| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Třebíč

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 400] Názory 401410 z 3824  [Dalších 3414 >>]
LSK
  • 
8.6.2006 11:33:34
Lelo prd je super, mám z toho mega depku. Ja som sa hrozne tešila na spoločnosť, možno ešte viac ako z Br, lebo som tu naozaj sama. Táto osoba ma mdefinitívne rozhodila a počítam, že to vie a má z toho radosť.
Okrem toho sa mi totálne nepodaril vstup na KM a začínam byť paranoidná a uvažujem či to nie je niektorá z nich, na druhej strane je tam myslím zvykom hovoriť otvorene tak by mi snaď povedali rovno nech idem do P. Nikdy teraz ani predtým som nemala s nikým na Rod. konflikt, vyjma malé nedorozumenie s Vladkou práve tu. Som fakt debil?
Kua už brečím.

....
Lela, čert a malinkej drak 9322
8.6.2006 11:26:02
Samy, jsem tu! Neztrácej odvahu :o)) Je to super ;o)
Samy***Vinco5/03***Grétka7/07 15964
8.6.2006 9:01:52
....asi si napíšem Vlaďce o návod na superženu.... jak je to možné, že má tá osoba tolko energie??? Kde robím chybu, som vyšťavená ako citrón.
Vlaďkoooo.....babo raď!!
8.6.2006 8:57:06
Jasne Mikši stretko=stretnutie.

Ale kludne Vás k sebe ďalej lákať budem, ale Třebíč zvládnem tiež :))

Kto by si to všimol, keď nie ty duša moja. Tabletky mám do konca týždňa a potom....

Len asi strácam odvahu :(
Mikeš+ 3 holky 30347
8.6.2006 8:30:42
To jsme se tu sešly naráz :-)
Mikeš+ 3 holky 30347
8.6.2006 8:29:44
Samy, Malina se moc neobjevuje, ale říkala, že občas čte, tak třeba ji nalákáš :-)
Těhotná je Asha a Kájula.

Koukám, že mám problémy se slovenštinou, stretok je srazík? :-)
8.6.2006 8:28:52
Mikši, noc navzdory očekávání docela šla - stoupnul si až po 4 hod, do té doby 2x kvičel, ale ležel a asi za 5 minut usnul... Tak nevím, jestli ho neruší přítomnost manžela v ložnici?? chjo :o(
Těhotnění vypadá nadějně, tak na tebe moc myslím, ať se zadaří!!!

no, myslím, že srazík můžeme klidně nějaký udělat v létě :o) Samy asi už nikoho k sobě lákat nebude, ale nějaká příjemná hospůdka v Třebíči, to byste holky zvládnout mohly, což? (aneb když nejde hora k Mohamedovi ...)

Samy, ty taky těhotníš??
8.6.2006 7:37:42
Hele ešte nikto tu tehotni?
Držím palečky.

Prosím Vás objavuje sa tu ešte Malina?

A s prípadným stretkom na mna nezabudnite, určite sa zúčastním!!!
Mikeš+ 3 holky 30347
7.6.2006 22:00:52
Ahoj Lelo :-)
To je teda fofr, takovej pokrok za jeden týden :-) S tím nespaním, úplně tě chápu a vím, o čem mluvíš. Ráda bych tě nějak podpořila, ale myslím, že obě víme, jak to dopadne, co ? :-(( Dík za radu s oparama, v lékárně chlápek říkal, že máme zkusit vysušovat genciánou :-(
Culíčky už nemáme, musela jsem trochu zasáhnout s nůžkama, ale určitě brzo budou. Taky jsem si říkala, že bych tě ráda poznala :-) Moc se ale nudit asi nebudem, denně někde jednám ohledně rekonstrukce té koupelny a kuchyně. Ale budu si to pozvání pamatovat :-)
A mimi? Ještě není, ale zvětšuje se šance :-) V pondělí jsem byla na kontrole, okukovala mě UZV a říkala, že jeden vajčník se vzpamatoval a mám tam nádhernej folík, tak ať koukáme tulit. Když jsem jí řekla, že bohužel, že chlap na 14 dní odjel, tak říkala: "tak to mě teda naštval..." Musela jsem se smát :-) Když do 2 měsíců neotěhotním, nasadíme stimulaci a do Vánoc jsem těhule :-)

Chlubila se tady Kájula?

7.6.2006 20:53:28
Ahojte kočky!
Opět se zjevuju :o)
máme spoustu novinek - mimino začalo lézt, klekat si a stoupat (během jednoho týdne). Takže si užívám, hladovec vypadá jako kdybych ho hodně týrala ... dnes ukázková modrá boule na čele :o( z minula např. monokl pod okem ... a vzteká se a vzteká. A řve - asi separační syndrom. A nespí (co by to tak asi mohlo být??)

Dnes jsem osaměla, čert odjel s manželem k našim (mm pokračuje zítra ráno na školení ku Praze), otevřela si vínko a slavím :o( chjo.

Míšo, je to k vzteku, ale nejsem kost a kůže :o( mám pořád 3-4kg nahoře :o((((( grrrr
no, spaní bylo chvilku trochu lepší, ale co se začal stavět, je to ještě horší než předtím - vzbudí se, stoupne = totálně se vzbudí - a řve :o( No mám před sebou opět snad 3 noci bez čerta, tak zkusím opět spánkový trénink /jen přemýšlím, jestli ho mám přivázat v té posteli v poloze ležmo??)
no a proč nespí - nikdy nespal. Chce být u mně v posteli a ožužlávat mě (cumel nikdy neměl, bohužel - nevezme to do pusy :o(
Jak přijímačky?? Myslela jsem na tebe!

Co Zdeňka??? aha, teď koukám na nick, že už je tam Viki - tak moc gratuluju!!

Pavli, jak je? Už jste zdraví?? Dětičky taky minulý týden soplily, čert k tomu kašlal - ale te´d už jsou díkybohu jako rybičky :o))

Mikši, co to znamená "dobré zprávy"?? Jakože jsi? NEbo brzo budeš?? každopádně na tebe moc myslím a držím pěsti!!!
14 dnů uteče jak nic, neboj - kdyby bylo nejhůř, přije´d na návštěvu, rádi vás poznáme (a já se pokochám holčičkou s culíčky ;o))
na opary doporučuju (i jako prevenci) Herpason (www.hadek.cz)

tak, loučím se - přeju hezké dny, ať už se konečně objeví léto (nebo aspoň jaro, kruciš!)
[<<Předchozích 400] Názory 401410 z 3824  [Dalších 3414 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.