| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Třebíč

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 350] Názory 351360 z 3824  [Dalších 3464 >>]
Mikeš+ 3 holky 30347
22.8.2006 9:58:51
Ahoj, jsem zpět ze Sázavy:-) V sobotu nám počasí víc než přálo a jsem na různých místech těla hodně spálená. V neděli jsme naopak dost klepali kosu, občas pršelo, řeka byla dost divoká... ale užila jsem si :-)
Firma nám na jádro nastoupila dřív, takže bivakujem u našich, a zedníci už se činí. Příští týden v pátek by mělo být hotovo :-)
Asha je v celku a asi ji to už dost štve :-((
Míšo, taky si říkám, že ty sporty se dají oželet, ale ty kila mám už bohužel navždy. Navíc po nedělním pobytu v mokrých a studených plavkách bych se neměla divit případným problémům. Snad se mi to ale vyhne.
Míša*Tom*Any 14043
18.8.2006 13:31:30
Ahojky holky,
konečně to tu začíná ožívat:)
Lelo,na horní fotce je určitě Kubík...
Určitě máš i fotky z Jeseníků,tak se mrknu,jen co budu mít chvilku.
Ještě že Any moc neprotestuje a spí po obědě,jinak bych snad neměla čas si ani sednout k netu a kávě:)

Pavli,začali jsme s bouráním 19.6. a měli jsme 2 zedníky.Všechny práce nám na sebe celkem navazovaly a my jsme to měli v plánu zvládnout do konce prázdnin.Půl roku s našima v jednom bytě bych nepřežila!!!!!!!
Dům má 2 patra,v přízemí má mamka kadeřnictví a obchod.

Včera se vrátil Tom-škoda,že jsme se nestihli přestěhovat,byl by překvapený ještě víc...Taky odešli malíři a představte si,že nám vymalovali celkem 900m2!

Malino,to je smůla s tím nesolidním kupcem:((
Taky bych neviděla problém ve žluté barvě ve dvou místnostech,dejte někam sytější a jinam světlejší a je to.

Mikši,já jsem před otěhotněním taky zanechala všech sportů(hihi,teda ne,že bych některý moc prožívala).Opravdu píšou,že může vadit jízda na kole,aerobic a různé otřesy...Jestli to má pomoct,tak pěkně přibírej a na vodě buď opatrná:)
Aše držíme palce-teda to to uteklo...

Mikeš+ 3 holky 30347
17.8.2006 17:59:26
Ahoj :-)
Jestli bude v sobotu srazík, tak bohužel nemůžu, zítra jedem na tu vodu.
Zrovna máme dost frmol, protože stavební firma nastoupí o 3 týdny dřív, takže zrovna teď mám přestávku mezi praním a balením na vodu a vyklízením koupelny a kuchyně. Vrátíme se v neděli večer a v pondělí ráno začne akce. Snad to dobře dopadne. Pak se taky pochlubím fotkama :-)
Míšiny fotky jsem teda ještě neviděla.
Ashe jsem o srazíku ani neříkala, ta se totiž chystá radši porodit :-)
Takže teď minimálně 14 dní budu mimo počítač a v jednom kole.
Učitelkám teda předem přeju klidné zahájení školního roku :-) To to teda letos rychle uběhlo, co? :-((((
Pavlína, Vojta 8/99,Vítek 6/02 10284
17.8.2006 17:36:28
Lelo, teď jsem koukala na brno na tvůj dotaz ohledně autosedačky Cybex. Kdybychom se viděli v So, tak ji máme v autě :)
Pavlína, Vojta 8/99,Vítek 6/02 10284
17.8.2006 17:28:17
ahoj všem,
teda Míšo??? Kdy že jste to začali s rekonstrukcí? Někdy v červnu, ne? Podle těch fotek bych viděla práce na půl roku?! :) To máte teda hodně šikovné řemeslníky. Těším se na finální fotky :) Nedávno jsme jeli přes mb a koukala jsem na váš dům, ale zvenku není ani poznat, že se rekonstruuje, jen okna bez záclon, kolik tam máte pater, 2 nebo dokonce 3? To bude skvělé bydleníčko :)

Já bych se teoreticky na So srazík mohla dostavit, aspoň na hoďku, chystáme se do Tř, švagrová slaví narozky. Tak mi kdyžtak dejte vědět, prosím, na mobil, pokud se na něčem někdo domluvíte, už asi nebudu na netu.

Mějte se krásně!!!

Jo, Lelo, taky tipuju, že na té první fotce je Kubík :)
Míša*Tom*Any 14043
17.8.2006 14:31:17
Ahoj holky,
nemám teď moc času na net,tak zase jen ve stručnosti...
Vymalováno máme a za chvíli přijdou chlapi namontovat zárubně a dveře.
Do albíka jsem hodila pár fotek pro představu,do čehože jsme se to vlastně pustili.Tak kdo má čas a chuť, mrkněteTADY.
U nás je pěkný blázinec,celý týden tu s námi bydlí(i spí) naši se psem a ještě ke všemu se za chvíli vrací Tom ze Slovenska a už nemá chudák ani kde spát...V sobotu se stěhujeme,chtěla jsem to stihnout,než se Tom vrátí,aby měl překvápko...Tím pádem holky opravdu na srazík nemůžu:((A věřte,že už bych potřebovala vypadnout...

Pavli,tak to je fajn,že se u Víti alergie neprokázala...
Vojtík je vážně šikovnej,že Vám i napsal:)
Mám od Toma jediný koresponďák z tábora,když byl tuším ve 2.třídě.On jezdí jen na týden a to ani nestihne lístek dorazit:).
Věřím,že i poličky dokážou změnit pokojíček k nepoznání:)

Malino,tak koukám,že taky budujete:)
Jejda,Ája vstává,tak zbytek napíšu večer.
Samy***Vinco5/03***Grétka7/07 15964
16.8.2006 18:15:12
hahahaaaa tak jo, sú z jedného vajca :o))

ale ten hore je Kuba, to nepopletiem.
Mikeš+ 3 holky 30347
15.8.2006 14:09:32
To jsou dva? Mě to přijde jako jedno dítě :-)
Lela, čert a malinkej drak 9322
14.8.2006 9:45:48
hladovec nebo čert?

Lela, čert a malinkej drak 9322
13.8.2006 19:46:21
ahojte, jsem zase zde :o)

Míšo, těším se na fotky z nového - už hledám inspiraci (hlavně se týče pochopitelně kuchyně ;o)
no, motorkářka - hihi, ten kožený obleček musí být sexy, ne?

Pavli, taky myslím, že se ty neštovice dají přežít - jen teď bylo to blbý počasí, no :o( Ale je to za náma a už se mi to zpětně nezdá tak hrozné ;o)
dopis z tábora super :o))

vymalovat ... musíme to letos zvládnout, příští rok budeme prodávat, tak ať to trošku vypadá ;o)
čert dnes odcestoval ke tchánům na prázdniny, tak hodlám zvládnout aspoň předsíň - tu nechám opět bílou.
Jinak co se barev týče, máme ložnici modrou (ne studenou), obývák okrový (a zase ho tak udělám), kuchyň meruňkovorůžovou (těžko ten odstín popsat ;o))

Malino, do tmavšího pokojíku bych dala bílou nebo žlutou (nebo nějakou jinou světlou ...). Nemyslím, že by vadilo, že i kuchyň bude žlutá
na dovolené už jsme byli, minulý týden, v Jeseníkách... zvládli jsme vše. Mrňous byl 14 dnů od začátku neštovic, tak už to šlo. No a tím máme na dva roky vyčerpáno ;o)

Mikši, taky si užíváš, co? Ale jak to pak budeš mít hezký ...
no, Dája už je velká, ne? Čert neseděl v kočáru od narození mimina, tedy od 2 let a 2 měsíců (a to začal chodit v 15 měsících až) - a nemyslím, že by to na něm nechalo nějaké následky (samo nechodíme extra tůry, ale běžné věci zvládá v pohodě)

Asha - doufám, že dá vědět, co a jak! Moc na ní myslím!!!

na sraz 19 mohu, pokud se nic nepřihodí.

loučím se, všem hezký příští týden!
[<<Předchozích 350] Názory 351360 z 3824  [Dalších 3464 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.