| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Třebíč

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 440] Názory 441450 z 3824  [Dalších 3374 >>]
Míša*Tom*Any 14043
11.5.2006 18:27:09
Zdeni,moc děkuju za všechny pěstičky i vám všem ostatním holkám tady:)
Pocity byly nejhorší pár dní před státnicemi,včera jsem už nějak rezignovala a dokonce i o půl noci únavou usnula.Ve 4.00 jsem se vzbudila a ještě jsem se musela na nějaké otázky mrknout.Bála jsem se hodně,ale po vytažení otázek jsem musela začít přemýšlet,no a mám to za 1:)Za 2 roky už se nebudu tolik bát.(Snad).
Teď mě čekají ještě přijímačky,ale ty budou formou testu,takže klídek.
Zdeňa,Mary02,Viky06,Deny10 35220
11.5.2006 15:25:52
Promiňte holčinky,že Vám sem lezu,ale jsem z regionu(a z červnovek 2006) :o) a jsem děsně zvědavá,jak to Míša zvládla. Já už teda vím,že zvládla!!!, to bylo jasný předem,no nééé :oD, ale chtěla jsem se optat na pocity. Moc jsme na Tebe Míšo mysleli s Marečkem!!!!!

dnes jsem zrovinka byla v TR, jezdím tam do RC Damiján v Nehradově na Angličtinu. Neznáte to tam někdo? Vřele doporučuju maminkám s malými dětmi!!!

Tak se mějte a všem přeju krásný den!!!
Zdeňa,Mary02,Viky06,Deny10 35220
10.5.2006 20:55:32
Míšo, i já Ti budu držet všechny pěstičky a že jich mám!!!(celkem 4)

Pa Zdeňa

Míša*Tom*Any 14043
10.5.2006 9:53:03
Ahoj holky,
zítra v 8.00hod.jdu na to,tak na mě myslete:)
Napíšu zítra večer.
Pavlína, Vojta 8/99,Vítek 6/02 10284
9.5.2006 23:01:21
ahoj holky,
já taky nestíhám :) jak jinak :)
víkend jsme si parádně užili, byli jsme u sestřenice v Praze, zvládli jsme zoo a město - klasika: Petřín, Hradčany, Karlův most, orloj.... kluci nadšení a my parádně utahaní, ještě dnes mě bolí svaly na lýtkách z výstupu na Petřínskou rozhlednu :)

Malino, tak ať je to solidní nabídka!
Lelo, co vy? Už máte vybranou staveb. firmu?
Všem přeju krásné voňavé jaro!!!! :))
Lela, čert a malinkej drak 9322
9.5.2006 18:29:44
ahojte,
taky jsem neodletěla - jen tradičně nezvládám, taťkovi se podařily vybojovat dva dny dovolené a to počasí ... v podstatě od čtvrtka do včera jsme byli pryč, a zítra asi zase mizíme

školka v JI nevyšla, pochopitelně :o( Zítra si asi vyzvednu rozhodnutí, a pak napíšu odvolání - help!!! Co se do takového odvolání píše - Míšo???

Míšo, jako Tom dopadl i syn sestřenice :o( NO co naděláš, z devítky se určitě dostanou oba!
Jo a blahopřeju k výměně bydlení - a přeju pevné nervy na rekonstrukci ;o))

Mikši, tak co chuť, vydržela Dáje?

Malino, s domkem na vás myslím - a držím pěsti, ať to vyjde!!!

tak, a loučím se! Přeju všem hezké dny!
Malina27 18328
9.5.2006 13:53:35
Ahoj,
jak to tak vypada, vsechny carodejnice asi odletely? :-))

Ja jsem vetsinou s Petou venku, jak je krasne, tak taky nemam cas. Min tyden jsme byli v zoo v JI, parkrat jsme byli na kolech a v lese. Jinak porad na hristi.
Je to krasa, jak vsechno kvete.
Ted mame zas vyhlidnutej jeden domek v TR a jedname o cene. No uvidime... ale uz si moc nadeje nedelam, tolikrat uz to nevyslo. Nakonec asi budem muset taky stavet - bee :-( To se nam nechce, i kdyz mame moc zajimavou nabidku na moooc levnej pozemek.

Tak nic, mejte se krasne a uzivejte slunicka :-)
Ahoj
Míša*Tom*Any 14043
30.4.2006 7:18:28

Ahojky holky,teda jestli se některá vůbec objevíte-hihi:)
Jsem divná-děcka nejsou doma a já jsem stejně vzhůru už od 6.30:((
Holt už to tak mám za ty roky zakódovaný...
Anetka je od pátku s našima na chalupě-to je zatím asi nejdýl,co kdy byla a mně je normálně smutno.Asi pro ni odpoledne manža zajede.
Tom je taky do zítřka u táty.

Večer jsme chtěli u švagrovky na zahradě upálit nějakou čarodějnici,ale nevidím to nadějně-v tomhle počasí:((
Musím zajet nakoupit,když je zítra st.svátek a v úterý odjíždí Tom do konce týdne na školu v přírodě.(Tak aby měl nějaké dobrůtky s sebou,to je jasný).

Mikši,to je super,že už je Dája v pohodě a zase s chutí baští:)
Mikeš+ 3 holky 30347
29.4.2006 13:57:26
Ahoj holky:-)
Tak dneska jsme měli jet sami dva s M. na jednodenní pěší výlet na Pálavu. Kdyby bylo počasí jako včera, bylo by to fajn, ale když jsme v šest ráno vstali a lilo jako z konve, zůstali jsme doma :-( Místo výletu jsem si udělala uklízecí dopoledne :-(, protože Dája byla přes noc u našich :-) A prý tam ta opice spala celou noc od osmi až do čtvrt na osm!! Doma dělá v noci hodinové řvací scény a tam klid! Asi ji budu muset odkládat častěji :-)

Jo, a po těch antibiotikách, co brala minulej týden, se tak rozjedla, že si konečně užívám :-) Pořád hlásí, že chce baštit a jí skoro všechno :-))
Dada+2 24860
29.4.2006 10:19:12
Malino, díky díky díky.:-)
Kočár neberu, takže to bude bez problému.Určitě vyzkoušíme.

Mějte se.
[<<Předchozích 440] Názory 441450 z 3824  [Dalších 3374 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.