Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Malina27 | 18328 |
28.3.2006 14:13:19
Mikes, jo, mozna to moc resim. Urcite bude Peta jina za rok. Ale prijde mi blby, kdyz dite ani nevi, na jakou ucitelku se ma tesit. Vetsinou maji na 1 tridu 2 ucitelky, ktery jsou tam cast dne spolu a cast dne jedna z nich. V ty skolce, o ktery jsem psala, se v ty "prirodni tride" ale stridaj jak ty 2 ucitelky, tak jeste nejaky duchodkyne. A to uz mi prijde moc. Ty to vidis zas z jinyho pohledu, protoze Daja je odmalicka dost samostatna a asi by nemela problem. Peta je na me hodne fixovana a trvalo ji hodne dlouho, nez si zvykla jen na babicky, natoz az si bude zvykat na ucitelky....
|
Malina27 | 18328 |
28.3.2006 14:05:21
Novej sekac je na Zerotinove namesti (jak je optika, kdyz se jde do Zidu). Koupila jsem tam krasny riflovy saticky, dneska je v MC vsichni obdivovali :-))Pak je jeste jeden sekac novej, zastrcenej v Hasskovy ulici - jak je obuv, tak vedle, jde se do dvora a pak po schodech nahoru. A novy obleceni kupuju vetsinou v Lole - taky Hasskova ul, vedle knihovny. Tam jsem ted koupila pekny riflicky, v pase na gumu a zahrnovaci nohavice - rostou s ditetem, tak doufam, ze je bude mit aspon do podzima.
Jinak se jeste musim pochlubit - uz asi mesic se Peta nepocurala ani v noci, tak jsem cca pred tydnem schovala vsechny pliny a zatim je to OK (jsou ji 2 roky a mesic). Jo, jeste minule, jak jsem smolila ten dlouhej prispevek, co se smazal, tak jsem tam psala o tom, ze zensky v okoli se stejne staryma detma uz planujou druhy dite. Vetsinou argumentujou tim - aby jim to navazovalo. Ja se teda na druhy dite jeste vubec necejtim a pripadam si mezi nima divne. Cekam, az prijde ten materskej pud, jak o u Peti. Co vy, co mate 2 deti? Planovaly jste to, nebo jste fakt mely ten neprekonatelnej materskej pud, kdy se vam chtelo brecet jen pri pomysleni na miminko a nedokazaly jste si zivot bez dalsiho miminka predstavit? Docela by me to zajimalo. Taky si ted neumim predstavit, ze bych mela mit rada jeste nekoho jinyho, nez Petu a manzilka. Prijde to samo? To jsou jen takovy otazky, nemusite odpovidat....:-) |
Mikeš+ 3 holky | 30347 |
28.3.2006 14:02:48
Malino, Dáju na Benešce nevzali, mají narváno. Myslím, že to ale moc řešíš s výměnou učitelek. Za půl roku bude Peťa zase jiná a třeba jí vůbec nebude vadit změna. Myslím, že individuální přístup nebude v žádné školce a o to přece jde, ne? Aby se prcek naučil, že není sám a musí se o pozornost, čas a hračky dělit. :-) To s tím školným je ale divný, ne? Nám teda řekli, že jestli o umístění hodně stojíme, máme občas zavolat, jestli se někdo neodstěhoval nebo neodhlásil. A možná v půlce roku otevřou ještě jednu třídu pro dopoledňáky a menší děti - budou rušit jesle tak tohle by byla náhrada. Ale neví to jistě :-(
Michalko, na písek chodíme u nás před domem nebo ve vedlejší ulici. Anebo máme soukromé na zahradě :-) |
Michalka, Ma | 42776 |
28.3.2006 13:54:35
Oba kluky mám na Cyrilometodějský, ve třídě jich je zapsaných 25, ale tolik jich rozhodně nechodí. Starší tam, chodí už třetí rok, moooc spokojenej, teď je předškolák. Mladší nastoupil teď v únoru, taky jsem platila už od září za to, že mi tam pro něj drží místo, ale po domluvě s ředitelkou jsem platila 115 kč, což je polovina z toho poplatku. Jsem stále na MD, mladšího jsem chtěla dát do školky hlavně kvůli tomu, aby si zvaknul na děti, než půjde brácha do školy. Jsou spolu v jedné třídě, to je určitě plus. To nám vyhovuje že jsou tam společně děti od 3 do 7 let. jinak učitelky pohoda, od září nám sice jednu vyměnili, ta mi přijde docela tvrdá, taková mladá holka apořád jen: já jsem řekla, co to děláš? ale nic není dokonalý. 1 učitelka je tam s dětma prakticky od 6 do 10 sama, nejvíc dětí chodí na 8, v 10 dojde ta druhá, ta 1. je tam do oběda, pak děti odpočívají a pak jdou domů. osobně si nemyslím, že by tam bylo moc dětí na 1 učitelku
|
Michalka, Ma | 42776 |
28.3.2006 13:46:43
V Třebíči bydlím v centru, ve služ, bytě OA. Kluky mám větší, jednomu je 6 a půl a druhýmu 3 a kousek. Dřív jsem chodila pro obl. do Discontu, ale poslední dobou tam fakt nic nemají. Nedávno jsem objevila dobrej sekáč na Žerotínově náměstí, ve stejným domě jako je čajovna, mamky, který mají menší děti si určitě přijdou na své. A ceny taky super. Celá natěšená jsem jednou šla do Britexu na Vysočině, sice jsem něco koupila, lae ty ceny mi řijdou na sekáč hodně nadsazený. Kam chodíte na písek?
|
Malina27 | 18328 |
28.3.2006 13:40:46
Ahoj, vsechny vas moc zdravim a omlouvam se za nedostatek casu na psani...
nedavno jsem napsala celkem dlouhej prispevek a ted jsem zjistila, ze tady vubec neni :-(((( Jestli to s tema skolkama byla otazka na me, tak ja byla na Kpt. Jarose, na Cyrilometodejsky a na Kubisce. Vybrala jsem tu Kubisku a ted cekam na vyjadreni, jestli nas vubec vezmou, protoze je moc deti. Nedavno jsem ale zjistila, ze v ty tride, do ktery by Peta sla, se stridaji ucitelky - a prej i nejaky duchodkyne. To se mi moc nezamlouva, protoze Peta je typ ditete, ktery potrebuje stalou ucitelku, na kterou si zvykne. Uz takhle bylo tezky ju zvyknout na babicky, abych ju vubec mohla obcas "odlozit". Navic me stve, ze kdybych ju davala od unora (3let), tak uz od zari musim platit skolny (a pritom nevim, jestli v tech 3 letech bude zrala na skolku). Tak vazne uvazuju, ze to mozna necham plavat a pujdu k zapisu za rok a Peta pujde od dalsiho zari - ve 3,5letech. Navic porad hledame bydleni a nevim, kde za rok budem bydlet, tak aby si nezvykla v jedny skolce a ja ju pak neprerazovala jinam... Je to fakt tezky, nekde maj super zarizeni a super program, ale ucitelky mi nesedi a jinde je dobra ucitelka, ale (napr. na Cyrilometodejsky ma na starost vsech 27 deti sama)... Kam davas deti do skolky a proc uvazujes o zmene? Preju krasnej den, ahoj |
Mikeš+ 3 holky | 30347 |
28.3.2006 13:31:46
Ahoj Michalko, jak velké kluky máš? A kde v Tr. bydlíš? Já bydlím na Nových Dvorech. Dětské oblečení miminkovské jsem kupovala skoro všechno v sekáčích (dole u Kauflandu a i jinde, ale ty už nejsou), teď nejvíc pořídím na náměstí v anglickém sekáči ( je to v patře nad obchodem s koupelnovým vybavením). Jinak už musím kupovat hlavně trička nová, protože v sekáčích si už nevyberu. To chodím na Jelínkovu do galanterie. Mají české zboží a zatím se zdá hodně kvalitní.
Včera jsme už musely s Dájou na písek a vydržela "nabídat" skoro 2 hodiny. V takovém dešti se mi nikam nechce. Ale jeden den vydržíme i doma, začnem třeba šít, nebo vytáhnu nové omalovánky, nebo pustíme pohádky... Míšo, už je mi líp, trochu jsem se s tím smířila. Budem dělat "jakoby nic" a dávat do kupy moje hormony a když do roka neotěhotním, začnem se chystat na IVF. Ale doufám, že na to už nedojde :-) Teda Pavli, už jsem si říkala, že ses snad někde ztratila :-( Tak ať se brzo kluci zase dají dohromady! |
Michalka, Ma | 42776 |
28.3.2006 12:48:51
Ahoj ženský, včera nádherně, dnes prší, poraďte, co dělat v tomhle počasí? Koukám z okna, všichni s deštníkama. Taky prosím o radu, kam v Třebíči pro dětské oblačení. Navyhýbám se ani sekáčům. Díky
|
Míša*Tom*Any | 14043 |
27.3.2006 14:52:55
Ahoj holky,
tak se konečně taky ozývám:) Mám za sebou poslední zkoušku a před sebou něco mnohem horšího.Asi už Vás tím unavuju,ale vy bývalé studentky mě snad pochopíte-hihi. Tom má od pátku chřipku-měl chudák strašně vysoké teploty asi 3 dny.Naštěstí to nikdo jiný nechytil. Anetka chodí do školky denně na 4 hodiny.2x týdně mají plavání,tak je nadšená.Já ovšem méně,protože se jí samozřejmě zhoršil ekzém na nožičkách:( Mám radost-vody se nebojí,skáče do ní i se potápí pro kroužky,což vím z praxe,že je pro některé děti nepřekonatelný problém.(Asi je po bráchovi-hihi). Já jsem jaro zahájila novým účesem a pochopitelně pořízením nějakých "nezbytností" do šatníku i botníku. Minulý pátek jsem oslavila zítřejší Den učitelů s ženskýma z mé bývalé školky no a tento pátek to máme zase ze spec.školou.To budou na měsíc mé poslední "vycházky". Mikši,doufám,že Ti jaro trošku zlepšilo náladu:)Ani nevím,v čem je podle gynekoložky problém?Nechci vyzvídat,ani tě nijak rozesmutňovat,ale taky jsme se 2 roky snažili o Áju a nakonec to vyšlo po laparoskopiia RTG dělohy,tak třeba bych tě aspoň nějak podpořila psychicky:) Jinak jste s Ašou teda borky-vydat se na takovou akci do Brna s dětma:) Pavli,to je hrozný s těma nemocema:(Chudáci kluci,Ty i děda... Snad to všichni zvládnete a bude brzo líp:) Anetka bere IMUDON a echinaceový sirup.Musím to zaklepat,ale 3 měsíce je bez rýmy i kašle:)Věřím,že je to tím. Holky,Any se vzbudila,razíme ven.Je tam překráááásně:) |
Pavlína, Vojta 8/99,Vítek 6/02 | 10284 |
26.3.2006 20:32:27
ahoj holky,
po dlouhé době zas nakukuju. Jsme nemocní :(( od St jsem na očr a zítra večer musí dojet hlídací děda, abych už mohla do práce. Nejdřív začal Víťa, už 3 týdny se táhla rýma, pak se přidal i kašel, takže jsme šli k dr, Vojtík se ještě držel, ale teď o víkendu už ho to taky dorazilo, je na tom mnohem hůř, děsná hnisavá rýma, už mu teče i z očí a kucká, jsem zvědavá, jestli zítra nedostane rovnou atb. Neznáte někdo náhodou termály na Slovensku??? s nějakým aspoň malým aquaparkem, kromě Tatralandii. Plánujem tam letní dovču, tak sháním info, jestli někdo nemáte osobní zkušenost, díky :) Mějte se hezky, užívejte konečně jarního sluníčka - my už jsme v Brně bez sněhu, ale u našich ho ještě leží všude plno. U vás to asi bude podobné, co? |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.