| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Třebíč

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 450] Názory 451460 z 3824  [Dalších 3364 >>]
Malina27 18328
29.4.2006 7:41:22
Ahoj,
na kafe je to nejlepsi do Palacinkarny u mlsnych kocek. Je tam detskej koutek s hrackama. Je to kousek od Delvity smerem k zimnimu stadionu, takovej pruchod, jsou tam nakresleny barevny kocky. Akorat problem - neda se dovnitr s kocarem, ale da se zaparkovat pred palacinkarnou (doporucuju ale zamek na kolo). Kdyby bylo hezky , tak v tom samym pruchodu je vzadu zahradka s piskovistem a hrackama (kafe bar Zaragoza).
Dada+2 24860
27.4.2006 21:53:11
co tu děláš? Ty nemáš co na práci? :-DDDD
Zapomněla jsem ti říct, že bude v sobotu Dejna v Tř. Polďas tam hraje nohec, takže jsem si daly mezi 15.-16. rande. Beru ale Cyrka, páč ho nemám kam umístit.:-)
Jestli chceš, přidej se.
Míša*Tom*Any 14043
27.4.2006 19:52:43
Hihi,jen nevím,Dado,jestli Ti někdo odpoví.Nějak to tady vázne:(
Dada+2 24860
27.4.2006 19:00:32
Ahoj holky,
nezlobte se, že vám sem lezu, ale mám dotaz.

Můžete mi, prosím, některá poradit,kam se dá jít v sobotu odpoledne v Třebíči na kafe? Mám na mysli i s dětmi, takže třeba s dětským koutkem nebo aspoň přívětivou obsluhou, které nebudou vadit pobíhající lumpíci.
Míšo tebe se neptám, teď máš v hlavě stejně pouze balbuties, rhinolalia a spol.:-)))

Kuju.:-D
Míša*Tom*Any 14043
27.4.2006 11:51:41

Ahoj holky,
dávám si polední pauzu:)Any je dnes od rána u tchýně,tak toho musím zvládnout co nejvíc.
Mikši,tak držím palce,ať to není cysta!!!
Pavli,tak jak bylo na škole v přírodě?Počasí měli nádherné...
Tom přijímačky udělal,ale nevzali ho,tak bude pokračovat normálně na ZŠ a pak uvidíme.
V neděli jsme slavili jeho 13 narozky,tak můžete mrknout,jak nám kluk vyrost-hihi.TADY
Lelo,ty máš teda taky pěknou honičku s klukama.Držím palce,ať vám školka v JI vyjde!!!
Jsem zvědavá na zážitky a fotky od SAMY.

Ani jsem vám nenapsala,že si s našima vyměníme bydlení.Jim je už ten obr barák na nic:)Tak už se těším,jak po státnicích začnu probírat katalogy koupelen,kuchyní a nábytku.Pochopitelně to tam od základu změníme-podlahy,topení,dveře,něco vybouráme apod.Takže tak bude vypadat naše letní dovolená.Naštěstí mají všude nová okna a ještě zaplatí i zateplení a novou fasádu...
Tom už se moc těší na velký pokoj,Any taky,manža na pracovnu a já na ložnici bez 3. osůbky-hihi.
Dnes má přijít borec udělat přibližný rozpočet...
Lela, čert a malinkej drak 9322
25.4.2006 21:21:42
Ahojte kočky,
po dlouhé době zase píšu - sleduju vás, ale nějak nestíhám :o( Omlouvám se!
Kuba byl minulý týden doma, zase kašlal, já do toho obvolávala stavební firmy a tak vůbec... Víkend jsme měli hektický, v neděli jsme byli v Praze - jsem kulturně vyžitá na rok dopředu ;o)
Dnes jsem byla (samo s oběma dětičkama) v JI u zápisu do školky - no moc růžově to nevidím :o( chjo
Manžel je zase pryč, vrací se zítra v noci, ve čtvrtek jedeme na stavební veletrh - mrňavce sebou tahat nechceme, měla hlídat moje máti, leč ta je už týden na infekčním ... takže přijede tchýně a já budu celý zítřek uklízet a vařit :o(((

Vlaďko, fotky super, malá je nádherná!! Dneska v poradně bylo pidimiminečko, skoro jsem se rozbrečela - takovej drobeček byl hladovec nedávno a jak rychle vyrostl :o( fňuk
no, koukám, že tvoje miminko je zase spavé (i když ne tak spavé jako byl Ondra ;o)) Přeju, ať vám to vydrží! A Ondrovi to opečovávání taky - je to super, kluci už spolu blbnou (hlavně piští - to je o nervy ;o))
nevybavuju si, na co že děláš přijímačky?

Mikši, jak je?? Líp? Doufám, že jste obě OK!!

Míšo, co ty? Co učení? Pohoda!!! Fakt se neboj, pak na to budeš vzpomínat (jako v tom smyslu, že kdybys věděla, jak to bude v pohodě, tak ses nemusela učit vůbec ;o))

tak, a teď jsem mluvila se Samy, už jsou zpátky, spokojení a opálení ;o))

Přeju vám všem hezké dny!
Mikeš+ 3 holky 30347
21.4.2006 8:41:03
Míšo, to jsem ráda, že ti to trochu pomohlo:-) ještě ti prozradím, jak jsem se na státnice bála já, jo? V autobuse mi cestou na zkoušky bylo zle, potila jsem se až na zadku a myslela jsem, že tam ani nemám jezdit. Ve zkušební místnosti to přešlo, zkoušející vypadali nervóznější, než my. Pak jsem teprv při zkoušce zjistila, co všechno vlastně vím :-) Na další kolo - to bylo asi za 14 dní- už jsem se skoro vyprdla, jen jsem si na minilísteček z každého tématu vypsala pět pojmů, o kterých se tam má mluvit :-) Neříkám, že mám samý jedničky, ale je mi to fakt jedno :-) Nejhorší byla pro mě obhajoba diplomky, protože moje vedoucí mlčela jak ryba a vůbec mi nepomohla proti oponentům, kteří vlastně sepsuli i to téma, které mi zadala.

Jinak Dája se nám po velikonocích ještě rozzvracela a začala nenormálně kadit, takže od včerejška má antibiotika, dietu a speciální výživu. Už se fakt těším, až to zabere a všichni se konečně normálně vyspíme... mě je taky divně, nemám ani chuť k jídlu, a kdybych nevěděla, že je to skoro nemožný, myslela bych si, že jsem těhotná. Asi mě zas trápí nějaká cysta :-(

Pavli, to teda fakt nezávidím :-( Jenže ono to asi stejně jinak nejde, co?
Pavlína, Vojta 8/99,Vítek 6/02 10284
20.4.2006 21:10:10
ahoj holky,
Vladi, děkuju za krásné fotečky, Káťa je zlatovláska, že jo? :)
A Ondra je už teda velký chlapák :)) to je bezva, že chce tak pomáhat.
Já sice holky nemám, ale myslím, že musí být naočkovaný tetanus... aby náušničky píchli. Naše dr. ORL přesně zná i akupunkturní body, takže přesně ví, kam může píchnout. Dala bych ti kontakt, kdybys pak chtěla.

Míšo, vy máte teda jaro :o) ty šprtáš na státnice, Tom přijímačky, samé veledůležité okamžiky :)) ale vy to zvládnete, jste šikulky :)

Vojtík nám v Po odjíždí na školu v přírodě, počasí vypadá dobře, tak snad budou mít samé příjemné zážitky, už se hrozně těší :) Jedou ke Slavonicím.

Jinak se máme - nic nestíhám, to je strašný, jak to letí, než uděláme úlohy, kluci jdou ještě chvilku s taťkou ven a pak už se chystají do hajan, to je šílené, připadá mi, že všechno šidím, domácnost, děti i sebe... to je hrozný pocit :(
No a jaro je samozřejmě super, z okna v práci s úžasem pozoruju, jak se stromy stále víc a víc zelenají přímo před očima, aspoň tohle mě uklidňuje a dodává trošku energie :))
Mějte se krásně, ahojky
Míša*Tom*Any 14043
19.4.2006 19:45:46
Ahoj holky:)
Mikši,moc díky za uklidnění a logické zdůvodnění toho,proč se nebát.Jo,celkem mi to pomohlo.
Dnes jsem se konečně dozvěděla i termín.Bohužel jsem opět nespokojená,protože jdu poslední den(11.5.)v 8.00hod.No,ale budu mít aspoň týden k dobru a můžu v klidu uspořádat tuto neděli Tomášovu oslavu narozek.Má je 24.4.a to dělá i přijímačky na gympl a odpol.má rodičák.(Takže 2 dny na učení ani nemrknu).
Mikši,snad už je Dáje líp a zvládla to i bez ATB.

Malino,samozřejmě Anetku na Velikonoce nikdo neřezal,ale jen symbolicky polechtal-hihi.Má 3 bratránky,bráchu,tak to je těžký tradice nedržet.
Mně to nevadí,že přijedou všichni chlapi z rodiny.Když je hezké počasí,sedíme do večera na zahradě,děti si hrají...(A žádní opilci se nekonají-hihi).
Malina27 18328
19.4.2006 13:44:22
ahoj, zdravim vsechny a preju krasnej pampeliskovej den (uz tady kvetou prvni kousky :-))

U nas Velikonoce pohoda. V podstate je ani neslavime, jen si udelam jarni vyzdobu. Ale domu nikoho mrskat nezvu, nelibi se mi to. Navic nejsme verici, tak ani nemame proc slavit.
Premejslela jsem, ze bych to za rok zkusila udelat jako treba v Belgii, kde detem rodice schovaj po byte (i po zahrade) cokoladovy vajicka a deti je pak hledaji. To je jediny, co bych byla ochotna pro dite o Velikonocich udelat. Ale aby my "tutununu bejbinko :-)" nekdo liskal a ja tomu prihlizela - eee. Ja vim, ze je to jen jako a ze je to omlazovani, ale kdyz vidim ty ozralce a na ulici rozflakany vajicka.......

Asho, dneska jsme ani nestihly pokecat. Jak Ti je? Uz se pekne kulatis :-) Nevis pohlavi? Jak to zvladas? Koukala jsem, jak zvedas Kubu z kocaru a uplne ve me hrklo. Nemas s tim problem ho nosit?

Musim koncit, Zabinka se vzbudila, mejte se krasne ;-)
[<<Předchozích 450] Názory 451460 z 3824  [Dalších 3364 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.