| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Ostatní problémy pohybového ústrojí

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 6130  [Dalších 6030 >>]
zerat 18305
9.10.2022 14:35:53
Takto jsem to měla s prasklým meniskusem. Pomohla až artroskopie.
Senedra 14756
9.10.2022 14:30:00
Něco podobného řeším přes půl roku. Nejednalo se o nějaký "blbý pohyb", najednou začalo koleno velmi protestovat. Hlavně při chůzi do schodů. Pomohla taková punčocha ze zdravotnických potřeb, která mi koleno zpevnila. Mezitím jsem se objednala na ortopedii a protože jsem chtěla k dobrému ortopedovi, tak jsem čekala tři měsíce. Praktický lékař mě poslal na RTG ( na něm se nenašlo nic). Na ortopedii mi dělali třikrát opichy, pak jsem chodila na fyzioterapii. Punčochu jsem musela sundat, mám maximálně tejpovací pásku. Cvičím denně ( skoro) a zase se objednávám k ortopedovi, protože stav se zlepšil, ale jen lehce.

Takže za mě - koupit si tu punčochu, která nohu zpevní a objednat se na ortopedii.

Mám něco takového: https://www.nonari.cz/bandaze-a-ortezy/bandaz-na-koleno/
Pam-pela 97353
9.10.2022 14:23:32
Pokud se vylouci poraneni na zobrazovaci metode, najit dobreho chiropraktika. Koleno je na rovnani nejslozitejsi, ale zkuseny chiro to zvladne. Psala jsem to vedle s ramenem, ale rameno je jednodussii. Pokzd budes jen setrit, odlehcovat, naslapovat jinak, brzy se rozhodi kycle, panev i chodidlo. Resila bych to vcas.
Slonisko 65085
9.10.2022 13:14:46
Děkuju, mě na tom právě přišlo divný, že koleno nebolí ani nenatéká, zkusím se někam objednat.
Monika 123907
9.10.2022 12:45:47
No,ono s prasklym meniskem můžeš klidně žít dost dlouho.Potize být mohou a nemusí,hlavně hrozí riziko,že se zablokuje a už nenarovnas n.neskrcis nohu a operace je akutní.Operace s podívá v odstranění menisku n.jeho části,což určitě nezlepší stabilitu kolene,ale mělo by odstranit případně dráždění od úlomků menisku ...
Pruhovaná 64704
9.10.2022 12:13:25
Meniskus to být může. A já doporučuji ortopeda a razantní řešení. Já doufala, že "se to srovná" rok a než mne (sice starý, pečlivý a zkušený, ale zřejmě v samovolné vyhojení věřící) pan doktor poslal na mag.rezonanci, to trvalo snad půl roku. Až po výměně lékaře jsem šla kvapem na zákrok. Nepodceň to.
Monika 123907
9.10.2022 11:57:08
Tipují na prasklý meniskus,přetržený vaz bolí (a hlavně natéká) delší dobu.Bez doktora se to nedozvíš ...
Okolík 129526
9.10.2022 11:44:11
U ortopeda, mohl ti rupnout nějaký vaz....
Slonisko 65085
9.10.2022 11:06:52
Asi před měsícem jsem se nešikovně pohnula při sedání v autobuse, v koleni ruplo, zabolelo to, a noha pode mnou povolila. Bolest za chvíli přešla, druhý den jsem koleno ještě trochu cítila při chůzi ze schodů, ale jinak dobrý. Jenže od té doby koleno nedrží a má tendenci povolovat, většinou když na té noze stojím a zkusím se otočit, měla jsem pocit že se to zlepšuje, ale možná jsem si jen začala podvědomě dávat pozor, no a včera jsem skočila z cca půlmetrové výšky a zase stejný scénář. Je nějaká šance že se to spraví, když si budu fakt dávat pozor a případě zkusím nosit bandáž? Má smysl to zkusit řešit u doktora? A u kterého?
Okolík 129526
9.10.2022 10:49:34
Knedlo a co s tím ramenem vlastně máš? Co doktor, rehabilitace?~d~~d~
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 6130  [Dalších 6030 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.