| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Třebíč

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 460] Názory 461470 z 3824  [Dalších 3354 >>]
Mikeš+ 3 holky 30347
18.4.2006 12:50:44
Vlaďko, gratuluju :-) Ať je Katka hodná a zdravá a Ondrovi to chůvovství dlouho vydrží :-)
Naušnice se dávají někdy v půl roce po základním očkování, ale nevím přesně, nedávala jsem je Dáje právě kvůli akupunkturním bodům.
Mikeš+ 3 holky 30347
18.4.2006 12:40:02
Ahoj!
Míšo, kdy tam teda jdeš? Někdy v květnu? Souhlasím s Lelou, klid, tam už to není tak hrozný, jako třeba u maturity :-) Spíš taková formalita :-) A něco umíš, jak bys jinak napsala diplomku a složila zkoušky a zápočty? :-))
U nás Velikonoce v klidu, akorát Dája nepochopila, co to s těma mrskačkama má znamenat, jaktože ji někdo může plácat a já se na to v klidu dívám.
Dneska v noci jsme měli fofry, 3x se pozvracela do postýlky, takže dneska peru snad všechno povlečení, lůžkoviny a pyžama. Už mě ten její kašel fakt štve, protože z toho pak zvrací a vůbec nejí. Asi dojdu pro antibiotika, ať má konečně pokoj.
Míša*Tom*Any 14043
18.4.2006 10:30:00
Ahoj kočky,
tak jsem byla dnes ráno opět s Any u zubařky-ta sádrová blombička co jí tam dávala v pátek jí opět vypadla:(No nemusím vám snad líčit,jak řvala,jen co spatřila zubařku...Jelikož už jsem nestihla dát Áju do školky,tak jsem ji odvezla k tchýni a musím se učit.Umím sotva třetinu otázek:((No,umím je silné slovo.
Jinak u nás Velikonoce v klidu.Tom chodil s klukama a na Áju byli jen bratránci,dědové a strejdové.Na oběd jsme šli k našim,takže o starost míň.

Ozvěte se někdo!!!

Míša*Tom*Any 14043
16.4.2006 18:57:51
Ahoj Malino,vůbec nic v pohodě nezvládám,nepeču,jelikož na to mám babičky a na barvení vajec taky:)
Úklid zvládám při učení,jelikož se musím učit při nějaké akci nebo chůzi.Jak si sednu,tak spím-hihi.
Kdybych nenechala Anetce píchnout ouška jako miminku,byla by bez naušnic minimálně do 15 let...
Malina27 18328
16.4.2006 14:49:12
Ahoj,
preju vsem krasny Velikonoce! :-)

Vladko, gratuluju k narozeni holcicky a preju, at je zdrava a stastna. Nejak rychle to uteklo, vzdyd jsi tu nedavno psala, ze jsi otehotnela, to je sileny, jak to leti.
Preju Ti, abys to dobre zvladala a aby byla mala hodnoucka, jako Ondra. Je to krasny, ze je tak milej na sestricku :-) Hlavne, aby mu to vydrzelo.
Peta nausnicky nema - necham to na ni, az si o ne rekne sama. Treba je ani chtit nebude. Prijde mi to sileny davat je takovejm prckum. To dite je samo nechce a nepotrebuje, je to jen kvuli okoli. Ja sama jsem si je vyrvala ve 3 letech a sama jsem chtela zazit tu bolest a tu pychu, ze jsem si je nechala dat. Presne si pamatuju, jaky to bylo a jak jsem z nich pak byla nadsena. Tak to tak necham i na Peti,az se sama rozhodne. Neumim si ju ted ani s nausnicema predstavit. Navic v tech miniouskach je asi tezsi najit ten spravnej bod, aby se nepropichl nejakej dulezitej akupunkturni bod. Prej je dobry predem zajit za nakym akupunkturistou, kterej nakresli tecku, kam by to melo bejt. Jinak hrozi, ze kdyz se pichne do blbyho mista, ze bude hur videt, nebo dostane treba astma...Znam par lidi, s temahle zkusenostma. Jinak se nausnicky davaji nejdriv po ockovani - 5-6.mesic.

Miso, obdivuju, ze to zvladas. Ja bych se k nicemu nedokazala dokopat. A vsadim se, ze pri tom zvladas i jarni uklid, peceni a barveni vajec - zejo? :-))

Uz nevim, co jsem jeste chtela napsat .....

Vcera jsme poprve v roce byli opikat burty a Peta byla nadsena. jak je venku hezky, tak krasne beha a nechce se ji vubec domu (v zime to bylo naopak).

Preju vsem krasny jaro, ahoj :-)
Míša*Tom*Any 14043
15.4.2006 22:35:40
Ahoj Vladi,
to seš šikulka,že sis našla čas i na nás:)
Na fotečky Katušky jsem moc zvědavá.Jak jsi to Vladi zařídila,žes porodila v den,kdy Ti to měli vyvolávat a navíc přirozeně?Malá se otočila nebo šla koncem pánevním?Brrr,nechápu,jak můžeš tak brzy přemýšlet nad dalším porodem-hihi.Ondrášek je teda zlatíčko,když Ti pomáhá.Tak aby mu to vydrželo hóóódně dlouho:)Držím palce,ať má Kačenka srdíčko v pořádku a je stejně hodná a v pohodě,jako Ondra.
Kam nakonec děláš přijímačky?To seš teda žena činu!
Jo a díky za podporu ke státnicím.To víš,nechci se tam ztrapnit:)
Naušničky jsem nechala Áje píchnout u naší dětské Dr.Bylo to po nějakém očkování kolem 4.měsíce.Mám to napsané,mrknu zítra.

Dobrou noc a hodně mlíčka přeji:)
Vlaďka,O-03/04,K-04/06,T-07/14 10629
15.4.2006 11:38:38
Ahoj holky,

chtěla jsem všechno napsat a fotky vložit do deníčku, ale nějak mi blblo přihlášení a po změně přihlašovacích údajů jsem na našich stránkách anonym, takže nějaký fotky vám pošlu mailem (snad ještě dnes)...

Jinak porod celkem šel, v danou chvíli jsem si říkala, že je to horor, ale teď už si to tak přesně a živě nevybavuju :-) Zase jsem přesvědčená, že to není nic tak hroznýho, abychom do toho nešli znova :-)
Malá měla u porodu srdeční arytmii, tak je teď hlídaná, ale už se to neukázalo...ještě nás čeká návštěva kardiologie kolem 6nedělí - budou jí zase natáčet EKG...

Ondra je děsnej opečovávatel, nosí plínky, chce utírat Kátě prdýlku, maže jí ju, pořád ji opusinkovává a mazlí, chtěl by ji chovat. Včera jsme byli u tchánů a Ondra tam chtěl zůstat na noc, tak jsme ráno chrupčili do 9... Jinak malá baští co 2,5-3 hodinky a vždycky tak půl hoďky pokukuje, odpoledne má dokonce i tu dvouhodinovou aktivní chvilku - na to od Ondry nejsem zvyklá, tan chrupčil 3-5 hodin, přbalila jsem ho, nakojila a zase chrupčil :-)

Míšo, neboj, jsi pilná a zkoušky určitě zvládneš! Však to nemusí být všechno za 1! (i když vím, že člověk, aspoň já se tak vždycky snažila, se snaží na ty 1 našprtat) Tak držíme pěsti!!! (Béééé, mně 5.5. čekají příjmačky, to bude maso!!! :-) )

Jo a mám dotaz, kdy (v jakým týdnu/měsíci) jste holčinám nechaly píchat naušničky a kde - v Třebíči?

Všechny vás zdravím, užijte si víkend a Velikonoční pondělí, ať vás mrskání moc nebolí!!! :-)
Paaaa
Míša*Tom*Any 14043
14.4.2006 12:51:07
Ahojky Lelo:)
Díky za podporu,fakt ji teď potřebuju.Čím jsem starší,tím víc stresuju.
Už mě má myslím plný zuby nejen rodina:(
Včera večer chytl Áju zub,asi jí vypadla plombička-řvala až do půlnoci,usnula mi v náručí u TV a ráno před šestou nanovo.Tak jsme letěli k zubařce a opravila jí to.Dnes má spát u našich,tak snad už ji to nebude bolet.

Lelo,snad i Ty přežiješ Velikonoce ve zdraví.
Obrázek nemám čas hledat,ale taky všem přeji krásné a pohodové Velikonoce.
(Pro mě to znamená mínus 3 dny na učení,jelikož jsou prázdniny a v pondělí přijedou na Áju bratránci.Fakt jsem nervák-jedna radost).

Papá a mějte se.
Jak se daří Vlaďce s Kateřinkou?
Lela, čert a malinkej drak 9322
14.4.2006 11:09:04
ahojte holky, kde jste kdo??? takhle hnusně a vy nesedíte u netu??

Míšo, státnice jsou fakt v pohodě! taky jsem je dělala ze tří předmětů v jeden den, to je asi normální ... Zbytečně se nenervuj, je to hlavně o psychické pohodě ;o)) představ si tu pohodu potom ...

je mi nějak divně, doufám, že velikonoce neodstůňu :o(

přeju všem hezké svátky, ať svítí sluníčko a tak vůbec, ať už je jaro!! a ukažte se, ať vím, co je s váma :o))

Míša*Tom*Any 14043
7.4.2006 20:03:13
Ivi,díky za info o Vlaďce-to je super,že vše dopadlo,jak mělo:)
Kačence přejeme hodně zdraví a ať jsou brzo doma.
[<<Předchozích 460] Názory 461470 z 3824  [Dalších 3354 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.