| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Třebíč

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 470] Názory 471480 z 3824  [Dalších 3344 >>]
Mikeš+ 3 holky 30347
7.4.2006 13:47:21
No to je teda dobrý :-)) Nepsala předevčírem, že jde v 7 na vyvolání? Ta malá Kačka jako by to tušila :-)))) Tak hodně zdraví!!! :-)
Ivana, Terka8/99, Šimon7/02 6929
7.4.2006 13:07:09
Ahojky, vidím, že tu novinku ještě nevíte, tak vám ji prozradím:
Dnes v 6.55 hodin přivedla Vlaďka na svět Kateřinku, spontánně, měří 47 cm a váží 3220 g. Obě jsou v pořádku:-)))
Michalka, Ma 42776
5.4.2006 22:20:38
Ahojky, všem vám moc děkuju za pěkné přivítání. Něco málo o mě - stále na MD - dva kluci Matýsek listopad 1999 a Pavlíček leden 2003. Bydlíme v Třebíči téměř v centru, oba kluci chodí do školky na Cyrilometodějskou.

Jinak přeji hezký zbytek večera a dobrou noc
Míša*Tom*Any 14043
5.4.2006 21:42:31
Krásný večer holky,
vidím,že se tady objevila Vlaďka,tak musím reagovat!Ondrášek je ti moc podobnej:)Vladi,moc na tebe budu myslet v pátek a držet pěstičky!Malá má krásnou váhu:)

Mikši,to je pech s tou školkou, no a vodu ve sklepě máme taky.Ještě že nic horšího.To víš,že jsem ráda,že mi ve škole vyšli vstříc.A představte si,že při plném úvazku bych měla nárok na 60dní!
Samozřejmě nehrozí,abych se učila celý den.Mám čas tak 4 hodiny denně.
Snad bude Dáji brzo líp.Já jsem to zakřikla a Anetce začíná rýma a kašel taky.
Pokud bude marod,tak nehrozí nějaké učení:(

Lelo,to seš hodná,že mě uklidňuješ,ale stejně budu mít před státnicemi strašnej strach.Dělám 3 zkoušky v jeden den.
Teda to muselo být hrozné marodění se dvěma dětma na krku:(Snad už vás to nepotká!!!

Pavli a jak je vám?Kluci to asi taky nosí domů na přeskáčku-ty choroby,co?
Ach jo a zima je čím dál větší...

Úplně jsem zapomněla přivítat Michalku.My jsme z Mor.Budějovic,Any měla v únoru 3 roky,Tomášovi bude za 14 dní 13,no a mně je zatím 33:)

Malino,opravdu na tolik dětí nemůže být ve třídě MŠ jedna učitelka a že pomáhají s oblékáním např.uklizečky v tom bych neviděla absolutně problém.
V dnešní době se ve školce usiluje o zapojení všech zaměstnanců do chodu školky,děti by měly mít "úctu" ke všem profesím...
Jinak já jsem si taky nedovedla představit,že Anetku bude mít ve školce někdo jiný,než já.A zvládly jsme to obě:)Ona jí jiná autorita totiž velice prospěje.
A nevěřím,že by v dnešní době byla někde ve školce učitelka s nějakým pochybným vztahem k dětem.
Jinak já jsem touhu po druhém dítěti pocítila až za 8 let po 1.Do té doby jsem si to vážně neuměla a ani nechtěla představit...
Vlaďka,O-03/04,K-04/06,T-07/14 10629
5.4.2006 21:17:00
Ahoj holky, nakukuju asi naposled ve stavu 3+1, v pátek ráno na 7:00 jdu na vyvolání - kvůli té cukrovce a malá je pořád KP... snažím si věřit, že to zvládneme a nebudeme potřebovat císař...malá má dnes odhadem 3330g...

Mějte se fajn, užívejte jara (i když dnes zrovny teda nic moc) a já se pak ozvu, až budeme 4 :-)
Paaaa
Helča+ Ráďa a Mareček 8746
5.4.2006 20:48:32
AHOOOJ.
Mikši, my máme Mikrus s natáčecí nápravou. Jsem s ním docela spokojená, dobře se mi s ním jezdí jako s hlubokáčem. Ale prodali jsme kombíka, budem kupovat malé autíčko na takové "mezidobí".Buď Punto nebo Bravo, nebo takového něco, a do těch se mi Mikrus 100% nevejde. Tak proto sháním informace o něčem jiném.
Apropos - zítra dopo jdeme do Mat.centra- kdo se přidá?
Lela, čert a malinkej drak 9322
5.4.2006 13:22:10
AHojte kočky,
nestíhám, nezvládám ;o)
Od minulé středy jsem byla nemocná, úplně jsem zkolabovala - nějaká viroza v kombinaci s mým celkovým vyčerpáním ... tak bídně mi už hodně dlouho nebylo. DO toho manžel v Itálii, pak musel do práce, podpisy těch úvěrových smluv (to vše s horečkou 39) - brrr. No ale už jsem zotavená, doufám, že na dlouho!

Mikši, začnem stavět v létě, dostavíme doufám příští rok - a budeme mít ložnici a dva děcáky, takže snad si konečně užiju trochu klidu ;o))

Míšo, ke zkouškám gratuluju a státnic se neboj, jsou lehčí než to vypadá! Věř zkušeným ;o)
hm, nový účes, nové věci do šatníku ... co to je?? Už se těším, až s naším rozpočtem budu pořizovat věci do práce, něco nového potřebovat budu :o(

Malino, obávám se, že učitelky se střídají všude - on málokterý úvazek je takový, aby tam učitelka byla od 6 ráno do 4 odpoledne v kuse ...
27 dětí - to nejde, aby měla sama jedna učitelka na starost! To by museli tu školku zavřít, na to jsou předpisy! On čert taky chodí do třídy, kde je na nástěnce napsáno asi 30 dětí - ale většina jich je těch pětidenních, pak některé chodí občas na ty 4 hodiny - takže ve výsledku jsem tam ještě nikdy neviděla dohromady víc jak 10 dětí.
gratulujeme k nočnímu nepočůrávání! Peťa je šikulka! Čert taky byl v září v noci bez plínek (2 roky a 2 měsíce)
hihi, druhý mimčo - neměla jsem už takový pocity, jako u čerta - jako že teď hned musím mít mimi, jinak umřu ;o) Ale chtěla jsem ho, vnitřně. A rozdělení lásky - mám jí víc, takže všichni mají co jim patří ;o)
mno, když to tak čtu - ty to fakt všechno moc řešíš ;o) Nech to plynout, moc o tom nepřemýšlej - o školce, Petice, o druhém dítěti ... všechno to přijde samo!

Pavli, teda vy si užíváte :o( Dej se brzo dohromady!

Michalko, ahoj, asi jsme se tu ještě nepotkaly?

Míšo, 22 dní placeného volna? NO to je nádhera, to mi nikdo před zkouškama nedal :o(

hladovec je nespokojen, jdu se věnovat. Hezký den všem!
jo a nacpala jsem spoustu aktuálních fotek do alba, můžete mrknout tady
Mikeš+ 3 holky 30347
5.4.2006 12:39:49
Čauky :-)
To jaro vypadalo nadějně, co? Ale dneska jsem zas vytáhla rukavice.
Ráno nám volala ředitelka z MŠ, že má další 3 místa, tak jestli ještě chcem umístit. Nadšeně jsem si došla pro rozhodnutí, došly jsme s Dájou domů a volala znovu, že se překoukla, ale bohužel nás vzít nemůže, má tam ještě žádosti o rok starších dětí. :-( Tak asi vážně až příští rok...
Jinak voda nás sice nezaplavila, ale na chatě v Poušově je plnej sklep vody a asi i bahna, voda stojí na celým pozemku, takže nás čeká fuška.
Míšo, to je paráda, když se dodržujou pravidla, co? 22 dní je stejně až dost, to ani nevydržíš, se tak dlouho učit :-)
Pavli, nás taky postihla rýma, kašel a chrapot :-( nejhorší je to, když mám v noci poslouchat do kašlání a dávení a nejde tomu moc pomoct :-( Snad už se všechny děti co nejdřív ze všeho vykřešou!
Malino, dík za info :-) Kdy jste naplánovaly ty srazíky v Kočičině? I Asha by tam zvládla chodit :-)
Michalka, Ma 42776
5.4.2006 8:57:05
Taky zdravím , kafíčko má vypitý. Děti jsou ve školce tady je pohodička. Přeju krásný den
Míša*Tom*Any 14043
5.4.2006 8:49:30
Ahoj baby,
jdu vás jen pozdravit,než mi vychladne kafe-hihi.
Ája chodí teď denně do školky,naštěstí se jí tam líbí a je zatím zdravá.
Já jdu zítra naposled do práce.Ani nevím,jestli jsem vám psala,že mi dali 22 dní placeného volna před státnicemi.
Tak jdu na to.Jsem u 6.otázky a mám jich kolem 100:(
Papá a krásný den přeju:)

[<<Předchozích 470] Názory 471480 z 3824  [Dalších 3344 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.