Ahoj kočky, tak jsem byla dnes ráno opět s Any u zubařky-ta sádrová blombička co jí tam dávala v pátek jí opět vypadla:(No nemusím vám snad líčit,jak řvala,jen co spatřila zubařku...Jelikož už jsem nestihla dát Áju do školky,tak jsem ji odvezla k tchýni a musím se učit.Umím sotva třetinu otázek:((No,umím je silné slovo. Jinak u nás Velikonoce v klidu.Tom chodil s klukama a na Áju byli jen bratránci,dědové a strejdové.Na oběd jsme šli k našim,takže o starost míň.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.