| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj holky, pořád nějak nestíhám (kvůli příjmačkám jsem všechno hrnula před sebou a teď se to už týden snažím udělat, ale jde to pomalu, zahrádka už je naštěstí hotová, takže domácnost - měla jsem 7 praček prádla na žehlení, tak už jen 2 apod. ... je to tu jako po výbuchu :-( ) - Pavli, to jsem zvědavá, jestli se s tvou ségrou budeme ve škole potkávat :-) Taky mám celkem vysokej percentil (96,79), tak si troufám doufat...spočítala jsem si, že kdyby brali tolik lidí jako loni (to množství bez odvolání), tak by se muselo hlásit do cca 800 lidí a dostala bych se v pohodě (loni se hlásilo něco málo přes 500...)...jen teda nevím, jak moc přihlížej k výzu ze SŠ, to jsem měla dost ubohý :-(

Koukám na poslední stránku a vítám mezi náma novou maminku - jsme se tu ještě nepotkaly, co? A držím pěsti, ať je porod OK, bez problémů a rychlej!
Já jsem z Dukovan a zbytek vidíš v nicku :-)

Míšo, jsi borkyně, gratuluju ke složeným zkouškám, příjmačky snad zvládneš, to by bylo, aby ne :-)

Já rodila za úplňku Ondru a byl to prima porod, oproti porodu Káti tak nebolel, byl pohodovej i když 26hodinovej... S Káťou to trvalo 8 hodin, ale 2 hodiny jsem ještě spala, takže 6 hodin vnímaných kontrakcí po 3 a míň minutách :-)

Lelo, jestli se můžu ptát, kde budete stavět?...
Jinak Martin asi půjde od srpna dělat do Jihlavy, na směny, 2x přes den 12 hodin, den volna a 2x přes noc 12 hodin a 4 dny volna. Ty směny mi vaděj, ale to volno se bude moct dát dobře využít - ve všední dny si oběháme co bude třeba - Dr., úřady a tak, udělá se na domku a zahradě mnohem víc a nebo si sebe prostě budeme užívat... přidáno taky dostane, nic závratnýho, ale aspoň něco...jen já asi nebudu moct dál učit ve škole (kvůli nepravidelnosti těch směn)..., ale nevím, jestli bych to stíhala i s případným studiem... ještě to teda není jistý, tak na 90%, tak uvidíme...

Tak zase mizím, zkusím teď nakouknout častěji...už aby byly prázdniny, nebudu muset do školy (mě to baví, ale teď mi to žere dost času, už bych to tu zase chtěla mít co nejdřív jako "doma")...tak jdu na tom zapracovat :-)
Mějte se prima!!!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.