| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj,
preju vsem krasny Velikonoce! :-)

Vladko, gratuluju k narozeni holcicky a preju, at je zdrava a stastna. Nejak rychle to uteklo, vzdyd jsi tu nedavno psala, ze jsi otehotnela, to je sileny, jak to leti.
Preju Ti, abys to dobre zvladala a aby byla mala hodnoucka, jako Ondra. Je to krasny, ze je tak milej na sestricku :-) Hlavne, aby mu to vydrzelo.
Peta nausnicky nema - necham to na ni, az si o ne rekne sama. Treba je ani chtit nebude. Prijde mi to sileny davat je takovejm prckum. To dite je samo nechce a nepotrebuje, je to jen kvuli okoli. Ja sama jsem si je vyrvala ve 3 letech a sama jsem chtela zazit tu bolest a tu pychu, ze jsem si je nechala dat. Presne si pamatuju, jaky to bylo a jak jsem z nich pak byla nadsena. Tak to tak necham i na Peti,az se sama rozhodne. Neumim si ju ted ani s nausnicema predstavit. Navic v tech miniouskach je asi tezsi najit ten spravnej bod, aby se nepropichl nejakej dulezitej akupunkturni bod. Prej je dobry predem zajit za nakym akupunkturistou, kterej nakresli tecku, kam by to melo bejt. Jinak hrozi, ze kdyz se pichne do blbyho mista, ze bude hur videt, nebo dostane treba astma...Znam par lidi, s temahle zkusenostma. Jinak se nausnicky davaji nejdriv po ockovani - 5-6.mesic.

Miso, obdivuju, ze to zvladas. Ja bych se k nicemu nedokazala dokopat. A vsadim se, ze pri tom zvladas i jarni uklid, peceni a barveni vajec - zejo? :-))

Uz nevim, co jsem jeste chtela napsat .....

Vcera jsme poprve v roce byli opikat burty a Peta byla nadsena. jak je venku hezky, tak krasne beha a nechce se ji vubec domu (v zime to bylo naopak).

Preju vsem krasny jaro, ahoj :-)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.