleno, občas zase bolí jako prase. Mě teda bolel hlavně v noci a v klidu u telky. Nechápu, proč jsem to 2 roky chtěla rozchodit, blbka.
Šla jsem pak do Brna na operaci,tam meniskus trošku okrajeli či co,určitě ho neodstraňovali celý. Od té doby pohoda. |
Pruhovaná | 64704 |
9.10.2022 17:06:11
Tak hlavně to přestalo bolet a mohu chodit...
|
Fern | 155759 |
9.10.2022 16:29:49
Tak třeba na usnim?
|
Len | 108740 |
9.10.2022 15:42:10
Hm, ted jsem se vydesila. PRed par tydny mi pri zavazovani tkanicek vypadlo koleno. Vtipne po prvni lekci cviceni po mnoha letech, aneb sportem k trvale invalidite. Byla jsem na bobku, zavazovala jednu tkanicku, druha noha byla asi do nejakeho divneho uhlu, najednou pocit, ze koleno vyskocilo, ani to nebolelo, spis sok, zarazila jsem si ho zpet, pak malem omdela tim sokem, vykloubene klouby nedavam od mala. Neboli to, opatrna jsem byla prvni dny, ale uz dlouho funguju normalne vcetne dlouhych dvacetikilometrovych prochazek a sedani na bobek. Tatkovi vypadava koleno od triceti let, takze me to neprekvapilo, ale ted si rikam, jestli to nebylo neco jineho.
|
Okolík | 129526 |
9.10.2022 15:13:53
Zvláštní, všichni ortopedi, chirurgové a rehabilitační pracovníci považují rameno za nejsložitější kloub s největším rozsahem....
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.