Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Mikeš+ 3 holky | 30347 |
6.11.2006 7:34:54
Ahoj Pavli!
Už jsem si myslela, že se všichni ztratili. Vy z těch nemocí snad nikdy nevyjdete, co? :-((( A co malej s tou alergií, už se to neopakovalo, že ne... Nevím, co ostatní (teda akorát vím, že Malina je přestěhovaná), ale nám se přes prázdniny podařilo zrekonstruovat jádro a pořídit novou kuchyň, takže jsem spokojená :-) Dája se konečně odpoutala od kočárku, mlíka a malé postýlky, takže z ní brzy bude už fakt velká holka. Tak se zase brzy někdo ozvěte a nové mamky ať o sobě něco písnou :-) |
Pavlína, Vojta 8/99,Vítek 6/02 | 10284 |
5.11.2006 20:38:33
ahoj holky, kde všechny jste???? nikdo nemá čas na net? :)
my se celý podzim trochu potácíme mezi nemocema (já měla zápal plic, 5 týdnů jsem byla doma), mezitím to ode mě chytli postupně i oba kluci, jen taťka odolal a ošetřoval nás, fakt síla! Lelo, jak pokračujete s domečkem? Kdo tu ještě měnil bydlení, Malina, že jo? - tak jak se Vám bydlí? :) Míšo, co Vy? už máte všechno zařízené? Děláš dál školu? No a jasně, že vítám nové maminy!!!! Snad se to tu trochu rozjede. ahoj všem!! |
Jitulajda+D+N | 20150 |
1.11.2006 9:39:08
Ahoj holky, je tu někdo ? Ráda bych se k vám přidala.
|
Romča+V.6/03+L.5/08 | 9569 |
31.10.2006 12:39:43
Ahojky, tohle vyšlo dneska v pelhřimovském deníku a vás se to také týká:
Rodiny s dětmi ušetří na oblečení VYSOČINA - Rodiny s dětmi na Vysočině ušetří. Hejtmanství pro ně připravilo ojedinělý projekt takzvaných rodinných pasů. " Speciální pas poskytne slevu rodinám, které mají alespoň jedno dítě do osmnácti let," informoval krajský radní Jiří Vondráček. Rodiče dětí budou moci na pas v podobě kreditní karty využívat slevy v kulturních a sportovních zařízeních, restauracích, ale také v různých obchodech. Všechna místa, která budou slevu poskytovat, budou označena speciální samolepkou. Rodiny, které mají o pas zájem, se mohou od 28. října zaregistrovat dvěma způsoby. " Buď se mohou zájemci zaregistrovat elektronickou formou na adrese http:// www. rodinnepasy. cz. Nebo zašlou písemnou přihlášku na adresu krajského úřadu. Na obálce musí být heslo Rodinné pasy," popsal Vondráček. Zájemcům pak budou zaslány dva pasy. Podobný projekt už funguje od května v Jihomoravském kraji. Lidé z regionu by mohli v budoucnu využívat výhod i v sousedním kraji a také v Dolním Rakousku. V současnosti je do systému rodinných pasů zapojeno dohromady pět tisíc poskytovatelů slev v celé České republice a také na Slovensku. ( jr) |
Mikeš+ 3 holky | 30347 |
30.10.2006 11:18:22
Zrovna jsem si říkala, že nám diskuse nějak odumřela a jak je možné, že se nenašla parta nových mamin z Tr., které by si rády pokecaly :-)
|
*Lilka* | 18831 |
29.10.2006 21:29:18
Kde pak je někdo z Třebíče? :-))
|
Martina+dva miláčkové | 10779 |
27.8.2006 22:57:59
Nemáte, prosím, někdo doma tuto hračku? Můj syn ztratil svého "Kámoše" a moc mu chybí. Jsem ochotná nabídnout 500,- Kč. PROSÍM, koukněte, jestli ho doma nemáte - třeba si s ním vaše děti ani nehrají. Za nabídky na e-mail, nebo na diskusi prosinec 2003, děkuji.
Podobné nechci, jen stejné i barvou a samozřejmě ve výborném stavu. |
Míša*Tom*Any | 14043 |
26.8.2006 14:59:29
holky,že se dnes stěhujeme a nějakou dobu zřejmě budu bez připojení:((
Ale tady je stejně mrtvo... |
Míša*Tom*Any | 14043 |
22.8.2006 13:53:44
Mikši,moc díky za rychlé informace:)
Držím palce,ať mokré plavky nemají žádné dozvuky. Ashe gratulujeme a Marečkovi přejeme hodně štěstí a zdraví do života. |
Mikeš+ 3 holky | 30347 |
22.8.2006 10:22:51
Tak už není v celku :-) Mareček i Asha OK.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.