Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Malina27 | 18328 |
4.4.2006 13:47:37
Ahoj, Helco, taky me tesilo a Marecek je fakt zlaticko. A Rada neuveritelne samostatnej. Uplne jsem Ti zavidela, ze si muzes jen tak sedet. Ja furt litam jak splasena za Petou a kdyz si sednu, tak bud stoji u me a knoura, nebo se ji chce "jako naschval" na wc. Radovi preju vsechno nejlepsi k narozkam :-) koukam, ze to tady moc nezije, ale to bude tim jarem - kooooooooooonecne jaro!!! byli jsme o vik v lese a Peta byla nadsena. Za oba dny, kdy bylo hezky toho natapala vic, nez za celou zimu. kdyz ji je zima, nebo byl snih, nechtela vubec chodit. No nic, preju krasnej den a jdu relaxovat, nez se "Urvanek"zas vzbudi.
|
Malina27 | 18328 |
4.4.2006 13:00:09
Ahoj, Helco, taky me tesilo a Marecek je fakt zlaticko. A Rada neuveritelne samostatnej. Uplne jsem Ti zavidela, ze si muzes jen tak sedet. Ja furt litam jak splasena za Petou a kdyz si sednu, tak bud stoji u me a knoura, nebo se ji chce "jako naschval" na wc. Radovi preju vsechno nejlepsi k narozkam :-) koukam, ze to tady moc nezije, ale to bude tim jarem - kooooooooooonecne jaro!!! byli jsme o vik v lese a Peta byla nadsena. Za oba dny, kdy bylo hezky toho natapala vic, nez za celou zimu. kdyz ji je zima, nebo byl snih, nechtela vubec chodit. No nic, preju krasnej den a jdu relaxovat, nez se "Urvanek"zas vzbudi.
|
Pavlína, Vojta 8/99,Vítek 6/02 | 10284 |
3.4.2006 22:29:56
ahojky, jsem z Brna,ale pocházím od Mor. Bud., od ledna jsem se vrátila po mateřské do práce, účetní.
Tak jsem tak přemýšlela o Vlaďce... a na Ondráškově diskuzi jsem vyšpionila, že jsou ještě 2v1, ale už čekají holčičku každným dnem :))) Vladi, jestli nás čteš, tak moooooc zdravím a přeju, ať je vše brzy a v pohodičce za váma, určitě se ozvi :)) |
Michalka, Ma | 42776 |
3.4.2006 22:20:39
ahoj Pavli, jsem dnes zřejmě jediná, která zareaguje. V sobotu jsme se snad na delší dobu dali vale chorobám, kluci šli dnes po delší době do školky. Mám Matýska 11/99 a Pavlíčka 01/03. Velká voda se nás netýká, bydlíme od řeky dost daleko, ale byli jsme se na řeku koukat a veselo nám z toho nebylo.Ve školce na zahradě mají vodu ještě teď a myslim, že dlouho mít budou. Odkud jsi? a copak děláš? Jsem holt holka zvědavá
|
Pavlína, Vojta 8/99,Vítek 6/02 | 10284 |
3.4.2006 21:28:03
ahoj holky, kde všechny jste??? užíváte sluníčka :) doufám, že někoho z vás nepostihla velká voda....??
My pořád marodujem, zas jsem musela zůstat 2 dny na očr, zítra jdem na kont., tak doufám, že už oba od St nastoupí do vzdělávacího procesu. Už mě to nebaví, to věčné kašlání a smrkání - já sama mám děsnou rýmu od So, dnes už je to teda lepší, ale rozedřela jsem si i horní ret od smrkání, to je bolest :( a jak vypadám - ani nemluvím :) |
Helča+ Ráďa a Mareček | 8746 |
30.3.2006 14:16:25
Májo, v MC bude ještě v květnu burza těhotenská + mimi věci do jednoho roku + kočárky. O žádném sekáčku, kde by vykupovali věci, nevím. Do Kočky bych nic nedávala, slyšela jsem od hodně maminek, že paní jen velice neochotně vyplácí penízky.
Malino - těšilo mě. A chování Marečka bylo docela fajn, ne? Tak třeba na tom dalším přírůstku brzy zapracujete. Dneska k nám mají navečer dorazit naši popřát Rdaečkovi k narozkám, tak musím na pořádný nákup. Ale chlap je v práci, tak se "těším" jak to všechno budu tahat do 4.p.Navíc mi manža oznámil, že od zítřejšího rána až do pondělka jede pryč. Fůůůůj, já tak nesnáším být s prckama přes víkend sama. Nejedu ani k našim, taky budou pryč. to bude dlouuuuhý víkend. |
Mikeš+ 3 holky | 30347 |
29.3.2006 12:51:30
Ahoj, jestli se něco děje, nevím. Koukalas na stránky města? Tam bývá i program akcí...
O takovým sekáči nevím, akorát MC dělá asi 2x za rok burzu dětského oblečení. Příští bude ale asi až na podzim. |
Michalka, Ma | 42776 |
29.3.2006 11:13:08
Holky, dnaska se v Třebíči nic neděje? to počasí - fakt hnus. Už třetí den jsme s klukama zavření doma, doznívají jim ty jejich choroby, tak se koušeme nudou. Ať už je brzo hezky!!!!!!!!!! Holky, je v Třebíči ještě nějakej sekáč, kam můžete dát oblečení po dětech jako do bazaru? Kromě toho v Kočičině, ten by měl snad brzo končit
|
Mikeš+ 3 holky | 30347 |
28.3.2006 14:25:05
Malino, a kdo ještě plánuje druhé dítě? Jsem zvědavá :-)
|
Mikeš+ 3 holky | 30347 |
28.3.2006 14:18:21
My budeme muset spaní bez plínek trénovat, ale ještě počkám, než úplně zapomene na ten dudlík a bude usínat bez cavyků.
Já bych mimi chtěla hned, včera bylo pozdě. Mám pocit, že mi něco chybí, něco, co mi neodmlouvá :-) To není samozřejmě jen o tom odmlouvání,to se nedá napsat do pár vět. Taky myslím, že by to bylo lepší i pro Dáju. Prostě chci teď hned. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.