| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Třebíč

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 410] Názory 411420 z 3824  [Dalších 3404 >>]
Samy***Vinco5/03***Grétka7/07 15964
6.6.2006 15:41:42
Jasne jasne v teple teplíčku, na dalekom juhu v ešpanielsku.
Mikeš+ 3 holky 30347
6.6.2006 13:07:00
Mám konečně aktuální ikonku :-)
Mikeš+ 3 holky 30347
6.6.2006 12:59:16
Ahoj po dlouhé době :-)
Samy, kde jste to vlastně byli přes zimu? Někde v teple, jako stěhovaví ptáci? :-)

My jsme s Dájou včera osiřely a budem samy doma 14 dní. Má zrovna nějaký super negativistický období, tak to bude asi krušný.
SFRB už nám přiklepla úvěr na rekonstrukci, takže vybírám firmu, která postaví koupelnu, chci to zmáknout během prázdnin, aby naši mohli hlídat. Zatím se jen kochám grafickým návrhem :-) Kuchyň mám předběžně zamluvenou ve Stelle, ale asi ještě budu hledat i jinde.
A mám dobrý zprávy od Dr. ohledně dalšího mimi :-)
Jo, holky, neměly vaše děti někdy opary kolem pusy? Nevím, čím to mám mazat, aby se to rychleji zahojilo, Dája to má rozškrábaný a škaredý už aspoň týden :-(

6.6.2006 9:59:22
Nechcela som Vám sem hneď vpadnúť, hovorím si: Trochu počkám a budem reagovať.
Ale nič sa tu nedeje.
Čo je s Vami , kde ste gdó.

Predsa nám táto diskusia nezanikne.
To by mi bolo smutno.
By ste mi chýbaly.
L
Pavlína, Vojta 8/99,Vítek 6/02 10284
31.5.2006 21:40:56
No holky, co jeeee???
Kde jste kdo???
Hlásím, že jsem zas marodi, naposled začátkem dubna :(( teď jsem měla 3 dny očr, dnes valil Víťa k našim, hrozně chrchlá, smrká,měl 2 dny teplotu, Vojtík kašle taky, ale do školy zatím chodí, ten je bez teplot, kdybych je poslala k našim oba, tak tam dědovi budou dělat strašný bugr, hlavně, když nemůžou ven :( navíc je stejně hnusně, že :(
Snad to ty 2 dny ve škole ještě zvládne a přes víkend ho to trochu přejde, ach jo, je to hrůza, tyhle nachlazení. Nekončící příběh, bohužel :(
Víťa slaví za pár dní 4 roky, ještě nemáme dárek, vůbec není kdy a kde něco koupit, vlastně jeden už dnes dostal, takovou tu vojenskou maskovací vestičku strašně chtěl :)) tak v ní dnes odjížděl k dědovi, nadšený, kolik má kapsiček :)
Ať jste všichni zdravější než my!!!!
Míšo, ty máš ty přijímačky 6.6.??? to je určo šťastné datum - to se Víťa narodil :))
Míša*Tom*Any 14043
26.5.2006 14:04:52
Jo a Zdeňka je ještě 2v1:((
Míša*Tom*Any 14043
26.5.2006 14:03:26
Ahoj holky,
dnes jsem nebyla v práci,tak jsem i Anetku nechala doma,aby si mě užila-hihi.
Zítra jedu do neděle do Brna,máme tam sraz po 15 letech od matury-hrůůůza!!!
Jako tradičně plaším,co na sebe a nervuje mě to počasí:((

Vladi,moc gratuluju-seš hvězda!Nějak mi taky uniklo na co ses vlastně dostala?
Já nepochybuju,že přijímačky udělám,ale mám strach,že mě nevezmou pro velký počet a budu si to muset zaplatit:(

Mikši,díky za gratulaci:)
Dáje to s culíčky opravdu moc sluší-je hezoučká:)
Neboj,otěhotníš hned,jak ti přijde nabídka zaměstnání-hihi.To je zákon schválnosti.
Tak ať vám není bez taťky moc smutno.

Pavli,ségra je taky borka a ty bys to mohla taky zkusit,ne?Jestli ti to v práci nařídí,tak ti stejně nic jiného nezbyde...
Moje mamka je kadeřnice,takže aspoň za tyto služby ušetřím:)

Samozřejmě moc zdravím Samy a čekám na zážitky z dalekých cest:-)

Lelo,to mě mrzí,že máš takové blbé období.Nevyspání dělá divy:(Určitě seš kost a kůže...A proč vlastně mrňous v noci nespí?Chce být u Tebe v posteli nebo jsi mu sebrala cumel?
Budu držet palce,ať se to co nejdřív zlepší a taky ať to odvolání vyjde!!!
Na kuchyně jsem se dívala jen na netu,katalogy nemám.Sama nechci nic objíždět a manža nemá čas...Nedívala jsem se na ceny,spíš jsem jen hledala inspiraci,barevné provedení.Kuchyň už jsem nakreslila,změřila,vybrala korpus,dvířka i pracovní desku a zadala to tomu "našemu" truhláři.Snad to do 2 měsíců zmákne.Příští týden začínáme s přestavbou...A další týden odjíždím s dětmi do Itálie.Jak já se těším,že se ohřejem aspoň tam...
Lelo,moje zkušenost ze státnic je výborná,protože jsem všechno věděla-hihi.
Kdyby ne,mluvila bych jinak...Nebylo to hrozné,ale jen díky tomu,že jsem byla naučená.Plno ženských vycházelo ze dveří se slzami v očích,fakt!
To víš,jsme tam převážně samé baby,zkoušející taky baby...

No,je toho víc,co bych napsala,ale nechám to zase na jindy,ať nenadáváte-hihi.
Lela, čert a malinkej drak 9322
26.5.2006 8:19:16
Ahojte holky, tak vám tu zase jdu trošku zadepresit ;o)

v noci z neděle na pondělí jsme najeli na spánkový trénink, čerta jsem odložila k našim a manžel byl na cestách - první noc prořval, druhou lehce zakvičel asi 3x a třetí lehce zakvičel 2x (napít ve všech případech dostal až po páté ráno).
Po návratu čerta a taťky to bylo opět horší - a dnešní noc naprostá katastrofa, celá prořvaná ... pokračoval pak i u mě v posteli, děs.
Miminu se spustila rýma, větší dítko kašle - a to jsme měli jet dnes k mé sestře - no stejně bysme to asi odpískali i tak, neboť má téměř bez přestání pršet až do středy :o((
hlava mě bolí jako střep a náladu mám pod bodem mrazu, doufám, že neřád malej usne aspoň přes den, abych trochu zregenerovala

Míšo, já to pochopitelně nemyslela tak, že bys to udělala, kdyby ses vůbec neučila ... ale že to prostě není tak hrozné, jak sis myslela (a přiznej, že nebylo!!)
Odvolání jsem sesmolila, poslala, tak jsem zvědavá, jak to dopadne (spíš teda nedopadne :o(
hele, ty kuchyně - máš od Sykory, Hanáka a Koryny nějaké katalogy?? mají to vůbec? na netu jsem nenašla možnost si něco takového objednat ... a taky bych ráda pomalu chytala inspiraci ;o))

Vlaďko, budeme stavět tady, co bydlíme :o) Asi 2,5 km odtud co bydlíme - směrem na Jihlavu (kdyby tě to fakt zajímalo, pošlu ti mailem mapku ;o))
A co bude Martin v JI dělat? stále u hasičů? V Brně končí proč? to bude do JI asi horší dojíždění, ne?

Zdeni, já když rodila teď v září, tak bylo tak nacvakáno, že se hekalo normálně na pokojích, pomalu i rodilo ... děsné. A po císaři mně pustili pátý den.
Jak jsi na tom, stále 2v1?

Míšo, slavit až budeš Mgr.? Já když udělala státnice, tak jsem najednou vůbec slavit nechtěla, přišlo mi to takové nudné ... chtěla bych pořádnej titul :o)) bože, ať ten neřád začne spát, nebo se k tomu nedostanu a nebudu ho mít nikdy :o((

Pavli, Víťa je teda šikulka! My teprve kolečka přidělali, vloni ještě nedosáhl na šlapky u kola ;o) Tak jsem zvědavá, jak mu to půjde (a mám dilema, jestli mu stačí kolo nebo kupovat i tříkolku? co myslíte, holky??)

Vlaďko, obrovská gratulace!!! Teda, ty jsi šikovná! A chytrá! A úžasná!!! prostě superžena!!!! tak přeju, ať i to studium jde v pohodě, máš trochu času a energie na učení a tak vůbec
jen teda teď nevím - ty jsi se dostala na bc nebo už bc jsi a jsi přijatá na mgr program???

Mikši, neboj, manželovu cestu zvládneš - kam do Arábie? Přímo do Saudské?? Tam to maj chlapi v pohodě ...
a D8ja úžasná - zase jsem zamáčkla slzu, že chci taky holčičku s culíčkama!!!!

Pavli, segře taky gratuluju - a přeju, ať dobře vybere!!

Samy, ahooooj!!! Jsi tu ještě?? Co je s váma? Už máte auto a tak? Nebo máme dojet my? teda až bude hezky ...

tak, jdu se věnovat uřvancovi, už zase je nespokojen :o(
25.5.2006 20:50:07
Gde ste gdooo??
Mikeš+ 3 holky 30347
25.5.2006 13:00:31
Pavli, M. v podstatě pracově nikdy necestuje, akorát tak jednou za rok na školení a to je v ČR. Teď tam bude muset cosi měřit a kontrolovat, moc se mu tam teda nechce.
[<<Předchozích 410] Názory 411420 z 3824  [Dalších 3404 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.