Ahoj, jsem zpět ze Sázavy:-) V sobotu nám počasí víc než přálo a jsem na různých místech těla hodně spálená. V neděli jsme naopak dost klepali kosu, občas pršelo, řeka byla dost divoká... ale užila jsem si :-) Firma nám na jádro nastoupila dřív, takže bivakujem u našich, a zedníci už se činí. Příští týden v pátek by mělo být hotovo :-) Asha je v celku a asi ji to už dost štve :-(( Míšo, taky si říkám, že ty sporty se dají oželet, ale ty kila mám už bohužel navždy. Navíc po nedělním pobytu v mokrých a studených plavkách bych se neměla divit případným problémům. Snad se mi to ale vyhne.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.