Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Míša*Tom*Any | 14043 |
15.5.2006 13:26:56
Ahoj holky,
ještě jednou moc děkuju za gratulace:) Pavli,hihi,seš hodná,že jsem úžasná mi snad ještě nikdo neřekl... Držím ségře palečky a pochopitelně i Vlaďce,která je teda super úžasná. Mám to pochopit tak,že chodíš do ZŠ i teď??? Holky,samozřejmě u zmiňovaných značek hledám jen inspiraci a už mám šikovného truhláře,který nám to rovněž udělá za poloviční cenu.Ale díky:) Pavli,přijímačky dělám 6.6.,bude to formou testu,50 otázek z toho,co jsem se učila ke státnicím.V tom problém nevidím,ale vzhledem k obrovskému zájmu si nemyslím,že bych měla štěstí.Oni vezmou např.20 studentů a ostatním nabídnou placenou formu,což dělá 40 000na rok:(( No,jsem s tím smířená,ale jistě chápete,že penízky by se daly utratit líp...Dálkové mgr.studium spec.ped.je jen v Brně:(( |
Vlaďka,O-03/04,K-04/06,T-07/14 | 10629 |
15.5.2006 9:14:27
Jo, Pavli, asi známe stejnýho truhláře :-) - Míšo, klidně se dojeď podívat na naši kuchyň - u Sýkory by nás stála 160 000, u Hanáka 230 000 a od tohoto pána nás vyšla na 106 000 (všechno včetně spotřebičů) - linka nás teda vyšla na 53 000,- (cca 6 metrů)
|
Vlaďka,O-03/04,K-04/06,T-07/14 | 10629 |
15.5.2006 9:09:25
Ahoj holky, pořád nějak nestíhám (kvůli příjmačkám jsem všechno hrnula před sebou a teď se to už týden snažím udělat, ale jde to pomalu, zahrádka už je naštěstí hotová, takže domácnost - měla jsem 7 praček prádla na žehlení, tak už jen 2 apod. ... je to tu jako po výbuchu :-( ) - Pavli, to jsem zvědavá, jestli se s tvou ségrou budeme ve škole potkávat :-) Taky mám celkem vysokej percentil (96,79), tak si troufám doufat...spočítala jsem si, že kdyby brali tolik lidí jako loni (to množství bez odvolání), tak by se muselo hlásit do cca 800 lidí a dostala bych se v pohodě (loni se hlásilo něco málo přes 500...)...jen teda nevím, jak moc přihlížej k výzu ze SŠ, to jsem měla dost ubohý :-(
Koukám na poslední stránku a vítám mezi náma novou maminku - jsme se tu ještě nepotkaly, co? A držím pěsti, ať je porod OK, bez problémů a rychlej! Já jsem z Dukovan a zbytek vidíš v nicku :-) Míšo, jsi borkyně, gratuluju ke složeným zkouškám, příjmačky snad zvládneš, to by bylo, aby ne :-) Já rodila za úplňku Ondru a byl to prima porod, oproti porodu Káti tak nebolel, byl pohodovej i když 26hodinovej... S Káťou to trvalo 8 hodin, ale 2 hodiny jsem ještě spala, takže 6 hodin vnímaných kontrakcí po 3 a míň minutách :-) Lelo, jestli se můžu ptát, kde budete stavět?... Jinak Martin asi půjde od srpna dělat do Jihlavy, na směny, 2x přes den 12 hodin, den volna a 2x přes noc 12 hodin a 4 dny volna. Ty směny mi vaděj, ale to volno se bude moct dát dobře využít - ve všední dny si oběháme co bude třeba - Dr., úřady a tak, udělá se na domku a zahradě mnohem víc a nebo si sebe prostě budeme užívat... přidáno taky dostane, nic závratnýho, ale aspoň něco...jen já asi nebudu moct dál učit ve škole (kvůli nepravidelnosti těch směn)..., ale nevím, jestli bych to stíhala i s případným studiem... ještě to teda není jistý, tak na 90%, tak uvidíme... Tak zase mizím, zkusím teď nakouknout častěji...už aby byly prázdniny, nebudu muset do školy (mě to baví, ale teď mi to žere dost času, už bych to tu zase chtěla mít co nejdřív jako "doma")...tak jdu na tom zapracovat :-) Mějte se prima!!! |
Pavlína, Vojta 8/99,Vítek 6/02 | 10284 |
13.5.2006 16:02:14
ahoj všem,
Míšo, velká gratulace!!!! jsi úžasná :)) Moje ségra dělala před týdnem přijímačky, teď čeká na rozhodnutí, ale vypadá to hodně dobře, měla vysoký percentil.... no, uvidíme... Ty máš přijímačky kdy? Co se týče kuchyní, mám kontakt na šikovného truhláře poblíž MB, dělá jen kuchyně a je hoooodně dobrý, možná ho i znáš, kdybys chtěla kontakt, pisni mi sms, na netu moc nejsem. všem přeju krásný víkend! |
Míša*Tom*Any | 14043 |
13.5.2006 10:09:22
Ahoj ženský:)
Já jsem byla včera večer s kámoškou trochu slavit,pila jsem jen červené víno-ani ne moc,ale už tam mi bylo hrozně špatně a doma,ani nemluvím.Přišla jsem ve 3 ráno a jsem šíleně unavená:(Asi to bude tím věkem-hihi. Malino,projížďky v lese musí být príma:)S domečkem držím pěstí!Už to trvá dlouho a bylo by fajn,kdyby vám to tentokrát dobře dopadlo. My jsme už vyřídili vše potřebné a do 14 dnů začneme s rekonstrukcí toho našich domu.Já mám teď za úkol co nejrychleji vybrat kuchyň a koupelnu-zatím se jen kochám u Koryny,Sykory a Hanáka. Už se teším:)) Lelo,díky:)No,zrovna jako brnkačka by mi to nepřišlo,kdybych se neučila-hihi.Každý den vyhodili kolem 5 lidí... To je smůla,že ta školka nevyšla.S tím,co se píše do odvolání zkušenost nemám,jelikož jsem to nikdy nemusela řešit.Ale rozhodně bych tam napsala,že vykonáváš takové povolání,které ti nedovoluje být na MD dlouho,že musíš na částečný úvazek do kanceláře a nemáš kam Kubu dát.Že už Kubík MŠ navštěvoval a přechod do jiné by těžce snášel,že tam má kamarády apod.Určitě zahraj paní ředitelce na city,ale RYCHLE! Jdu pověsit prádlo,než začne pršet... |
Lela, čert a malinkej drak | 9322 |
12.5.2006 15:57:21
ahojte, byli jsme od středy u našich, užili jsme si!
Pavli, stavební firmu musíme vybrat do neděle, krátí se to :o( S panem Suchým jsme mluvili, staví tam jedněm lidem taky v té lokalitě (už teda mají skoro dostaveno), ale dělá bohužel jen dřevostavby - a my jdeme do klasiky. Za kontakt nicméně ještě jednou moc děkuju!! Míšo, obrovská gratulace!!! Já ti to říkala, že je to brnkačka a že to zrovna ty zvládneš levou zadní ;o) Tak teď užívej zaslouženého klidu!! Zdeňo, ahoj! Klidně občas nakoukni! porod při úplňku musí stát za to, tak držím pěsti, ať to vyjde!! Všem hezký víkend |
Míša*Tom*Any | 14043 |
12.5.2006 12:35:25
Jejda,ahoj Zdeni,
doufám,že jsem se neusmívala,jak blázen-hihi.Na mě musíš zatroubit,víš,že nevidím:) Teda,Ty už se chystáš rodit!Tak držím palce,ať úplněk zafunguje!!! Já rodila den po úplňku-to by taky nebylo špatný,ne? |
Zdeňa,Mary02,Viky06,Deny10 | 35220 |
12.5.2006 11:35:48
Míšo, dnes jsem Tě zahlídla na městě. Jela jsem autem a mávám a mávám, ale Ty jsi rozzářeně šla a vychutnávala si určitě svůj úspěch a sluníčko a nevnímala jsi :o)))
Krásný víkend. Já jsem chtěla při zítřejším úplńku rodit,ale cítím se podezřele moooc dobře,tak uvidíme :o))) |
Míša*Tom*Any | 14043 |
11.5.2006 21:32:28
Zdeni,díííky:)
Klidně sem nakukuj. Jsem grogy,jdu se natáhnout k TV. |
Zdeňa,Mary02,Viky06,Deny10 | 35220 |
11.5.2006 19:30:34
Míšo za jedna je faaaaakt bomba!!! Tak příště už budeš víc v klidu,ne?
GRATULUJU!!! Koukám,že jak je hezky moc velký šrumec tu na diskuzi nemáte? :o) tak páček, jestli neva občas na Vás mrknu. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.