| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Třebíč

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 420] Názory 421430 z 3824  [Dalších 3394 >>]
Pavlína, Vojta 8/99,Vítek 6/02 10284
22.5.2006 22:16:15
jůůůů.... Dáji to moc sluší, já češu leda ježky :)))
Poprvé se mi celá fotka neukázala, tak jsem nereagovala, až pak :)
22.5.2006 22:14:52
ahoj všem,
Mikši, to jsi trefila - Vlaďka superžena!!! :)) to je přesný :)
Vladi, moc moc gratuluju k přijetí!!!!!
Ségra se dostala i na ekonomku, tak si může i vybírat, kdyby nebyla líná, tak už to mohla mít dávno za sebou a ne čekat, až to dostane v práci příkazem... no jo, no... já jsem zatím ještě v klidu :)

Dnes jsem se šla rozmazlit ke kadeřnici, ale nic moc, barva ani melír nechytly tak intenzivně, jak jsem chtěla, tak to párkrát myslím umyju a bude to vyšisované :( ach jo, jsem si měla koupit barvu s melírem v drogerce a za ty prachy si koupit něco na sebe, radost by byla větší :(

Mikši a co manža bude dělat v Arábii? Jsem myslela, že tu tolik cestuje jen Lelin manžel? :)
Mikeš+ 3 holky 30347
22.5.2006 13:04:15
Dájiny první culíčky :-)
Mikeš+ 3 holky 30347
22.5.2006 12:58:23
Ahoj všechny, dlouho jsem tady nebyla, koukám...
Teda Vlaďko, nechceš ještě kandidovat někde na superženu, co všechno zvládáš? :-))
A už ani nevím, na co jsem ještě chctěla reagovat, tak to nechám na jindy.
U nás nic moc novýho. Akorát teda konečně se mi podařilo všechno dooběhat a máme stavební povolení na rekonstrukci jádra, papoušek začal mluvit, Dája už zas moc nejí, M. za 10 dní na kdovíjakdlouho musí do Arábie a mě čeká šílená spousta práce na zahradě, abych ji aspoň trochu po třech letech zbavila plevele. A z žádné školy ještě nepřišla pracovní nabídka a těhotnění taky pořád nejde. Jinak jsem rádá, že je konečně hezky a můžem být hodně venku :-)

Už vím, Míšo, gratuluju :-)
Vlaďka,O-03/04,K-04/06,T-07/14 10629
22.5.2006 10:12:36
Ahoj holky, tak se hlásí študentka, jsem přijatá, 2. v pořadí! :-) Takže se na vykojenou hlavu asi už nebudu moct vymlouvat :-( ... hihihi :-)))
Míšo, jo, do ZŠ chodím už od 14 dní po porodu...A příjmačky zvládneš, uvidíš, 6.6. má narozky můj taťka, tak to si 100pro vzpomenu :-)

Pavli, ségra je taky dobrá! Jak s tou ekonomkou, dostala se? A Víťa je šikula! Ondra se s kolem zatím oťukává, samo s kolečkama :-) ...ale máme za sebou premiéru noci bez plíny, bohužel to dopadlo 1 počůráním, ale 2x si řekl...no dáme mu týden, když to nepůjde, nebudeme ho trápit (i když že je počůranej ani nepostřehl :-))

A co Zdeňa? Už se určitě rozdvojila, ne? A co ostatní - Lela, Malina, Mikeš...?
17.5.2006 22:36:57
ahojte,
Míšo, tak to jooo, já už se lekla, že byste chtěli dávat takové šílené prachy za značkovou kuchyni, když to šikovní truhláři dokážou mnohem levněji. Brácha si teď nechává dělat kuchyň někde v Jaroměř., budou na podobné ceně, jak psala Vlaďka. Známý truhlář je z Lázu.

Vladi, tak co??? už víš, jestli jsi přijatá? To jsi teda nasbírala hodně bodíků, to jsi borka :) ségra je přijatá na práva, byla 18. se svým percentilem, na ekonomku ještě neví.

Víťa začal tento týden jezdit na kole bez pomocných koleček, těsně před 4.r, to je docela šikula, ne? :) tak akorát, bych řekla :) super bylo, že jsme za ním nemuseli běhat a pomáhat mu držet rovnováhu, asi 2 týdny se jen bez šlapek odrážel a zvedal nohy nahoru a to ne moc často a před 3 dny si půjčil kamarádovo kolo, a normálně hodil nohy na šlapky a jel :))

Všem ahoj ahoj!
Míša*Tom*Any 14043
17.5.2006 10:01:30
Zdeni,
já jsem rodila ve 42TT a ještě mi to museli vyvolávat:((
Snad to nebude Tvůj případ.Dada říkala,že s Marečkem to byla rychlovka:)
Určitě jsou ale ty poslední dny hrozné a nekonečné!
Myslím na Vás:-)
Hihi,slavit budu až Mgr.
Zdeňa,Mary02,Viky06,Deny10 35220
17.5.2006 9:37:20
Ahoj Třebíčandy a okolandy :o)

Lelo,tak porod při úplňku se k mé lítosti nekonal. Jsem stále 2v1 a sotva funím.
Včera jsem byla v porodnici na pásech a představte si,že od 8.5.do 14.5. se tam narodilo 28kousků :o) a domů se pouští po třech dnech. To je hukot,co?

Míšo,krásně svůj úspěch oslav!!!
[<<Předchozích 420] Názory 421430 z 3824  [Dalších 3394 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.